Madziuszka95 Posted January 26, 2016 Posted January 26, 2016 Witam poszukuję szczeniaka, suczki yorkshire terrier. Suczka ma być głownie na kolanka i do kochania, chociaż myślę również o wystawach jako hobby. Nie zależy mi na samych championach w rodowodzie, wystawy (jeśli na tak owe będę uczęszczać) mają być rozrywką. Dopuszczam również możliwość zakupu dziewczynki która z jakiś przyczyn nie może być dopuszczona do hodowli i wystaw, w takim przypadku w umowie kupna możemy dodać zapis o sterylizacji dla pewności hodowcy że sunia nie trafi do pseudohodowli. Proszę również o informacje dotyczące miotów planowanych w najbliższym czasie. Z góry dziękuję i mam nadzieję że dałam mój post w odpowiednim miejscu. Pozdrawiam Magdalena Quote
Paulina94 Posted January 29, 2016 Posted January 29, 2016 Hodowle z każdego województwa bierzesz pod uwagę? Quote
pa-ttti Posted February 13, 2016 Posted February 13, 2016 to forum to raczej nie najlepsze źródło informacji o szczeniętach, warto poszukać bezpośrednio w zkwp Quote
Recommended Posts