Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W życiu mojego psa nastąpił przełom! :D Zaczął się cieszyć jak szykujemy się na spacer :P Zawsze jak tylko widział, że bierzemy smycz to spuszczał głowę i patrzył jakby miał nadzieję, że to nie z nim chcemy wyjść, a od jakiegoś czasu cieszy się na widok smyczy :) Nadal zdarza mu się przestraszyć czegoś (np jak ostatnio przechodziliśmy obok podwórka, gdzie dzieci grały w piłkę - ogólnie nie lubi widoku dzieci, a jak jeszcze biegają i krzyczą to juz w ogóle... ), ale ta radość to zawsze jakiś postęp :P

• 2 weeks later...
Posted

Dzięki :)

Byli teraz u nas moi rodzice i siostry, pół godziny temu wyjechali. Edi im się bardzo spodobał :P Jak przyjechali to długo nie mógł się nacieszyć gośćmi - witał się, wąchał, chciał się bawić itp. Za to kotka trochę z nami posiedziała, a potem poszła się położyć na parapecie. A dzisiaj prawie cały dzień leży w wannie, bo tam jej było chłodniej :D

Posted

Hej :)

Mój brat na jesień będzie się przeprowadzał i sam z dziewczyną będą mieszkanie wynajmować więc może kiedyś się uda psy zabrać do Poznania i umowimy się na spacer :D 

Posted
23 godzin temu, Paulina94 napisał:

Cześć dziewczyny ;)

My dzisiaj na spacerze widzieliśmy szczeniaczka staffika - był tak cudny, że oczu nie mogłam oderwać :D

a wchodzisz czasem do galerii Ali od Ozzego???

Posted

Ania, jasne, jak będziesz to daj znać :) A już mają konkretne mieszkanie upatrzone, ze tak spytam z ciekawości :P ?

majoka, tak, zaglądam tam czasem :) Cudo :)

Posted
24 minut temu, Paulina94 napisał:

Ania, jasne, jak będziesz to daj znać :) A już mają konkretne mieszkanie upatrzone, ze tak spytam z ciekawości :P ?

Jeszcze nic nie mają upatrzonego , jak na razie siedzą w Holandii od tygodnia :p w niedzielę prawdopodobnie będę w Poznaniu bo jedziemy po resztę ich rzeczy i przy okazji na zakupy do Ikei :p

Posted

W Ikei to można pół dnia spędzić i pół wypłaty wydać :D

My jak pojechaliśmy po stolik to kupiliśmy jeszcze dywan, komplet talerzy, rolki do ubrań i parę innych rzeczy, których nie było w planach :P

Posted

Heh ja mam właśnie do Ikei jechać po nową pościel. I tak się waham... jechać, nie jechać... bo wiem jak się to skończy ;D

Brawa dla Ediego :) Mądry chłopak! Teraz już będzie tylko lepiej :)