Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

oj oby tak było - nie łatwo wyadoptować dorosłego kota :(

z Łatką tez troszkę się " bujałyśmy " a młoda i ładna - jakoś ciężko trafić w gusta albo ciężko dotrzeć do TEGO domu.

Dzisiaj poogłaszam Nitkę na kilka województw i wyróżnimy - nie ma na co czekać i ponownie uderzyć z ogłoszeniami, natłok zajęć jakoś mnie wybił z rytmu i zamiast zadbać o to co najważniejsze robiłam inne rzeczy na tyle ile miałam czasu wolnego i tak utknęłyśmy troszkę w martwym punkcie.

Posted

Miałam właśnie tel o Nitkę :) z rozmowy super, Pani mówi, że dużo jest małych kociaków do adopcji, rude, bure, w łatki, ale Pani chce zwykłego starszego buraska, bo wie, że takie mają mniejsze szanse na dom. Ma w domu kota kastrata , też już starszy ( 7 lat ) zabrany od jakiegoś chłopa z gospodarstwa, trzymał go w stodole żeby mu myszy łapał. Domek troszki daleko, bo koło Siedlec, ale umówiłam się z Panią na wizytę na sobotę i jedziemy z kejt obczajać :) może od razu weźmiemy Niteczkę, żeby nie jechać dwa razy i jeśli wizyta wypadnie ok, to Nitka od razu zostanie :)

• Upvote 1
Posted

Do mnie dzisiaj rano zadzwonił Pan z Lublina - wstępnie udzieliłam odpowiedzi na wszystkie jego pytania no i zobaczymy czy będzie jakiś cd :)

Ogłoszenia Nitki wyróżnione na 6 województw = 6*5,99zł = 35,94zł

Posted

Jeszcze może się okazać że będziemy jechały do Lublina :)

kupiłam dzisiaj w lecznicy krople na pchły i kleszcze - bo jeśli w niedzielę Nitka pojedzie to jeszcze ją zabezpieczymy

koszt 22zł

Posted
19 godzin temu, Kejciu napisał:

Jeszcze może się okazać że będziemy jechały do Lublina :)

kupiłam dzisiaj w lecznicy krople na pchły i kleszcze - bo jeśli w niedzielę Nitka pojedzie to jeszcze ją zabezpieczymy

koszt 22zł

Oooo nie! Już mam dość wycieczek, po dzisiejszych wyczynach!

Posted

No dobrze to ten Lublin Ci daruję - właściwie nie mam czego darować bo Pan już dzisiaj nie zadzwonił - a jak zadzwoni to poleci mu się inną bidę bo mamy ich kilka na oku.

Wstawiam zaległy wczorajszy paragon za krople na pchły i kleszcze - no i jutro w drogę - Ziutka pamiętaj abyśmy wzięły książeczkę zdrowia od p. Krysi :) bo w stresie może umknąć jak kiedyś hehe :)

nitka.jpg

Posted

Pojechała i została :)

a my 6h w trasie bo jakiś wypadek był po drodze i były objazdy a jak się nie zna terenu i padnie tel w którym jest nawigacja to słabo...

zrobiłyśmy z NDM po Komorów do Siedlec i spowrotem do Błonia i do NDM  ( + kilka km na pobłądzenie ) = 324km...

no ale chyba było warto :)

teraz czekamy na pierwsze wieści :)

Posted
24 minut temu, Nutusia napisał:

Dzielne Dziewczynki! 

Szczęścia, Niteczko!

Mnie za tydzień 324 w jedną stronę czeka ;) 

Kochana....nie pytaj ile nas może czekać w sobotę!!!

Do Świnoujścia chyba trochę dalej niż 324 w jedną mańkę ;)

• Upvote 1