Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 210
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Informacje poszly do Tundry - do podania niemieckiej fundacji.
Z tego wszystkiego zapomnialam dzis zapytac ile sunia wazy i ile ma cm wysokosci. Ale wydaje mi sie, ze mniej niz 30.. sprawdze to jeszcze z lecznica.. Na oko to jakies 8-10kg zywej wagi max.

Nie wiem, czy jestem w stanie tam wejsc i popatrzec jej ponownie w oczy.

Posted

Renata5 napisał(a):
Aduś czytaj kochana,czytaj
Jeżeli trafi sie dt/ds,to sunia będzie uratowana....

:oops::oops::oops:

Trochę mi się watki pokołowały i czy było już pisane do niemieckiej fundacji?

Posted

gamoń napisał(a):
Jutro pewno się nie wyrobię ale wtorek ,środa po pracy.Co jej potrzeba.???.Kto jest wetem prowadzącym?

Bylam dzis u niej. Nic jej nie potrzeba poza domem wlasnym...
Ma taki wzrok, jakby kompletnie nie rozumiala gdzie jest i dlaczego sie tam znalazla.
I dlaczego tylne nozki nic nie moga. Nie stara sie nawet za duzo poruszac.

Nie dostaje srodkow przeciwbolowych - podobno nie trzeba, jutro skonczy antybiotyk. I tyle. Zadnych planow, zadnych pomyslow, zadnych operacji..

Zmierzylysmy i zwazylysmy ja - trzydziesci pare cm wysokosci, 8,5kg wagi.
Malenstwo.

Posted

Czy myślałyście o tym, żeby ją wysłać gdzieś do niemiec ? Pytanie luźne, bo ja się na tym nie znam, ale na innych wątkach takie psice jechały właśnie tam po nowy dom...

Posted

gameta napisał(a):
Czy myślałyście o tym, żeby ją wysłać gdzieś do niemiec ? Pytanie luźne, bo ja się na tym nie znam, ale na innych wątkach takie psice jechały właśnie tam po nowy dom...

Już było powiedziane, ze na razie żadna z niemieckich organizacji nie pomoże na dzień dzisiejszy, więc nalezy założyć, ze niestety ta opcja obecnie odpada:-(

Posted

Strona ten fundacji niemieckiej http://www.hundehilfe-polen.de/html/aktuelles.html

można pisać do Jenny (niemiecki/angielski) hundehilfe-polen@gmx.de

tu generalnie w dziale kontakt sa maile http://www.hundehilfe-polen.de/html/kontakt.html

Może skorzystacie z tej fundacji .Ponadto skontaktujcie się z Aga_Mazury ona tez ma kontakt z jakimiś fundacjami zagranicznymi ,oraz z dogomaniaczką kasia_r,
ma znajomą w niemczech i ona zabrala od Kasi dwa psiaki ze stadionu dziesięciolecia.

Posted

nigdzie nie widze wagi, ani wzrostu suni (przecież były pobierane wymiary , przy zamawianiu wozka a moze sie myle:oops:)............