Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

"Ludzie", co się z wami dzieje???

Jakąś godzinę temu, wracając ze szkoły, zobaczyłam ruszający się worek przy lesie. Podeszłam, otworzyłam i zobaczyłam... szczenię! Pies nie jest zabiedzony, jedynie strasznie śmierdzi. Ma ok. 6 tygodni. Będzie dużym psem. Jest strasznie przyjazny, ciągle chce się bawić. Nie boi się innych zwierząt, ludzi. Koleżanka może przetrzymać go max. 1 tydzień! Później schron... a tam... sami wiecie... :angryy: :-(

Wobec tego pilnie szukam mu DT i DS!

Później wstawię zdjęcia.

Zdjęcia znajdują się na stronach: 1, 2...

Tekst do ogłoszeń:

Pies, dla którego UWOLNIENIE OD WORKA oznaczało ŻYCIE, błaga o pomoc.

Znalazłam worek... otworzyłam go... w środku znalazłam szczenię, bezbronne, skazane na śmierć, które nie zdążyło jeszcze nacieszyć oka widokiem, noska zapachem, łapek dotykiem do ziemi i swoich braci. Niewiarygodne... z kamienną twarzą i lodem zamiast serca wręczamy zwierzęciu bilet w jedną stronę, bo tak chcemy, bo tak wygodnie. Zgrozy sytuacji dodaje fakt, że zdarzenie to nie miało miejsca na odludziu, a w jednym z najruchliwszych miejsc w Halinowie. Czy inni przechodzący ludzie byli ślepi? Nie dostrzegli nic niezwykłego w szamoczącej się, bezkształtnej masie? "Nie widzieć.", "Nie wiedzieć.", "Przejść obok.", "Odwrócić wzrok, gdy nie ma innego wyjścia.", oto nasza mentalność.

Błagam o pomoc dla tego skrzywdzonego psa, o dom dla niego.
Jest to ok. 6 tygodniowy szczeniak. W przyszłości będzie dużym psem. Jest bardzo przyjazny, ciągle chce się bawić.
Adoptując go zyskasz prawdziwego przyjaciela, który do ostatniego uderzenia serca będzie Cię kochał wiernie i bezgranicznie.

Szczenię przebywa obecnie w Halinowie pod Warszawą, ale jest szansa dowozu go na terenie całej Polski.

Osoby zainteresowane pomocą psu, rozważające jego adopcję, pragnące zasięgnąć dodatkowych informacji na jego temat, proszone są o kontakt dzwoniąc na numer 692696087 lub pisząc na adres mailowy cavalier20@vp.pl

Bannerek:

• Replies 58
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sonikowo, dziękuję, zaraz do nich piszę!

Tekst do ogłoszeń, taki na szybko. Jak myślicie, może być?

Pies, dla którego UWOLNIENIE OD WORKA oznaczało ŻYCIE, błaga o pomoc.

Znalazłam worek... otworzyłam go... w środku znalazłam szczenię, bezbronne, skazane na śmierć, które nie zdążyło jeszcze nacieszyć oka widokiem, noska zapachem, łapek dotykiem do ziemi i swoich braci. Niewiarygodne... z kamienną twarzą i lodem zamiast serca wręczamy zwierzęciu bilet w jedną stronę, bo tak chcemy, bo tak wygodnie. Zgrozy sytuacji dodaje fakt, że zdarzenie to nie miało miejsca na odludziu, a w jednym z najruchliwszych miejsc w Halinowie. Czy inni przechodzący ludzie byli ślepi? Nie dostrzegli nic niezwykłego w szamoczącej się, bezkształtnej masie? "Nie widzieć.", "Nie wiedzieć.", "Przejść obok.", "Odwrócić wzrok, gdy nie ma innego wyjścia.", oto nasza mentalność.

Błagam o pomoc dla tego skrzywdzonego psa, o dom dla niego.
Jest to ok. 6 tygodniowy szczeniak. W przyszłości będzie dużym psem. Jest bardzo przyjazny, ciągle chce się bawić.
Adoptując go zyskasz prawdziwego przyjaciela, który do ostatniego uderzenia serca będzie Cię kochał wiernie i bezgranicznie.

Szczenię przebywa obecnie w Halinowie pod Warszawą, ale jest szansa dowozu go na terenie całej Polski.

Osoby zainteresowane pomocą psu, rozważające jego adopcję, pragnące zasięgnąć dodatkowych informacji na jego temat, proszone są o kontakt dzwoniąc na numer 692696087 lub pisząc na adres mailowy cavalier20@vp.pl

Posted

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: jest przecudnej urody, ale czy on napewno ma ok. 6 tyg, czy tylko na zdjęciach wygląda na takiego byczka.
Mam nadzieję że przez tydzień znajdzie się domek, jak nie to coś pomyślę :hmmmm:

Posted

Zrobiłam najlepiej jak mogłam :placz: wiem że brzydko ale myle by było :placz:

Jak by co to tak 1 jest 100x90
2 i 3 - 500x100
4 - 400x 100

MOgę jeszcze zrobić ale to jutro

Rozpowiem to po całej szkole, wydrukuję i powieszę ulotki na tablicach ogłoszeń. coś zrobię! obiecuje! :placz: Wiem że to i tak mało ale może się uda

Posted

BOOOOZIU JEDYNA !!!!!!! On jest cudowny :crazyeye::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:... echhhhhh żeby to nie był chłopak ....

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...