kmonika Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 tekst do ogłoszeń proponowany przez jotkę:lol: Inga to ok.7 śliczna czarna sunia w typie pudla – w typie, bo nie ma metryki, że jest po rasowych rodzicach. Suczka została znaleziona na ulicy i umieszczona w schronisku. Obecnie Inga jest pod opieką Fundacji S.O.S. dla Zwierząt i przebywa u wolontariusza w domu tymczasowym. Jest wysterylizowana. Inga będzie cudownym kompanem dla osób lubiących małe, spokojne pieski. Utrzymuje w domu czystość i sygnalizuje chęć załatwienia swoich potrzeb. Nie ciągnie na smyczy. Raczej dogaduje się z innymi zwierzętami. Z utęsknieniem czeka na nowy, kochający domek. Suczka zostanie oddana do adopcji po wizycie przed adopcyjnej i podpisaniu umowy adopcyjnej.. Kontakt w sprawie adopcji:tel 692 246 844; gg 2260998;mail kmonika34@tlen.pl Quote
kmonika Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 energy napisał(a):no całkiem ładnie:loveu: Czyli odwołuję akcję brysio:evil_lol:a przed chwilą dostałam pw od darii żeby brysio zrobiła:evil_lol: myślisz? Może być?;) Quote
Energy Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 kmonika napisał(a):allegro zrobiłam tak jak umiałam:oops: No całkiem ładnie:loveu: Czyli odwołuję akcję Brysio:evil_lol:a przed chwilą dostałam pw od Darii żeby Brysio zrobiła:evil_lol: Quote
kmonika Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 przetarłam szlaki i wpłaciłam dzisiaj 50 zł na Ingusię czy ktoś dorzuci grosik? :cool3: jestescie dłużej na dogo, wiec się orientujecie.Może znajdziemy jakiegoś groomera dla Ingi na dogo co by ją za friko pięknie ostrzygł, no, może za symboliczną złotówkę:lol: Quote
Daria_13 Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Ogłoszenia dla Ingi: animalia.pl adopcje.org ojej.pl petworld.pl Quote
Daria_13 Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 W schronie jest chyba jeszcze jeden 2 letni pudelek też czarny. Ciekawe w jakim stanie:shake: Quote
kmonika Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 Daria_13 napisał(a):W schronie jest chyba jeszcze jeden 2 letni pudelek też czarny. Ciekawe w jakim stanie:shake: jak pojade to wszystko wyczaję, problem w tym , ze na dzien dzisiejszy zostalam bez aparatu:(a dobrze by bylo jakies foty porobić Quote
kmonika Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 jest jeszcze podobno biała pudlica na kwarantannie Quote
Energy Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 kmonika napisał(a):myślisz? Może być?;) Pewnie, że może:loveu: Quote
Brysio Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 zrobiłam allegro;) www.allegro.pl/show_item.php?item=599632462 Quote
jotka Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Domek tymczasowy zameldował, że Inga jest cytuję "cuuuuuuuudnaaaaa!!!" Trzeba szybko zabierać bo jak nic sunie rozpuści.:lol: Quote
monika55 Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Ja niestety tylko przelotem. Niech rozpieszczaja, nalezy sie malutkiej po takich przezyciach. Quote
Energy Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Brysio bardzo, bardzo dziękuję:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Energy Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 jotka napisał(a):Domek tymczasowy zameldował, że Inga jest cytuję "cuuuuuuuudnaaaaa!!!" Trzeba szybko zabierać bo jak nic sunie rozpuści.:lol: Bardzo dobrze niech rozpuszcza:loveu::loveu::loveu: Quote
kmonika Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 cudna INGUNIA prosi o grosik na konto fundacji SOS dla zwierząt:lol: BARDZO PROSIMY:p DOMEK STAŁY NIECH SIĘ ZNAJDZIE SZYBCIUTKO:lol: Quote
Energy Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Energy napisał(a):Konto z pierwszej strony z dopiskiem na Ingę? Powtórzę pytanie:cool3: Quote
Daria_13 Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Fundacja wydała na przywrócenie Ingi do stanu ,,używalności'' duże pieniądze. A po za Ingą mają jeszcze dużo psów, za które też trzeba płacić. Zrobiliście już tak dużo wpłacając pieniążki, jeszcze tylko troszkę i będzie cała suma;) POMÓŻCIE!!! Quote
bela51 Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Podałam telefon z ogłoszenia , pewnej pani, która straciła swoją pudliczke w zeszłym roku. Może cos z tego wyjdzie.? Na pewno Inga mialaby u niej dobrze. Quote
Energy Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 bela51 napisał(a):Podałam telefon z ogłoszenia , pewnej pani, która straciła swoją pudliczke w zeszłym roku. Może cos z tego wyjdzie.? Na pewno Inga mialaby u niej dobrze. Super, może to akurat będzie ten domek:p W pierwszym poście jest napisane, że Ingunia ma ok 30 cm w kłębie, a na zdjęciach wygląda na większą:crazyeye: Quote
bela51 Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Ciekawa jestem, czy ta pani dzwoniła w sprawie Ingi? Quote
Energy Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 bela51 napisał(a):Ciekawa jestem, czy ta pani dzwoniła w sprawie Ingi? Też jestem ciekawa:p Quote
Recommended Posts