Hotel KADIF Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 A ja mam coś takiego: http://www.dogomania.pl/forum/f28/halinow-k-w-wy-dramat-same-kosci-w-skorzanym-worku-132872/ Cekinka! Proponuję, żeby wszystkie wątki "naszych" psiaków zaczynać "Halinów K/ W-wy... "itd I chyba przejdę się do Pani Burmistrz, bo to co się dzieje z psami w Halinowie to jakiś pieprzony żart chyba....:angryy:
Koliberek34 Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Prosze napiszcie dokladnie ile on ma miesiecy,bo moze bede miala dla niego domek.;)
Cekinka13* Posted March 5, 2009 Author Posted March 5, 2009 Są już 4 domki zainteresowane gnojcem! ;) Trzymać kciuki.
Poświata Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Cekinka13* napisał(a):Są już 4 domki zainteresowane gnojcem! ;) Trzymać kciuki. :multi::kciuki:, to moze podeślij te co odpadną do onkowatych szczylków z mojego podpisu. Dwa bedą u mnie na tymczasie :cool3:
gosiaja Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 świetne szczeniaczki trzymam kciuki za znalezienie domu
MartynaP Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 śliczny szczenior :loveu: trzymam kciuki za domek ;)
Poświata Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Cekinka13* napisał(a):Czas szczeniaka w DT się kończy... no a co z tymi zainteresowanymi domkami, ktoś się zdeklarował?
Cekinka13* Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 Teraz to jest już nawet 5 domków zainteresowanych, dacie wiarę? :crazyeye: :evil_lol: Dzwoniła pani z ogłoszenia, niedawno zdechł jej psiak, był bardzo podobny do tego. W niedzielę przyjedzie go zobaczyć.
Cekinka13* Posted March 7, 2009 Author Posted March 7, 2009 Dzwonił pan zainteresowany adopcją szczeniaka! Rozmowa przebiegła pomyślnie, zaoferował super warunki! :multi: Jutro odbędzie się wizyta przedadopcyjna! Potrzebny transport W-wa - Wrocław!
Cekinka13* Posted March 7, 2009 Author Posted March 7, 2009 I bardzo Ci za to dziękuję, kochana :loveu::loveu::loveu:
NaamahsChild Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Jutro o 16 mamy wizytkę przedadopcyjną:cool3: Pan Piotr bardzo miły, ma mieszkanko dwupiętrowe, także chłopczyna będzie miał gdzie świrować:cool3: Jutro powiem więcej, pokażę Panu wzorzec umowy.. Cekinki, wydajemy go, tak jak Kazaana, na mojej umowie?
Cekinka13* Posted March 7, 2009 Author Posted March 7, 2009 Jasne ;) A pan sam po niego przyjedzie, czy mamy organizować transport? Bo już się pogubiłam, tyle tych psiaków... :roll: :evil_lol: :stupid:
NaamahsChild Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Cekinka13* napisał(a):Jasne ;) A pan sam po niego przyjedzie, czy mamy organizować transport? Bo już się pogubiłam, tyle tych psiaków... :roll: :evil_lol: :stupid: Pan sam nie pojedzie.. szukamy transportu..:roll:
Cekinka13* Posted March 7, 2009 Author Posted March 7, 2009 Okej, to szukamy... :p Zaraz założę wątek w dziale transprtowym.
NaamahsChild Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Wizyta przedadopcyjna zakończona sukcesem! Pan b. miły, młody, ma teraz dużo czasu dla psiego dziecka.. Mieszkanko ładne, przestronne, w super okolicy.. Opowiedziałam o wszystkim, wizyty poadopcyjne i umowa - bez problemu:razz: Szukamy transportu ciotki!
Doda_ Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 NaamahsChild napisał(a):Wizyta przedadopcyjna zakończona sukcesem! Pan b. miły, młody, ma teraz dużo czasu dla psiego dziecka.. Mieszkanko ładne, przestronne, w super okolicy.. Opowiedziałam o wszystkim, wizyty poadopcyjne i umowa - bez problemu:razz: Szukamy transportu ciotki! Super, ciesze sie!! PS. Tylko go nie poderwij.. :evil_lol:
Cekinka13* Posted March 9, 2009 Author Posted March 9, 2009 Jest transport! Za 120 zł, deklaruje coś ktoś ???
Cekinka13* Posted March 9, 2009 Author Posted March 9, 2009 Jest darmowy transport !!! Nocny, z piątku na sobotę. Pieska musiałby ktoś odebrać w piątek ok. godz. 14 i przetrzymać u siebie do nocy i umówić się w nocy w W-wie z osobą, która zawiezie go do DS.
Recommended Posts