boksiedwa Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Wczoraj pomogliśmy przejść za TM naszemu jamnikowi Kordkowi. Nie bokser, ale całe życie z bokserami spędził. Nie miał boksiowego wyglądu, ale charakter tak. Teraz pewnie biega za TM z naszymi sukami. Żegnaj Fifulka :( [*] Quote
Isadora7 Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 [quote name='boksiedwa']Wczoraj pomogliśmy przejść za TM naszemu jamnikowi Kordkowi. Nie bokser, ale całe życie z bokserami spędził. Nie miał boksiowego wyglądu, ale charakter tak. Teraz pewnie biega za TM z naszymi sukami. Żegnaj Fifulka :( Biega też z moim jamnisiem Eduniem. Trzymaj się, wiem jak ciężko, Edunio już 7 lat nie żyje a ile razy wspomnę łzy w oczach. A mój jamniś Rambo też wychowal się z boksiem. Kajtek (boksio) wychowywał go 3 lata :) Quote
malagos Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Ja też uważam, ze idealne jest połączenia boksera i jamnika. Boksiedwa, ściskam Cię mocno. Każdy z nas musi to przejść. :-( Quote
boksiedwa Posted May 29, 2009 Author Posted May 29, 2009 Parówciu zaraz będzie 3 miesiące jak cię nie ma :-( klonki na spacerach ciągną do wszystkich spotkanych jamników :roll: Quote
malagos Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Strasznie pusto bez tych podłuznych osobników, prawda?.... :shake: Quote
boksiedwa Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 malagos napisał(a):Strasznie pusto bez tych podłuznych osobników, prawda?.... :shake: pusto i cicho :-( boksery nie szczekają na dzwonek i ruch na klatce schodowej. Wczoraj minęły 3 miesiące bez Fifulka :-( Quote
Recommended Posts