Nutusia Posted February 1, 2016 Posted February 1, 2016 Znakiem tego ten drugi domek musi być lepszy od tego pierwszego ;) :D Quote
Kejciu Posted February 1, 2016 Author Posted February 1, 2016 oj oby tak było - nie łatwo wyadoptować dorosłego kota :( z Łatką tez troszkę się " bujałyśmy " a młoda i ładna - jakoś ciężko trafić w gusta albo ciężko dotrzeć do TEGO domu. Dzisiaj poogłaszam Nitkę na kilka województw i wyróżnimy - nie ma na co czekać i ponownie uderzyć z ogłoszeniami, natłok zajęć jakoś mnie wybił z rytmu i zamiast zadbać o to co najważniejsze robiłam inne rzeczy na tyle ile miałam czasu wolnego i tak utknęłyśmy troszkę w martwym punkcie. Quote
Ziutka Posted February 2, 2016 Posted February 2, 2016 Miałam właśnie tel o Nitkę :) z rozmowy super, Pani mówi, że dużo jest małych kociaków do adopcji, rude, bure, w łatki, ale Pani chce zwykłego starszego buraska, bo wie, że takie mają mniejsze szanse na dom. Ma w domu kota kastrata , też już starszy ( 7 lat ) zabrany od jakiegoś chłopa z gospodarstwa, trzymał go w stodole żeby mu myszy łapał. Domek troszki daleko, bo koło Siedlec, ale umówiłam się z Panią na wizytę na sobotę i jedziemy z kejt obczajać :) może od razu weźmiemy Niteczkę, żeby nie jechać dwa razy i jeśli wizyta wypadnie ok, to Nitka od razu zostanie :) 1 Quote
Nutusia Posted February 2, 2016 Posted February 2, 2016 O, i to jest dobra wiadomość z rańca! :D 1 Quote
Kejciu Posted February 5, 2016 Author Posted February 5, 2016 Do mnie dzisiaj rano zadzwonił Pan z Lublina - wstępnie udzieliłam odpowiedzi na wszystkie jego pytania no i zobaczymy czy będzie jakiś cd :) Ogłoszenia Nitki wyróżnione na 6 województw = 6*5,99zł = 35,94zł Quote
Nutusia Posted February 5, 2016 Posted February 5, 2016 Wciąż porażające :( Ale jedziecie do tych Siedlec jutro?... Quote
Kejciu Posted February 5, 2016 Author Posted February 5, 2016 3 godziny temu, Nutusia napisał: Wciąż porażające :( Ale jedziecie do tych Siedlec jutro?... Jedziemy do Chrcynna Quote
Nutusia Posted February 5, 2016 Posted February 5, 2016 Czyli z siedleckiego domku dla Nitki nomen omen nici?... Quote
Nutusia Posted February 5, 2016 Posted February 5, 2016 O widzisz - Polam i wszystko jasne!!! :D Quote
Marysia R. Posted February 5, 2016 Posted February 5, 2016 Super bo już się przestraszyłam, że taki fajnie zapowiadający się dom też okazał się niewypałem, będę trzymać kciuki :) Quote
Kejciu Posted February 5, 2016 Author Posted February 5, 2016 Jeszcze może się okazać że będziemy jechały do Lublina :) kupiłam dzisiaj w lecznicy krople na pchły i kleszcze - bo jeśli w niedzielę Nitka pojedzie to jeszcze ją zabezpieczymy koszt 22zł Quote
Ziutka Posted February 6, 2016 Posted February 6, 2016 19 godzin temu, Kejciu napisał: Jeszcze może się okazać że będziemy jechały do Lublina :) kupiłam dzisiaj w lecznicy krople na pchły i kleszcze - bo jeśli w niedzielę Nitka pojedzie to jeszcze ją zabezpieczymy koszt 22zł Oooo nie! Już mam dość wycieczek, po dzisiejszych wyczynach! Quote
Kejciu Posted February 6, 2016 Author Posted February 6, 2016 No dobrze to ten Lublin Ci daruję - właściwie nie mam czego darować bo Pan już dzisiaj nie zadzwonił - a jak zadzwoni to poleci mu się inną bidę bo mamy ich kilka na oku. Wstawiam zaległy wczorajszy paragon za krople na pchły i kleszcze - no i jutro w drogę - Ziutka pamiętaj abyśmy wzięły książeczkę zdrowia od p. Krysi :) bo w stresie może umknąć jak kiedyś hehe :) Quote
Ziutka Posted February 6, 2016 Posted February 6, 2016 Zapisałam sobie na kartce i już leży przy butach :) Quote
Kejciu Posted February 7, 2016 Author Posted February 7, 2016 Pojechała i została :) a my 6h w trasie bo jakiś wypadek był po drodze i były objazdy a jak się nie zna terenu i padnie tel w którym jest nawigacja to słabo... zrobiłyśmy z NDM po Komorów do Siedlec i spowrotem do Błonia i do NDM ( + kilka km na pobłądzenie ) = 324km... no ale chyba było warto :) teraz czekamy na pierwsze wieści :) Quote
Ziutka Posted February 7, 2016 Posted February 7, 2016 Myślę, że było warto :) Ciekawe jak Nitka się odnajdzie :) Ojjj...czekamy na wieści! Quote
Nutusia Posted February 7, 2016 Posted February 7, 2016 Dzielne Dziewczynki! Szczęścia, Niteczko! Mnie za tydzień 324 w jedną stronę czeka ;) Quote
Ziutka Posted February 7, 2016 Posted February 7, 2016 24 minut temu, Nutusia napisał: Dzielne Dziewczynki! Szczęścia, Niteczko! Mnie za tydzień 324 w jedną stronę czeka ;) Kochana....nie pytaj ile nas może czekać w sobotę!!! Do Świnoujścia chyba trochę dalej niż 324 w jedną mańkę ;) 1 Quote
Nutusia Posted February 7, 2016 Posted February 7, 2016 No, faktycznie... Do Szwecji się wybieracie? ;) Co za szczęściarz ma szansę zamieszkać nad morzem? Już mu zazdraszczam :) Quote
Ziutka Posted February 8, 2016 Posted February 8, 2016 Dla Zosi, w okolicy Karsibora. Ale mamy jeszcze to przemyśleć, bo to bardzo daleko i nie wiemy jak to będzie. 1 Quote
Kejciu Posted February 8, 2016 Author Posted February 8, 2016 Zobaczymy co się jeszcze w tym tyg wydarzy - czy będzie jakiś odzew z tylu ogłoszeń może coś bliżej się trafi. 1 Quote
Ziutka Posted February 8, 2016 Posted February 8, 2016 Myślimy nad tym, czy nie pojedzie tam pewien psiak z Chr...a, bo Zosia może poczekać, tamten pies nie Quote
Recommended Posts