Cekinka13* Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 "Ludzie", co się z wami dzieje??? Jakąś godzinę temu, wracając ze szkoły, zobaczyłam ruszający się worek przy lesie. Podeszłam, otworzyłam i zobaczyłam... szczenię! Pies nie jest zabiedzony, jedynie strasznie śmierdzi. Ma ok. 6 tygodni. Będzie dużym psem. Jest strasznie przyjazny, ciągle chce się bawić. Nie boi się innych zwierząt, ludzi. Koleżanka może przetrzymać go max. 1 tydzień! Później schron... a tam... sami wiecie... :angryy: :-( Wobec tego pilnie szukam mu DT i DS! Później wstawię zdjęcia. ________________________________ Zdjęcia znajdują się na stronach: 1, 2... Tekst do ogłoszeń: Pies, dla którego UWOLNIENIE OD WORKA oznaczało ŻYCIE, błaga o pomoc. Znalazłam worek... otworzyłam go... w środku znalazłam szczenię, bezbronne, skazane na śmierć, które nie zdążyło jeszcze nacieszyć oka widokiem, noska zapachem, łapek dotykiem do ziemi i swoich braci. Niewiarygodne... z kamienną twarzą i lodem zamiast serca wręczamy zwierzęciu bilet w jedną stronę, bo tak chcemy, bo tak wygodnie. Zgrozy sytuacji dodaje fakt, że zdarzenie to nie miało miejsca na odludziu, a w jednym z najruchliwszych miejsc w Halinowie. Czy inni przechodzący ludzie byli ślepi? Nie dostrzegli nic niezwykłego w szamoczącej się, bezkształtnej masie? "Nie widzieć.", "Nie wiedzieć.", "Przejść obok.", "Odwrócić wzrok, gdy nie ma innego wyjścia.", oto nasza mentalność. Błagam o pomoc dla tego skrzywdzonego psa, o dom dla niego. Jest to ok. 6 tygodniowy szczeniak. W przyszłości będzie dużym psem. Jest bardzo przyjazny, ciągle chce się bawić. Adoptując go zyskasz prawdziwego przyjaciela, który do ostatniego uderzenia serca będzie Cię kochał wiernie i bezgranicznie. Szczenię przebywa obecnie w Halinowie pod Warszawą, ale jest szansa dowozu go na terenie całej Polski. Osoby zainteresowane pomocą psu, rozważające jego adopcję, pragnące zasięgnąć dodatkowych informacji na jego temat, proszone są o kontakt dzwoniąc na numer 692696087 lub pisząc na adres mailowy cavalier20@vp.pl Bannerek:
Doda_ Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: w gore! potrzebny domek!
requiem. Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Poświata napisał(a):Póki co zaznaczę sobie temat... Hopaj siupaj :evil_lol: A czy dałabyś radę dać zdjęcia psa?
sonikowa Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Cekinka, ty to masz szczęście. Powinnaś z domu nie wychodzić i za okno nie wyglądąć ;-) Koniecznie zdjęcie :-)
NaamahsChild Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Ooo matko.. Ciotki, mamy tydzień czasu - musimy coś wymyślić! Musimy działać! Cekinko, czekamy na zdjęcia!
sonikowa Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 alez slodzizna! I wielki będzie, bardzo, bardzo... Na Przygarnę psa są państwo, którzy chcą szczeniaczka.
Cekinka13* Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 Sonikowo, dziękuję, zaraz do nich piszę! Tekst do ogłoszeń, taki na szybko. Jak myślicie, może być? Pies, dla którego UWOLNIENIE OD WORKA oznaczało ŻYCIE, błaga o pomoc. Znalazłam worek... otworzyłam go... w środku znalazłam szczenię, bezbronne, skazane na śmierć, które nie zdążyło jeszcze nacieszyć oka widokiem, noska zapachem, łapek dotykiem do ziemi i swoich braci. Niewiarygodne... z kamienną twarzą i lodem zamiast serca wręczamy zwierzęciu bilet w jedną stronę, bo tak chcemy, bo tak wygodnie. Zgrozy sytuacji dodaje fakt, że zdarzenie to nie miało miejsca na odludziu, a w jednym z najruchliwszych miejsc w Halinowie. Czy inni przechodzący ludzie byli ślepi? Nie dostrzegli nic niezwykłego w szamoczącej się, bezkształtnej masie? "Nie widzieć.", "Nie wiedzieć.", "Przejść obok.", "Odwrócić wzrok, gdy nie ma innego wyjścia.", oto nasza mentalność. Błagam o pomoc dla tego skrzywdzonego psa, o dom dla niego. Jest to ok. 6 tygodniowy szczeniak. W przyszłości będzie dużym psem. Jest bardzo przyjazny, ciągle chce się bawić. Adoptując go zyskasz prawdziwego przyjaciela, który do ostatniego uderzenia serca będzie Cię kochał wiernie i bezgranicznie. Szczenię przebywa obecnie w Halinowie pod Warszawą, ale jest szansa dowozu go na terenie całej Polski. Osoby zainteresowane pomocą psu, rozważające jego adopcję, pragnące zasięgnąć dodatkowych informacji na jego temat, proszone są o kontakt dzwoniąc na numer 692696087 lub pisząc na adres mailowy cavalier20@vp.pl
sonikowa Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Cekinko, wybacz starej ciotce, ale to z pospiechu. Ci panstwo, o ktorych myslalam chca szzceniora malego lub sredniego, a ten chyba bedzie duzy. Zreszta sama zobacz: http://www.dogomania.pl/forum/f97/przygarniemy-malego-sredniego-szczeniaczka-piesek-suczka-132406/ Przepraszam, za zamieszanie. Tekst fajny :-)
Poświata Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: jest przecudnej urody, ale czy on napewno ma ok. 6 tyg, czy tylko na zdjęciach wygląda na takiego byczka. Mam nadzieję że przez tydzień znajdzie się domek, jak nie to coś pomyślę :hmmmm:
requiem. Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Tylko jak go nazwiesz? bo gnojec chyba nie pasuje :evil_lol:
requiem. Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Zrobiłam najlepiej jak mogłam :placz: wiem że brzydko ale myle by było :placz: Jak by co to tak 1 jest 100x90 2 i 3 - 500x100 4 - 400x 100 MOgę jeszcze zrobić ale to jutro Rozpowiem to po całej szkole, wydrukuję i powieszę ulotki na tablicach ogłoszeń. coś zrobię! obiecuje! :placz: Wiem że to i tak mało ale może się uda
requiem. Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 [quote name='Poświata']A ja wyprodukowałam coś takiego :oops:: Lepiej ode mnie :evil_lol: Dobra ide robić ulotki ;)
agata56 Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 BOOOOZIU JEDYNA !!!!!!! On jest cudowny :crazyeye::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:... echhhhhh żeby to nie był chłopak ....
Recommended Posts