Paulina94 Posted July 10, 2016 Author Posted July 10, 2016 Ja to jadłam na Starym Mieście, nie robiłam sama, więc nie wiem który przepis byłby najlepszy :P Quote
Paulina94 Posted July 13, 2016 Author Posted July 13, 2016 W życiu mojego psa nastąpił przełom! :D Zaczął się cieszyć jak szykujemy się na spacer :P Zawsze jak tylko widział, że bierzemy smycz to spuszczał głowę i patrzył jakby miał nadzieję, że to nie z nim chcemy wyjść, a od jakiegoś czasu cieszy się na widok smyczy :) Nadal zdarza mu się przestraszyć czegoś (np jak ostatnio przechodziliśmy obok podwórka, gdzie dzieci grały w piłkę - ogólnie nie lubi widoku dzieci, a jak jeszcze biegają i krzyczą to juz w ogóle... ), ale ta radość to zawsze jakiś postęp :P Quote
jolkablaszczyk Posted July 13, 2016 Posted July 13, 2016 No pieknie! :) super :) oby tak dalej :) Quote
Oscar Patric Posted July 13, 2016 Posted July 13, 2016 4 godziny temu, Paulina94 napisał: :) śliczny jest :) Quote
*Magda* Posted July 13, 2016 Posted July 13, 2016 No to jeszcze trochę i będzie czekał na każdy spacer :) Quote
Tyśka) Posted July 18, 2016 Posted July 18, 2016 Świetny z niego kłak :D Gratuluję postępów. Wiem z autopsji, jak takie rzeczy potrafią cieszyć :) Quote
mar....ka Posted July 30, 2016 Posted July 30, 2016 Hej, może i problemowy, ale braku urody, to mu nikt nie zarzuci :P Quote
Paulina94 Posted July 31, 2016 Author Posted July 31, 2016 Dzięki :) Byli teraz u nas moi rodzice i siostry, pół godziny temu wyjechali. Edi im się bardzo spodobał :P Jak przyjechali to długo nie mógł się nacieszyć gośćmi - witał się, wąchał, chciał się bawić itp. Za to kotka trochę z nami posiedziała, a potem poszła się położyć na parapecie. A dzisiaj prawie cały dzień leży w wannie, bo tam jej było chłodniej :D Quote
Oscar Patric Posted July 31, 2016 Posted July 31, 2016 witamy się cieplutko w deszczowo/burzowe popołudnie :) Quote
Erykowa Posted August 5, 2016 Posted August 5, 2016 Hej Ale on ma czekoladowy pyszczek :) Gratulacje radości ze spaceru ! Quote
*Magda* Posted August 5, 2016 Posted August 5, 2016 Hej :) A ja dziś u weta spotkałam takiego spanielka jak Twój Edi. Miał 11 lat :) Quote
Paulina94 Posted August 6, 2016 Author Posted August 6, 2016 Cześć dziewczyny ;) My dzisiaj na spacerze widzieliśmy szczeniaczka staffika - był tak cudny, że oczu nie mogłam oderwać :D Quote
Ania :) Posted August 6, 2016 Posted August 6, 2016 Hej :) Mój brat na jesień będzie się przeprowadzał i sam z dziewczyną będą mieszkanie wynajmować więc może kiedyś się uda psy zabrać do Poznania i umowimy się na spacer :D Quote
mar....ka Posted August 7, 2016 Posted August 7, 2016 23 godzin temu, Paulina94 napisał: Cześć dziewczyny ;) My dzisiaj na spacerze widzieliśmy szczeniaczka staffika - był tak cudny, że oczu nie mogłam oderwać :D a wchodzisz czasem do galerii Ali od Ozzego??? Quote
Paulina94 Posted August 9, 2016 Author Posted August 9, 2016 Ania, jasne, jak będziesz to daj znać :) A już mają konkretne mieszkanie upatrzone, ze tak spytam z ciekawości :P ? majoka, tak, zaglądam tam czasem :) Cudo :) Quote
Ania :) Posted August 9, 2016 Posted August 9, 2016 24 minut temu, Paulina94 napisał: Ania, jasne, jak będziesz to daj znać :) A już mają konkretne mieszkanie upatrzone, ze tak spytam z ciekawości :P ? Jeszcze nic nie mają upatrzonego , jak na razie siedzą w Holandii od tygodnia :p w niedzielę prawdopodobnie będę w Poznaniu bo jedziemy po resztę ich rzeczy i przy okazji na zakupy do Ikei :p Quote
Paulina94 Posted August 9, 2016 Author Posted August 9, 2016 W Ikei to można pół dnia spędzić i pół wypłaty wydać :D My jak pojechaliśmy po stolik to kupiliśmy jeszcze dywan, komplet talerzy, rolki do ubrań i parę innych rzeczy, których nie było w planach :P Quote
Chesti Posted August 9, 2016 Posted August 9, 2016 Heh ja mam właśnie do Ikei jechać po nową pościel. I tak się waham... jechać, nie jechać... bo wiem jak się to skończy ;D Brawa dla Ediego :) Mądry chłopak! Teraz już będzie tylko lepiej :) Quote
Recommended Posts