Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja kiedyś miałam fazę na MCO, bo moja Ciocia miała parę.
Ale jeśli miałyby być bardziej leniwe niż moja norweska leśna to ja dziękuję. Do tego dochodzą obecnie liczne,poważne choroby, które dotykają MCO.

Wolę zdrowsze rasy ;)

Posted

A ja właśnie lubię w maine coon'ach to, że są spokojne :) Wolę mieć spokojnego kota niż takiego który by mi skakał po wszystkich meblach i wieszał się na firanki :P

O chorobach serca czytałam i wybierając hodowlę zwracałam uwagę na to, żeby koty były przebadane.

Posted

Kiedyś u mnie pojawi się Egipski Mau,decyzja przemyślana,szukam hodowli która jest pasjonatem rasy(ma świra na ich punkcie).Chcę aby były traktowane jak dzieci,nie było ich ogrom,były zdrowe i miały doskonały charakter,wiadomo nie będzie łatwo,ale Ja mam czas nawet mnóstwo.A wyzwania uwielbiam :)

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted
15 minut temu, Patikujek napisał:

Niestety dogo jest obecnie dość  "wymarłe"

Co zresztą nie jest dziwne, biorąc pod uwagę fakt, że admini są głusi na uwagi i prośby użytkowników...

Posted
4 godziny temu, mar....ka napisał:

z 10 lat temu, to było dogo.....

4 godziny temu, Angi napisał:

Mi się marzy rudy mco <3 Albo devon rex :>
Ah, ja pamiętam jak kiedyś było zal schodzić z dogo. Tyyyyyyyle nadrabiania było. :D

Ja 5 lat temu zawitałam na dogo i jak robiłam wypad na tydzień do Polski, to potem przez kolejny tydzień nadrabiałam zaległości w wątkach ;)

• Upvote 1
Posted
8 godzin temu, Oscar Patric napisał:

Szczerze też wolę dogo niż fejsa,tu jest lepsza atmosfera

Bo na dogo została sama śmietanka ;PPP

Nie lubię FB... nie miałam, nie mam i nigdy nie będę mieć tam konta. To badziewie pożarło większość moich ulubionych miejsc w sieci.

Czekam na dzień kiedy FB upadnie tak jak NK. Wiem, że mogę się nie doczekać, ale pomarzyć zawsze można ;P

Posted

o nareszcie! szukałam tematu który nie jest owiany pustką aby zapytać co się tu u licha stało. gdzie są wszyscy? byłam tu dawno i bardzo długo - drugi profil mówi, że od 2005 do 2011.. pamiętam ludzi co nie miara, posty co sekundę, dziesiątki stron nadrabiania, później zaczęło coś się psuć ale słabo pamiętam..chyba było nawet zrobione forum które było alternatywą. no dziury w pamięci. co się stało?

ps. śliczna psina:) 

Posted

E tam... ja pamiętam tą ekscytacje żeby szybko obczaić dogo, z fb tak nie mam... Fakt usunąć bym go usunęła, ale zawsze jakieś ALE. To już nawet nie jest uzależnienie tylko dzięki fb czasem ktoś sobie o mnie przypomni :P

Posted
17 godzin temu, Chesti napisał:

Bo na dogo została sama śmietanka ;PPP

Nie lubię FB... nie miałam, nie mam i nigdy nie będę mieć tam konta. To badziewie pożarło większość moich ulubionych miejsc w sieci.

Czekam na dzień kiedy FB upadnie tak jak NK. Wiem, że mogę się nie doczekać, ale pomarzyć zawsze można ;P

na nie moda też przejdzie

Posted

Na FB jest wszystko, nigdy nie upadnie ;) ja nie wiem co komu fb nie pasuje. Nie pasuje? to nie miej tam konta, proste. ;) Ja z niektórymi utrzymuje kontakt tylko przez fb. Osoby zzagranicy, hodowcy.. 

Ja za to na dogo wchodzę ze zwykłego przyzwyczajenia, jakby jebło to by mi przykro nie było :p