Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 58
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cekinka13* napisał(a):
Są już 4 domki zainteresowane gnojcem! ;) Trzymać kciuki.

:multi::kciuki:, to moze podeślij te co odpadną do onkowatych szczylków z mojego podpisu. Dwa bedą u mnie na tymczasie :cool3:

Posted

Teraz to jest już nawet 5 domków zainteresowanych, dacie wiarę? :crazyeye: :evil_lol: Dzwoniła pani z ogłoszenia, niedawno zdechł jej psiak, był bardzo podobny do tego. W niedzielę przyjedzie go zobaczyć.

Posted

Dzwonił pan zainteresowany adopcją szczeniaka! Rozmowa przebiegła pomyślnie, zaoferował super warunki! :multi: Jutro odbędzie się wizyta przedadopcyjna!

Potrzebny transport W-wa - Wrocław!

Posted

Jutro o 16 mamy wizytkę przedadopcyjną:cool3:
Pan Piotr bardzo miły, ma mieszkanko dwupiętrowe, także chłopczyna będzie miał gdzie świrować:cool3:
Jutro powiem więcej, pokażę Panu wzorzec umowy..

Cekinki, wydajemy go, tak jak Kazaana, na mojej umowie?

Posted

Jasne ;)

A pan sam po niego przyjedzie, czy mamy organizować transport? Bo już się pogubiłam, tyle tych psiaków... :roll: :evil_lol: :stupid:

Posted

Cekinka13* napisał(a):
Jasne ;)

A pan sam po niego przyjedzie, czy mamy organizować transport? Bo już się pogubiłam, tyle tych psiaków... :roll: :evil_lol: :stupid:

Pan sam nie pojedzie.. szukamy transportu..:roll:

Posted

Wizyta przedadopcyjna zakończona sukcesem!
Pan b. miły, młody, ma teraz dużo czasu dla psiego dziecka.. Mieszkanko ładne, przestronne, w super okolicy..
Opowiedziałam o wszystkim, wizyty poadopcyjne i umowa - bez problemu:razz:
Szukamy transportu ciotki!

Posted

NaamahsChild napisał(a):
Wizyta przedadopcyjna zakończona sukcesem!
Pan b. miły, młody, ma teraz dużo czasu dla psiego dziecka.. Mieszkanko ładne, przestronne, w super okolicy..
Opowiedziałam o wszystkim, wizyty poadopcyjne i umowa - bez problemu:razz:
Szukamy transportu ciotki!

Super, ciesze sie!!
PS. Tylko go nie poderwij.. :evil_lol:

Posted

Jest darmowy transport !!!

Nocny, z piątku na sobotę. Pieska musiałby ktoś odebrać w piątek ok. godz. 14 i przetrzymać u siebie do nocy i umówić się w nocy w W-wie z osobą, która zawiezie go do DS.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...