BUDRYSEK Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Kropeczka trafiła do schronu z 2 córeczkami Misia juz znalazła domek Gwiazdeczka walczy o życie http://www.dogomania.pl/forum/f28/6-tyggwiazdeczka-zamarzala-w-schronie-ma-zlamany-mostek-pilnie-szuka-dt-ds-132084/ Obie w największe mrozy siedziały w lichej budzie bidulki przemarzły strasznie Gwiazdeczka jest juz bezpieczka Kropeczka nadal tęskni za ciepełkiem Pomóżmy Jej znalezc domek! Kropeczka jest młodziutka ma ok.1 roku Quote
Soema Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Może da się jej zrobić więcej zdjęć? Takie żeby ją całą było widać, porobimy jej ogłoszenia... Jest młodziutka, no i ładniutka, ma duże szansę :) a co ja robię w pierwszym poście?:oops: Quote
MartynaP Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Alegratka.pl - Ogłoszenia drobne. Kupię, sprzedam - ogłoszenia drobne w Internecie Darmowe ogłoszenia drobne na Gumtree Katowice Darmowe ogłoszenia drobne, praca, mieszkania, sprzedam, towarzyskie, Polska, Anglia, Świat: Warszawa http://www.eoferty.com.pl/ Quote
MartynaP Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 a na kogo te ogłoszenia? bo tam jest do mnie kontakt ja nic o niej niewiem to pozmieniam :) Quote
Soema Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Ona ładniutka jest :) trzeba banerek zrobić, a ja nie umiem :oops: Quote
jolek68 Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 jestem ;) domek dla ślicznej mamusi Gwiazdeczki potrzebny ;) Quote
BUDRYSEK Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 [quote name='MartynaP']a na kogo te ogłoszenia? bo tam jest do mnie kontakt ja nic o niej niewiem to pozmieniam :) animals78@interia.pl 607 488 598 gg 120 57 32 dzieki :loveu: Quote
Lilmo Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Piękna ta Kropeczka! :loveu: Oby szybciutko znalazłą dom, bo przecież widać na zdjęciach, że kruszynka z niej. Quote
_bubu_ Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 komu maleństwo? maleńka Kropeczka prosi o domek !!!!!!!!!!!!!!!!! (572585625) - Aukcje internetowe Allegro Quote
_bubu_ Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 sunia jest łagodna i wesoła. Myśle że w kontaktach z innymi psami nie będzie problemu ale jeszcze to sprawdzimy bo w kojcu bywała tylko ze szczeniakami a to nie to samo. Do adopcji zostanie wydana wysterylizowana, zaszczepiona i odrobaczona. Jeśli chodzi o dzieci to Panią trzeba uczulić aby dzieci takiego małego delikatnego pieska nie zamęczyły. Sunia jest trochę bojazliwa do obcych osób i początkowo trzeba się z nią obchodzić bardzo spokojnie i delikatnie aż nabierze zaufania. Quote
MartynaP Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 jest pani z Chorzowa zainteresowana kropeczka. Pyta: A więc napewno dokładniejsze informacje o jej charakterze: czy jest spokojna, jak reaguje na dzieci, inne zwierzęta, czy ma przejawy agresywności. Po drugie jej stan zdrowia, czy przebyła wszystkie obowiązkowe szczepienia, odrobaczenia. Prosze napiszcie cos o niej jest szansa i to nie daleko Quote
BUDRYSEK Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 Kropeczka na ludzi reaguje super dzisiaj az sie prosiła zeby Ją głaskać,bawić sie z Nią szalała ze szczeniaczkiem :) Quote
BUDRYSEK Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 jolek68 napisał(a):BUDRYSEK a na kota :diabloti: jutro sprawdzę Quote
BUDRYSEK Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 [quote name='jolek68']BUDRYSEK a na kota :diabloti: na Lolitce juz nie sprawdze ;) http://www.dogomania.pl/forum/f486/piekna-dlugowlosa-czarna-lolitka-szuka-domku-132811/#post11900000 Quote
MartynaP Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 podałam namiary na ciebie BUDRYSKU tak bedzie najlepiej Trzymam kciuki :) Quote
BUDRYSEK Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 MartynaP napisał(a):podałam namiary na ciebie BUDRYSKU tak bedzie najlepiej Trzymam kciuki :) cos mi sie wydaje ,że babka chce ominąć procedurę adopcyjną?:mad: Quote
MartynaP Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 ona mnie pytala jakie warunki musi spełnic ale ja nie zdazyłam jej napisac bo musialam leciec wiec pewnie niewie nic o umowie itp. Quote
jolek68 Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 to trza babkę oświecić ;) tak, Budrysek da sobie z tym radę :evil_lol: Quote
Lilmo Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Piękny bannerek! w pełni się zgadzam ! :) już wrzuciłam do podpisu ;) I co z tym domkiem dla Kropeczki ? Quote
Recommended Posts