Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A dla mnie Kaliningrad jest już oswojony.
Za tydzień będzie już podany skład sędziowski i ustalone ceny. Podam Ci telefon: 007 0112 71 26 18. Pod tym telefonem pracują we wtorek (16-19.00), czwartek (16-19.00) i w soboty (13-17.00). Pamiętaj, że różnica czasu wynosi 1 godz. do przodu gdy jedziesz "do"; zegarek cofasz, gdy wracasz.
To co? Może warto?
Pzdr.

Posted

ja bym chciala pojechac bardzo,
a co to jest za wystawa, tzn to sa dwie wystawy dzien po dniu?? jedna cacib jedna cac??
czy moglabymbym sie jakos z wami zabrac czy macie full samochod

Posted

Artik&Shapali napisał(a):
ja bym chciala pojechac bardzo,
a co to jest za wystawa, tzn to sa dwie wystawy dzien po dniu?? jedna cacib jedna cac??
czy moglabymbym sie jakos z wami zabrac czy macie full samochod

To są 2xCAC! Istotne w tych wystawach jest to, że jak masz championa (dorosłego lub młodzieżowego) i Twój psiak dostanie CAC/CAJC, to po ok. 1-1,5 miesiąca dostajesz Championat Rosji/Młodzieżowy Championat Rosji. Kosztuje 20 Euro. Natomiast jeżeli jedziesz z psiakiem, który tych tytułów jeszcze nie ma, to masz szansę zdobycia jednego dnia 2 wniosków, bo te wystawy odbywają się jednego dnia. Nie wiem, jak to będzie rozwiązane organizacyjnie, sama jestem tego ciekawa. A do dorosłego Championatu Rosji trzeba albo wariant I (opisany powyżej), albo wariant II - 4 wnioski.
Będę jechała Renault Clio, ale wstępnie zgłosiła mi się koleżanka z charcikiem włoskim. Porozmawiam z nią i dam znać na forum, jak przedstawia się sprawa z miejscem w samochodzie, OK?

A gwoli ciekawości, sprawdziłam w grudniowym katalogu z K., co było z V grupy. Otóż były: moje baski, szpic niemiecki mały i chow-chow.
Pzdr.

Posted

a jak mam championa ml i wystawiac go bede w posredniej i dostanie cac to wtedy ma ml championa?

a w czerwcu jest tam jakas cacib??

kurka moze by na wszystkie 3 jechac :))

Posted

Ponieważ piszemy troche nie na temat, proponuję, aby przenieść się do nowego tematu (zaraz go utworzę) pt. Kaliningrad 2xCAC, 28.05.2005 r.
To co, przenosimy się? Chodź, to pogadamy.
Pzdr.

• 4 weeks later...
Posted

króliczek napisał(a):
Na wystawie molosów w Gdańsku ,dostałam informację ,że w Kaliningradzie będą nie trzy tylko 4 wystawy :roll: jednego dnia:2xCAC,ćhampionów i shar-pei :D

O wystawie shar-pei nie mam informacji, dlatego nie wypowiadam się na ten temat. Ale i tak może być.
Pzdr.

Posted

whippetka napisał(a):
Asiaczek, a ja bym prosiła o Whippety z grudnia :oops: . Wystarczą mi nawet same przydomki :oops: .

U niektórych psów nie mam zielonego pojęcia, co jest przydomkiem, a co imieniem psa. Tak więc nie ma sprawy - podaję całą nazwę:
WHIPETTY
PSY
kl. baby
AIRESCOT BRIDGEWATER BOBBIE
k. mł.
POZHAR V KREMLE LARION FLINT
POZHAR W KREMLE LASKOVYI MAI
kl. p
AMARILLIS BALS CVETOV
kl. o
TOP GUN DES HAUTS DE MASSANNE
kl. ch