Ryss Posted November 30, 2015 Posted November 30, 2015 Pierwszy śnieg za nami - psami... . . Jakie były wrażenia Waszych piesków z pierwszego w ich życiu kontaktu ze śniegiem? 1 Quote
dcz Posted November 30, 2015 Posted November 30, 2015 Czy to białe co pada na nos nadaje się do jedzenia ??? okazuje się, że owszem nadaje się :) Quote
stormcloud Posted November 30, 2015 Posted November 30, 2015 U nas jeszcze nie ma śniegu :( Ale czekamy, cierpliwie czekamy, jestem bardzo ciekawa reakcji naszej małej na widok jej pierwszego w życiu śniegu :D Quote
*Magda* Posted November 30, 2015 Posted November 30, 2015 U nas póki co na śnieg nie ma co liczyć :( Tak się bawiliśmy w pierwszą zimę swojego życia :) A tak, w styczniu tego roku :) Zdecydowanie śnieg, to jest to co mój pies kocha :) Jak tylko będzie biało za oknem, to mój pies będzie oszukiwał, że musi natychmiast wyjść na toaletę, żeby tylko pohasać po białym puchu :) Quote
Wilczocha Posted December 6, 2015 Posted December 6, 2015 Szanti i jej pierwszy śnieg rok temu 27 grudzień ;) I filmik jak to pierwszy raz śnieg zobaczyła ;) https://www.youtube.com/watch?v=_9iCMiYZCxw Quote
Kocurkotka Posted December 6, 2015 Posted December 6, 2015 Czika i Jeszcze ś.p Tosia [*] Pierwszy śnieg to był szał ciał wszystko trzeba było podeptać rozryć podrzucić i biegać jak opętanym po całym podwórku Czika około 7 miesięcy :) Quote
IlonaS Posted December 6, 2015 Posted December 6, 2015 U nas pierwsza zima razem została tak uwieczniona Piesek szukał prawdopodobnie piłki Quote
Ryss Posted December 7, 2015 Author Posted December 7, 2015 Oczywiście nie mogłem sobie odmówić przyjemności, by z tych pięknych zdjęć Waszych "pierwszośniegowców" nie stworzyć drugiej mini-galerii, na wzór tej z pierwszego postu. . . Quote
Clem Posted December 8, 2015 Posted December 8, 2015 Ten uśmiech chyba mówi wszystko :) A to wideo-relacja z pierwszych zabaw na śniegu. https://youtu.be/TdQNrk_0TkI Quote
stormcloud Posted January 6, 2016 Posted January 6, 2016 I my doczekaliśmy się wreszcie pierwszego śniegu naszej małej :D Quote
Ares_biz_pl Posted February 2, 2016 Posted February 2, 2016 Bardzo fajne i urocze zdjęcia,szkoda tylko że śnieg był tak krótko bo nawet nie zdążyłem zrobić go swojej suni jak bawi się na dworze,a ze jest to owczarek niemiecki długowłosy to uwielbia zabawy i długie spacery podczas śnieżnych dni :) Quote
Recommended Posts