bou Posted November 10, 2015 Posted November 10, 2015 (Tytuł w celu przyciągnięcia czytających)Sorryyyyy. .A temat będzie o trollowaniu,jako że nie widać działań moderatorów (znalazłam wpis Maupy,że są bezsilni...)ani działania administracji. Tak więc nasz troll ma się świetnie,mimo łamania regulaminu i netykiety. Mnie ta userka nie przeszkadza,ani mnie ziębi,ani grzeje,ale jest - szkodliwa,głownie dla tych,którzy wpadają tu okazjonalnie. Np. - dziewczyna pisze rozpaczliwca - zaginął pies,na to panna troll,że psa potrąciło coś I juz nie żyje. Komuś,kto walczy o życie psa - też "radzi od serca",żenada... Tylko wiecie co?To nasza wina. Bo troll powinien umrzeć z głodu (netowego) -a najgorsze,co moze go spotkać to ignorowanie,niewidzenie. A na Dogo troll jest nieustannie karmiony,prowokowany,prowadzi się z nim - pożal się borze szumiący - dyskusje (sic!). Więc może umówmy się wszyscy na totalnego ignora? Dziewczyna ma zabawę,może nic lepszego do roboty,nie wiem - ale po co dawać się w to wciągać? I G N O R - a gwarantuję Wam,że troll zniknie. Cytuję z Wiki: "Osoba stosująca trollowanie zwykle reaguje wrogo zarówno na próby uspokojenia dyskusji, jak i agresywne reagowanie na jego zaczepki, merytoryczna zawartość dyskusji ma zaś dla niego znaczenie tylko o tyle, o ile rozpala w dyskutantach negatywne emocje i przyczynia się do kontynuowania sporu. Sprawia to zazwyczaj takie wrażenie, jakby troll sycił się nimi. Najczęściej im więcej osób wpadnie w jego sidła i odpowie na jego post, tym bardziej wydaje się zadowolony". No to jak?Chcemy ,żeby była zadowolona? Pozdrawiam wszystkich Dogomaniaków :) 8 Quote
Guest Ciekawa1992 Posted November 10, 2015 Posted November 10, 2015 Bou zgadzam się w 100% zignorujmy tego ryssowego trolla i przepędźmy stąd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
bou Posted November 11, 2015 Author Posted November 11, 2015 Podziękowania dla Admina,tylko że...zablokowana 'ciekawa' powróciła do nick'a 'obiektywna',mamy nadzieję,że i ten nick... zszarzeje ;),choc już tylko rozśmiesza. Quote
cavecanem Posted November 11, 2015 Posted November 11, 2015 A już myśłałam, ze coś ciekawego (tfu tfu) o seksie okiem behawiorysty....a tu ani ciekawe ( tfu tfu) ani o seksie. Quote
*Magda* Posted November 11, 2015 Posted November 11, 2015 A już myśłałam, ze coś ciekawego (tfu tfu) o seksie okiem behawiorysty....a tu ani ciekawe ( tfu tfu) ani o seksie. Jak chcesz coś o seksie (nie koniecznie okiem behawiorysty :P) to zapraszam do Red Room'u :D Quote
bou Posted November 11, 2015 Author Posted November 11, 2015 Jak widać - wystarczy rozejrzeć się po forum :) - łamanie regulaminu i netykiety nie pozostaje bez echa,jest karane (zgodnie z zapisem w regulaminie). I niechaj tak zostanie.Uff... Pozdrawiam,M. 2 Quote
Ryss Posted November 12, 2015 Posted November 12, 2015 Psiakość, sex.(Tytuł w celu przyciągnięcia czytających) Psiakość, sex - powiadasz... Quote
Recommended Posts