Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 1 month later...
Posted

4 lutego odeszła nasza ukochana sunia SARA lat 13 zachorowała tak nagle i wszystko tak szybko się potoczyło. Musieliśmy podjąć tą straszną decyzję o zakończeniu jej cierpienia................to tak strasznie boli.

Żegnaj maleńka byłaś z nami 13 lat, dziękujemy za twe wielkie serducho i bezgraniczną miłośc. Nigdy o Tobie nie zapomnimy, przepraszam ,że nie zdołaliśmy ci pomóc...nasza rodzina już nigdy nie będzie kompletna

• 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Zarejestrowałam się tutaj, ponieważ wczoraj pożegnałam swoją ukochaną psinę, bokserkę.. Nie mogę sobie z tym kompletnie poradzić. Spędziłam z nią 12 lat - najpiękniejszych lat..

Niestety zjadł ją rak - musieliśmy jej pomóc w bólu... nie mogła już chodzić, jeść, pić..

Decyzja o tym, by pomóc jej skrócić to okrutne cierpienie była strasznie trudna i wiem, że teraz jest jej lepiej, ale ja sama nie umiem pogodzić się z tą pustką, która zapanowała w domu.. Cicho, pusto..zimno..
Serce boli, łez nie jestem w stanie zahamować..
Bardzo za nią tęsknię..

nu.jpg

Posted

Agatko, wiem co czujesz. 30 maja 2014 roku odeszła od nas nasza boksiołka Kana (też musieliśmy podjąć ciężką decyzję- inulinoma).  Przez dwa tygodnie tylko rozpacz, i deklaracje- żadnego psa w domu. Jednak w domu bez boksera nie dało się żyć (cisza i smutek).... pod koniec lipca pojawił się Shadow (i było to najlepsze możliwe lekarstwo na nasze łzy). Trzymaj się jakoś, ona jest w Twoim sercu

Posted

Koteczka tricolor, leżała na ulicy kilkadziesiąt metrów od mojego domu....Przeniosłam jej ciałko na pobocze, już była sztywna :(

• 2 months later...
  • 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

07.2005-11.08.2016 

Ta data zostanie w mej pamięci,tyle żyło całe moje szczęście ,moja Tinka :(

Tak ciężko o tym pisać,tak ciężko się z tym pogodzić a najgorsze to,że to ja musiałam podjąć tą okropną decyzję ale nie mogłam pozwolić jej tak cierpieć a mogła jeszcze z nami parę latek sobie spokojnie żyć miała dopiero 11 lat cóż to jest.Stanowczo za mało aby odchodzić od nas ale choroba wygrała, pan rak wygrał ;(.Moje słoneczko tak mi cię brak. :(

Tak tęsknię,ta cisza w domu,ten spokój jest okropny,ty zawsze byłaś tak blisko gdzie ja tam ty moja kruszynko,a teraz pustka która boliiii .