Jump to content
Dogomania

Wystraszona ,smutna PUDELKA INGA,DŁUG ZA STERYLKE POMOCY! MA DOM!!!POWODZENIA INGA

Recommended Posts

• Replies 370
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jestem nareszcie, wiec moze po kolei:

bardzo się ciesze , ze sunia juz po sterylce, nowe fotki bardzo potrzebne, bo bym plakacik u siebie w pracy zaiwesiła, ze na nia zbieram, na jednego pieseczka tak juz zbieram i nie mala kwota sie uzbierala , wiec moze na nią tez by ktos grosik dał

dzownil do mnie dzis facet w sprawie Ingusi, ale zle go slyszalam , komorka przerywala, powiedzialam mu ze sunia pod opieka fundacji i on powiedzial, ze wie(skąd nie wiem), ze chce jej dac domek, mowił ze za wszystko zaplaci tzn nie wiem za co chcial płacic bo rozmowa z nim trawla moze 30 sekund , nie byl zbyt mily, albo mu sie bardzo spieszylo, w kazdym razie powiedzial , ze mala by pojechala do Niemiec, no mnie sie to nie widzi, ale nr mam to moge na pw podac

mam na gg zaoytanie o Ingusie,ale tej osoby na razie nie ma, ale mysle, ze jak wroci to sie ze mna porozumie, odpisalam w kazdym razie i czekam na odp

Posted

dzwoniłam dzis do schronu, tej bezowej pudelki co gryzła juz nie ma, ktos ja
dzisiaj adoptowal, mam nadzieje , ze dobrze trafiła:lol:

natomiast jest tam w tej chwili na kwarantannie piesek wyżłowaty, oddany przez właściecieli po 6 latach:placz:biedaczek, w poniedziałek będe cos o nim wiedzie wiecej

no i widze, ze mamy w koncu watek naszego schronu:multi:super, juz tam zaglądam, bo jeszcze nie czytałam;)

Posted

:cool3:żeby dobre fluidy wprowadzić:

wpłacę w poniedziałek co nieco:p

proszę o info o wpłatach na konto od kogo i kwotę, rozliczenie umieszczę w pierwszym poście

Posted

Energy napisał(a):
Może ogłoszenia na alegro itp.?

juz robiłam , ale mi zjadło dogo linki w pierwszym poście

ale jak Ingusia będzie miała nowe fotki, warto zrobić nowe ogłoszonka, w końcu będzie nie do poznania:)

Posted

kmonika napisał(a):
:calus: ślicznie dziękuję

Nie ma za co:oops:
Fajnie, że są już zdjęcia:lol: Fajne to pierwsze, mała taka uśmiechnięta. Jak się czuje po zabiegu?

Posted

właśnie, ogłoszenia. Ja i monika55 zrobiłyśmy Ingusi ogłoszenia. Linki moich ogłoszen były wklejone w pierwszym poście, ale dogo zżarło. Ponieważ mała jest teraz po spa i wygląda zgoła inaczej to czy robić nowe ogłoszenia, czy odszukac i poprawić stare jak sie da?

Posted

kmonika napisał(a):
właśnie, ogłoszenia. Ja i monika55 zrobiłyśmy Ingusi ogłoszenia. Linki moich ogłoszen były wklejone w pierwszym poście, ale dogo zżarło. Ponieważ mała jest teraz po spa i wygląda zgoła inaczej to czy robić nowe ogłoszenia, czy odszukac i poprawić stare jak sie da?

A nie można dodać tylko zdjęcia po spa?;)