madziulenka89 Posted January 20, 2016 Posted January 20, 2016 Witajcie. Jestem w posiadaniu rocznego pita. Mam problem z porami karmienia,a mianowicie kiedy dostawal rano o 6:30 ,bo tak wychodze do pracy zalatwial mi sie w domu przed moim przyjsciem,teraz zaczelam dawamc mu po pracy ok godz 16:00 i musze wstawac w nocy za jego potrzeba. Moze zaczac dawac mu dwie mniejsze porcje o tych godzina h? Jaki jest wg Was zloty srodek na wyregulowanie por karmienia,by wytrzymywal z kupka za dnia a nie robil w nocy :) Quote
Marik Posted June 1, 2016 Posted June 1, 2016 Nie miałem nigdy pitbulla, lecz mój brat uwielbia psy tej rasy i niedawno miał pewne problemy z żywieniem swojego psa, podaje mu jakąś nieznaną mi karmę, domyślam się, że kupuje w supermarketach. Odkopuję temat, bo może dowiem się jakichś przydatnych informacji i mu doradzę? Polecałem mu karmę, którą osobiście podaje psom, bo właśnie on szuka czegoś z wartościowymi składnikami i w końcu chyba pojął że karma dla psa ma duże znaczenie, przeglądaliśmy wspólnie karmy w propet i stwierdził, że na początek lepiej chyba kupić próbkę bo jest przyzwyczajony do podawania psu karmy gorszej kategorii i nie wie czy psu posmakuje inna karma. Quote
lenanowicka1258 Posted January 16, 2018 Posted January 16, 2018 Lepiej mniejsze porcje a częściej. Proponuje karmę Petvitę. Ma bardzo dobry skład i po niej mój piesek dobrze sie czuje i skończyły się niestrawności i problemy układu trawiennego. Quote
Recommended Posts