Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A, to Klubówka jest 21 września ? Dobrze wiedzieć... Może, jak Bóg da (a raczej czas...), to się tam pojawimy poprzyglądac sie i poszukać Szpicomaniaków. :D

A zjazd w Morsku jest 29-31 sierpnia, może by Ci się udało ? Ja już wspominałam o tym Wojtasowi, jest jakaś szansa, że się zjawi. Tak czy inaczej, będzie nas tam chyba dużo...

Posted

Też sobie tak myślę o tym Morsku, ale nie wiem czy nie jest dla mnie za późno tzn czy moge się jeszcze zgłosić. W sumie to na początku nawet nie marzyłam o wyjeździe tam (praca ), ale wszystlko sie trak poukładało że może nawet by realne.....? :rainbow1:

Posted

O, Asia, jasne, że byś mogła ! Pogadaj z iceangelem, on czuwa nad noclegiem (ma najbliżej :wink: ).

Zresztą my jesteśmy w razie czego przygotowani w ostateczności na namiot. Psy uwiążemy przy drzewie obok i spoko. Już tak spaliśmy.

Posted

W tym terminie to się nawet może udać :)

Ale na razie nie mogę w 100% gwarantować, że będę.

Dajcie znać gdzie to będzie dokładnie to nawet jeźli nie na cały weekend, to przynajmniej na jeden dzień postaram się wpaść.

Posted

A korzystając jeszcze z okazji się zapytam:

Ktoś z Was miałby ochotę i mozliwość zajrzeć w ten weekend do Ogrodzieńca (w połowie drogi między Częstochową a Krakowem) ? Pytam, bo będę tam od piątku do niedzieli z trójką moich chłopaków :wink:

No i będzie też Turniej Rycerski... :D

(Wiosna, miałaś się odezwać... :evil: )

Posted

Niestety nici z tego :(

Jadę z moimi psiakami na wystawę do Radomia :) ( w niedzielę), a w sobotę jestem zajęta służbowo :(

Szkoda :cry:

Życzę Wam oczywiście dobrej zabawy!

Tylko nie wystraszcie tych dzielnych rycerzy :lol:

Posted

Dzielni to się na pewno nie boją!

Więc możesz z Manu i Chinookiem przetestować tę ich dzielność. Może być z tego niezła zabawa...rycerze uciekający z pola walki przed parą "wilków" :lol: :lol: :lol:

Posted

no moje dwa tez chudzielce sa.

i boje sie tylko jednego - huskie maja dosyc czesta przypadlosc - maja problemy z trawieniem. wtedy bez wzglegu na to, co psu sie daje do zarcia - 'przelatuje; porzez niego i nie dostarcza mu zadnych wartosci, lub pies przyswaja tylko czesc pokarmu. takie badania sa dosyc drogie, leczenie tez.

zobaczymy na jesien, jak zaczna biegac i sie zrobi chlodniej to powinno byc ok.. ;)

Posted

W te upaly to sie nidziwie ze niewiele jadla, choc patrzac ogolnie to awet sporo :D bo w upaly to nawet ludziom sie ni cce,ale teraz od paru dni chlodniej i moglaby cos wiecej, a narazie zjadla troche ;) tzn. to miesko,ale do jutro to pewnie zglodnije..wiecie co , zdaje mi sie ze klimat gorski duzo bardziej jej sprzyja!