BUDRYSEK Posted March 21, 2009 Author Posted March 21, 2009 [quote name='Energy']Czy wiadomo już kiedy Kropeczka pojedzie do domu? Kropeczka jest juz w domku :) Pani zapłaciła za paliwko :) i nie czekając ani chwili pojachalismy do Rybnika przy okazji zabrałam Gwiazdeczkę miały czas zeby sie pożegnać obie były bardzo grzeczne Kropeczka bedzie tam szczęśliwa :loveu: super domek :) dostałam juz info,że mała słodko śpi :) Dziekuje MartynaP za pomoc prosze podziękuj tez tej dziewczynie ok? Quote
Lilmo Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Wspaniałe wieści ! :multi: To ostatnie zdjęcie jest bezcenne :loveu: mam nadzieję, że Kropeczka będzie już zawsze miała powody do tego, żeby ten psi uśmiech stale gościł na jej mordce, a oczy tak świeciły z radości :loveu: Spotkanie z Gwiazdeczką natomiast mnie wzruszyło, malutka jest niesamowicie do niej podobna. Teraz czas na malucha! Quote
Soema Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Bądź szczęśliwa :) teraz czas na córę :) mam nadzieję, że nowe panie będą czasem dawać znać co u suni :) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Kropeczko, dużo szczęścia w nowym domu! :loveu: Quote
Energy Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 BUDRYSEK napisał(a):Kropeczka jest juz w domku :) Pani zapłaciła za paliwko :) i nie czekając ani chwili pojachalismy do Rybnika przy okazji zabrałam Gwiazdeczkę miały czas zeby sie pożegnać obi były bardzo grzeczne Kropeczka bedzie tam szczęśliwa :loveu: super domek :) dostałam juz info,że mała słodko śpi :) Super wiadomości:multi::multi::multi: Wspaniałe zdjęcia, Budrysku :loveu::loveu::loveu: Bądź szczęśliwa w nowym domu Kropeczko:loveu::loveu::loveu: Quote
Mija Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Kto wpadł na tak wspaniały pomysł,by mama z córeczką pojechały razem w ostatnią podróż ???:loveu: Zdjęcie razem jest wzruszające.:B-fly: Powodzenia Kropeczko ! Quote
BUDRYSEK Posted March 21, 2009 Author Posted March 21, 2009 Mija napisał(a):Kto wpadł na tak wspaniały pomysł,by mama z córeczką pojechały razem w ostatnią podróż ???:loveu: Zdjęcie razem jest wzruszające.:B-fly: Powodzenia Kropeczko ! no pytanie? ;) Quote
Mija Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 No tak, mogłam się domyślić.....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Chrzestna mama mojej Miji....:loveu::loveu::loveu: Quote
BUDRYSEK Posted April 15, 2009 Author Posted April 15, 2009 U Kropeczki vel Maddie wszystko ok :) Quote
Mija Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Zdjęcia świetnie oddają jaka Ona szczęśliwa:loveu: Życzę wszystkim zwierzaczkom tak wspaniałych domków.:multi: Quote
Energy Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Mija napisał(a):Zdjęcia świetnie oddają jaka Ona szczęśliwa:loveu: Życzę wszystkim zwierzaczkom tak wspaniałych domków.:multi: I ja przyłączam się do tych życzeń:lol: Maddie:loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts