Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

(Tytuł w celu przyciągnięcia czytających)Sorryyyyy.

.A temat będzie o trollowaniu,jako że nie widać działań moderatorów (znalazłam wpis Maupy,że są bezsilni...)ani działania

administracji.

Tak więc nasz troll ma się świetnie,mimo łamania regulaminu i netykiety.

Mnie ta userka nie przeszkadza,ani mnie ziębi,ani grzeje,ale jest - szkodliwa,głownie dla tych,którzy wpadają tu okazjonalnie.

Np. - dziewczyna pisze rozpaczliwca - zaginął pies,na to panna troll,że psa potrąciło coś I juz nie żyje.

Komuś,kto walczy o życie psa - też "radzi od serca",żenada...

Tylko wiecie co?To nasza wina.

Bo troll powinien umrzeć z głodu (netowego) -a  najgorsze,co moze go spotkać to ignorowanie,niewidzenie.

A na Dogo troll jest nieustannie karmiony,prowokowany,prowadzi się z nim - pożal się borze szumiący - dyskusje (sic!).

Więc może umówmy się wszyscy na totalnego ignora?

Dziewczyna ma zabawę,może nic lepszego do roboty,nie wiem - ale po co dawać się w to wciągać?

I G N O R - a gwarantuję Wam,że troll zniknie.

Cytuję z Wiki:

"Osoba stosująca trollowanie zwykle reaguje wrogo zarówno na próby uspokojenia dyskusji, jak i agresywne reagowanie na jego zaczepki, merytoryczna zawartość dyskusji ma zaś dla niego znaczenie tylko o tyle, o ile rozpala w dyskutantach negatywne emocje i przyczynia się do kontynuowania sporu. Sprawia to zazwyczaj takie wrażenie, jakby troll sycił się nimi. Najczęściej im więcej osób wpadnie w jego sidła i odpowie na jego post, tym bardziej wydaje się zadowolony".

No to jak?Chcemy ,żeby była zadowolona?

Pozdrawiam wszystkich Dogomaniaków :)

• Upvote 8
Guest Ciekawa1992
Posted

Bou zgadzam się w 100% zignorujmy tego ryssowego trolla i przepędźmy stąd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Podziękowania dla Admina,tylko że...zablokowana  'ciekawa'  powróciła do nick'a  'obiektywna',mamy nadzieję,że i ten nick... zszarzeje ;),choc już tylko rozśmiesza.

Posted

A już myśłałam, ze coś ciekawego (tfu tfu) o seksie okiem behawiorysty....a tu ani ciekawe ( tfu tfu) ani o seksie.

Jak chcesz coś o seksie (nie koniecznie okiem behawiorysty :P) to zapraszam do Red Room'u :D

Posted

Jak widać - wystarczy rozejrzeć się po forum :) - łamanie regulaminu i netykiety nie pozostaje bez echa,jest karane (zgodnie z zapisem w regulaminie).

I niechaj tak zostanie.Uff...

Pozdrawiam,M.

• Upvote 2