MaryJane Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 Cześć. Mam 5-letnią wysterylizowana suczkę. Za jakieś 2-3 tygodnie wyjeżdżam do Anglii. Myślałam, że będę mieć trochę więcej czasu na znalezienie zastępczego domu dla mojego psa. Na razie będę tam do września 2016, ale możliwe jest przedłużenie mojego pobytu o kolejne 6 miesięcy. Szukam dla niej domu tymczasowego na ten czas. Mary Jane jest mieszańcem rasy husky lub malamut. Lubi ruch, bieganie, ale nie jest demonem szybkości. Suczka jest psem kojcowym. Jeżeli znajdzie zainteresowana osoba mogę opisać więcej szczegółów. Jesteśmy z okolic Tarnowskich Gór. Pozdrawiam, Iwona Quote
Gabi79 Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 Brałaś pod uwagę jakiś dobry, domowy hotelik gdyby nie udało się znaleźć DT? Quote
MaryJane Posted January 8, 2016 Author Posted January 8, 2016 Na razie rozważam wszystkie opcje. Nie słyszałam wcześniej o domowych hotelach. Jakie są koszty takiego hotelu? Quote
madziakato Posted January 12, 2016 Posted January 12, 2016 Kojcowe zaczynają się od 300 zł miesięcznie , domowe - nie wiem Quote
Recommended Posts