Daria_13 Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Więc czekam na fotki i ją ogłoszę. Aha suczka została oceniona w schronie na 4 lata a na Brynowie na 9-10 to w końcu jak jest? Quote
kmonika Posted March 27, 2009 Author Posted March 27, 2009 jestem nareszcie, wiec moze po kolei: bardzo się ciesze , ze sunia juz po sterylce, nowe fotki bardzo potrzebne, bo bym plakacik u siebie w pracy zaiwesiła, ze na nia zbieram, na jednego pieseczka tak juz zbieram i nie mala kwota sie uzbierala , wiec moze na nią tez by ktos grosik dał dzownil do mnie dzis facet w sprawie Ingusi, ale zle go slyszalam , komorka przerywala, powiedzialam mu ze sunia pod opieka fundacji i on powiedzial, ze wie(skąd nie wiem), ze chce jej dac domek, mowił ze za wszystko zaplaci tzn nie wiem za co chcial płacic bo rozmowa z nim trawla moze 30 sekund , nie byl zbyt mily, albo mu sie bardzo spieszylo, w kazdym razie powiedzial , ze mala by pojechala do Niemiec, no mnie sie to nie widzi, ale nr mam to moge na pw podac mam na gg zaoytanie o Ingusie,ale tej osoby na razie nie ma, ale mysle, ze jak wroci to sie ze mna porozumie, odpisalam w kazdym razie i czekam na odp Quote
kmonika Posted March 27, 2009 Author Posted March 27, 2009 dzwoniłam dzis do schronu, tej bezowej pudelki co gryzła juz nie ma, ktos ja dzisiaj adoptowal, mam nadzieje , ze dobrze trafiła:lol: natomiast jest tam w tej chwili na kwarantannie piesek wyżłowaty, oddany przez właściecieli po 6 latach:placz:biedaczek, w poniedziałek będe cos o nim wiedzie wiecej no i widze, ze mamy w koncu watek naszego schronu:multi:super, juz tam zaglądam, bo jeszcze nie czytałam;) Quote
kmonika Posted March 27, 2009 Author Posted March 27, 2009 oj, Ingusiu nikt do Ciebie nie zagląda, chyba za karę ciotki zdjęć nie dostaną:evil_lol: ZAPRASZAMY NA BAZAREK, DŁUG U WETA DO SPŁACENIA http://www.dogomania.pl/forum/f99/bizuteria-na-pudliczke-wyrwana-ze-schronu-do-4-04-2009-godz-22-00-a-134368/#post12027908 Quote
Energy Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Ja zaglądam:lol: To kiedy będą zdjęcia:cool3: Quote
kmonika Posted March 27, 2009 Author Posted March 27, 2009 :cool3:żeby dobre fluidy wprowadzić: wpłacę w poniedziałek co nieco:p proszę o info o wpłatach na konto od kogo i kwotę, rozliczenie umieszczę w pierwszym poście Quote
kmonika Posted March 27, 2009 Author Posted March 27, 2009 Energy napisał(a):Może ogłoszenia na alegro itp.? juz robiłam , ale mi zjadło dogo linki w pierwszym poście ale jak Ingusia będzie miała nowe fotki, warto zrobić nowe ogłoszonka, w końcu będzie nie do poznania:) Quote
kmonika Posted March 27, 2009 Author Posted March 27, 2009 fotki mają być jutro, sama nie mogę sie doczekać Quote
kmonika Posted March 27, 2009 Author Posted March 27, 2009 czy jak będą fotki, znajdzie sie jakaś dobra dusza, która zrobi dla Ingusi śliczny , podlinkowany banerek:cool3: Quote
Energy Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Ja w tej kwestii przejawiam wyjątkowy brak talentu, ale zaraz zrobię rozeznanie i zaproszę kogoś na wątek :lol: Quote
Daria_13 Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Wklejam obiecane fotki: Te placki to nie żadne problemy skórne, lecz efekt obcięcia ;) Quote
Energy Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Zaprosiłam Fizię na wątek, napisała mi, że zrobi banerek:lol: Może w tytule wątku dodać imię małej? Quote
Energy Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 kmonika napisał(a)::calus: ślicznie dziękuję Nie ma za co:oops: Fajnie, że są już zdjęcia:lol: Fajne to pierwsze, mała taka uśmiechnięta. Jak się czuje po zabiegu? Quote
kmonika Posted March 28, 2009 Author Posted March 28, 2009 [quote name='fizia']Cudna jest ta Ingusia! Tu malutki banerek śliczny, dziękuję:loveu: Quote
Energy Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Fizia bardzo, bardzo dziękuję:loveu::loveu::loveu: Zaraz sobie wstawię:lol: Quote
fizia Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Oj nie ma za co dziękować :) Nie banerek śliczny, tylko uśmiech Ingusi Quote
Daria_13 Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Dziękujemy za bannerek. I czy mogę Cie prosić Fiziu o bannerek dla tych psiaków? http://www.dogomania.pl/forum/f28/ze-smutkiem-na-pysku-miloscia-w-sercu-psy-ze-schroniska-w-s-c-134487/#post12037601 Quote
Energy Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Malutka, do góry:p Kmonika może poprosić kogoś o zrobienie ogłoszeń, ja nie umiem, ale wiem kto może to zrobić;) Quote
kmonika Posted March 28, 2009 Author Posted March 28, 2009 właśnie, ogłoszenia. Ja i monika55 zrobiłyśmy Ingusi ogłoszenia. Linki moich ogłoszen były wklejone w pierwszym poście, ale dogo zżarło. Ponieważ mała jest teraz po spa i wygląda zgoła inaczej to czy robić nowe ogłoszenia, czy odszukac i poprawić stare jak sie da? Quote
Energy Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 kmonika napisał(a):właśnie, ogłoszenia. Ja i monika55 zrobiłyśmy Ingusi ogłoszenia. Linki moich ogłoszen były wklejone w pierwszym poście, ale dogo zżarło. Ponieważ mała jest teraz po spa i wygląda zgoła inaczej to czy robić nowe ogłoszenia, czy odszukac i poprawić stare jak sie da? A nie można dodać tylko zdjęcia po spa?;) Quote
Erazm Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Hej, dziewczny, wracam przeleje na mala, jestem pelna podziwu, ze sie tak zaangazowalyscie:loveu: Quote
Recommended Posts