Ziutka Posted November 26, 2015 Posted November 26, 2015 Nie wiem kto to w tych klapkach jest, Ola czy jej mąż, ale gratuluję odwagi w taka pogodę :D Quote
Kejciu Posted November 26, 2015 Author Posted November 26, 2015   Nie wiem kto to w tych klapkach jest, Ola czy jej mąż, ale gratuluję odwagi w taka pogodę :D gorąca dziewczyna to i w klapkach popyla hahahaha Quote
Nutusia Posted November 27, 2015 Posted November 27, 2015 Jakbym mojego Sławka widziała!!!! :D A Zochna prześliczna jest - cudo! :) Quote
Nutusia Posted November 27, 2015 Posted November 27, 2015 Tylko minkę ma niewinną, taką całkiem nie chytrą ;) Quote
Ziutka Posted November 27, 2015 Posted November 27, 2015 Jest naprawdę śliczna :) ale widać ze chudzinka z lekka. Nic tam , podtuczymy pannę :) Quote
Kejciu Posted November 27, 2015 Author Posted November 27, 2015 Jest naprawdę śliczna :) ale widać ze chudzinka z lekka. Nic tam , podtuczymy pannę :) No raczej nie inaczej! Quote
Kejciu Posted November 27, 2015 Author Posted November 27, 2015 Zapraszam na bazarek: http://www.dogomania.com/forum/topic/333991-pakiety-og%C5%82osze%C5%84-mini-050z%C5%82-do-20122015/ Quote
Poker Posted November 28, 2015 Posted November 28, 2015 A u tej Oli to jest BDT, PDT czy hotelik ? Quote
Kejciu Posted November 28, 2015 Author Posted November 28, 2015 A u tej Oli to jest BDT, PDT czy hotelik ? Domowy PDT - 350zł miesięcznie + karma - miałyśmy u niej już wcześniej psy Quote
Ziutka Posted December 6, 2015 Posted December 6, 2015 Zapraszam na bazarek dla Zośki http://www.dogomania.com/forum/topic/334033-tworzy-si%C4%99-ubranka-dla-ps%C3%B3w-i-zwierzaczkowe-bombki-prosz%C4%99-nie-pisa%C4%87/ Quote
Ziutka Posted December 10, 2015 Posted December 10, 2015 Kasieńko moja miła, nie dzwoniłam dzisiaj do Oli, nie wiesz czy była na wirusówkach z Zosią ? Bo miała mieć wirusówki po wściekliznie i potem by się przydało te zęby wyleczyć biedne :( No a potem dopiero sterylka...zęby to priorytet. Aaaa i czy szampono zamawiałaś już dla Zosi ? Quote
Kejciu Posted December 10, 2015 Author Posted December 10, 2015 Kasieńko moja miła, nie dzwoniłam dzisiaj do Oli, nie wiesz czy była na wirusówkach z Zosią ? Bo miała mieć wirusówki po wściekliznie i potem by się przydało te zęby wyleczyć biedne :( No a potem dopiero sterylka...zęby to priorytet. Aaaa i czy szampono zamawiałaś już dla Zosi ? Nie wyrabiam na zakrętach :( Dzwoniłam - była na wirusówkach i została zaczipowana ale u innego weta bo ten nie czipuje taka sama sytuacja jak była z Lusią i innymi naszymi psiakami... dziwne że wet twierdzi że zaczipować mogą tylko właściciele a jak pies szuka domu to on nie zaczipuje ale nie zagłębiam się w to :( Szampon zamówiony i Zośka nawet już po pierwszej kąpieli - nie mam poprostu czasu wstawić paragonu :( Zosia nie daje sobie założyć obroży, na inne psy warczy i szczeka i bardzo się szarpie jak już Oli uda się ją ubrać w szelki i smycz - jeszcze troszkę pracy przed nami - ale najbardziej martwi mnie jej stosunek do innych psów Myślę że za chwileczkę będzie ją można ogłaszać - może w weekend skleję jakiś tekścik. Quote
Kejciu Posted December 10, 2015 Author Posted December 10, 2015 Po niedzieli w środę będzie zabieg na zęby - sterylka też pilna aby Zośka nam w cieczkę nie wpadła - bo u Oli są też psy z innych fundacji i byłby problem ale zęby są absolutnym priorytetem bo nie może jeść dlatego je teraz tylko mokrą karmę którą już w tamtym tyg zamówiłam. teraz po kolei - wizyta u weta + usg ( aby wykluczyć ciążę ) + wirusówki + czipowanie + podstawowe badanie krwi + dojazd = 190zł teraz puszki + szampon = 119,60zł Quote
Nutusia Posted December 12, 2015 Posted December 12, 2015 Zjawiskowa to jest psina - ogłaszaj, a domek się pojawi ino mig ;) Quote
Kejciu Posted December 12, 2015 Author Posted December 12, 2015 Zjawiskowa to jest psina - ogłaszaj, a domek się pojawi ino mig ;) najpierw zęby i sterylka :) a potem dom i kolejny tymczas :D Quote
Kejciu Posted December 13, 2015 Author Posted December 13, 2015 Zamówiłam dla Zosi 2kg karmy Purizon - bo trzeba ją dożywić - puszek za bardzo nie chce jeść pewnie przez te bolące zęby - karma sucha będzie namaczana i mieszana z puszką - Ola miała próbkę tej karmy o tym smaku i aż uszy się trzęsły bo innych nie chciała jeść tylko tą jak jej Ola namoczyła - dodatkowo olej z łososia polecony przez weta. Trzymajcie kciuki za środę bo ja już troszkę się martwię czy wszystko będzie ok :)ale wiadomo że będzie no bo musi :) Quote
Kejciu Posted December 13, 2015 Author Posted December 13, 2015 3 opakowania płynu przeciw kleszczom 49,49zł + 7,90zł wysyłka = 57,39zł Quote
Kejciu Posted December 16, 2015 Author Posted December 16, 2015 Dzisiaj ma zabieg - porządek z zębami :) Quote
Recommended Posts