Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
21 godzin temu, Marysia O. napisał:

A jak z domem? Sprawa aktualna czy Niteczka dalej szuka? :)

Aktualna :) będzie szła do domku niedługo :) więc kciuki nadal proszę trzymać !

Posted

Nadal jest problem z sikaniem - sika gdzie popadnie i jakby nie trzyma moczu - ale po tych lekach jakie dostała podobno tak może być. Ziutka dzisiaj się wystraszyła i znowu pojechała z nią do lecznicy - ponownie dostała leki + Ziutka kupiła u weta dwa opakowania podkładów - Nitka narazie jest w naszej wielkiej klatce kennelowej i czekamy na unormowanie się tego sikania. Jeśli chodzi o kupę to ma zaparcia... i nie mogła jej zrobić - wet zalecił pół łyżeczki parafiny do karmy - a to akurat mogę potwierdzić że się sprawdza bo mój Cici na urinary też ma takie problemy i karma Fibra RC + parafina częściowo rozwiązały problem. 

Posted
5 minut temu, Nutusia napisał:

Ojej, czyli jak nie urok to przemarsz wojsk - żeby nudno nie było...

Zaraz napiszę co u Pepsika bo sraczka nas dopadła ..... 

Posted

Kejt, dopisz koszty za Nitkę z tym sikaniem.

Zapomniałam paragonu, ale bede jechać na dniach znowu, więc wezmę zbiorczy za wsio (sterylka, leki, podkłady i inne pierdoły) trochę się tego uzbierało :(

Posted
2 minuty temu, Ziutka napisał:

Kejt, dopisz koszty za Nitkę z tym sikaniem.

Zapomniałam paragonu, ale bede jechać na dniach znowu, więc wezmę zbiorczy za wsio (sterylka, leki, podkłady i inne pierdoły) trochę się tego uzbierało :(

Wsio uzupełnione jest na bieżąco kochana :) 

Posted

kejt, rozmawiałam z Panią Krysią, pytałam co mamy kupić w tym miesiącu, żwirek ma bo dziewczyny jakieś jej kupiły, ale prosiła o saszetki dla kociaków, bo to dla nich rarytas. Mówi, ze mogą być najtańsze ale ze 100 szt by się przydało, w rossmanie są tanie, ale może za tą stówkę taniej coś znajdziemy...

• Upvote 1
Posted
Godzinę temu, Ziutka napisał:

kejt, rozmawiałam z Panią Krysią, pytałam co mamy kupić w tym miesiącu, żwirek ma bo dziewczyny jakieś jej kupiły, ale prosiła o saszetki dla kociaków, bo to dla nich rarytas. Mówi, ze mogą być najtańsze ale ze 100 szt by się przydało, w rossmanie są tanie, ale może za tą stówkę taniej coś znajdziemy...

będe zaraz szukała karmy dla Zośki to obczaję :)

Posted
Godzinę temu, Ziutka napisał:

będe zaraz szukała karmy dla Zośki to obczaję :)

Posted

Niestety domek który był na horyzoncie już na nim nie jest - ale pojawił się drugi - sprawdzimy i ocenimy..

póki co za chwileczkę wezmę się za ubiegłotygodniowe zaległości i pouzupełniam wątek :( na nic nie ma czasu :(