JOLY Posted November 25, 2015 Posted November 25, 2015 Czy jest Ktos na forum, kto ma jakiekolwiek doświadczenie w leczeniu nadciśnienia płucnego viagrą? www.beardedyork.pl Quote
bou Posted November 25, 2015 Posted November 25, 2015 Lek (ludzki) z czynnym składnikiem Viagry jest stosowany od końca lat 90 tych w medycynie ludzkiej w przypadku nadcisnienia płucnego.Nie wiem jak jest w medycynie weterynaryjnej. Quote
JOLY Posted November 25, 2015 Author Posted November 25, 2015 .Nie wiem jak jest w medycynie weterynaryjnej. Stosuje się. Bardziej chodziło mi o podzielenie się doświadczeniem w takim leczeniu. Moja suka 15 letnia leczona jest Sildenafilem (odp. Viagry) przez kardiologa. już od wiosny. www.beardedyork.pl Quote
JOLY Posted November 25, 2015 Author Posted November 25, 2015 Z dobrym skutkiem? Tak. Dziewczyna czuje się po leku bardzo dobrze, Najwazniejsze że została dobrze zdiagnozowana, i poszła na lek. Dostaje go od marca, Ubyło jej z 5 lat. To nie jest typowa babcia, zawsze pierwsza a zwłaszcza do jedzenia.W stadzie rzadzi. Problemem jest przygotowywanie leku. Apteki niechętnie chcą przygotowywać dużą ilość proszkow. Suczka to york, więc dawka leku maleńka. Może wiecie która apteka w Krakowie robi kapsułki. a nie tylko proszki? www.beardedyork.pl Quote
Recommended Posts