Jump to content
Dogomania

Wystraszona ,smutna PUDELKA INGA,DŁUG ZA STERYLKE POMOCY! MA DOM!!!POWODZENIA INGA

Recommended Posts

Posted

tekst do ogłoszeń proponowany przez jotkę:lol:

Inga to ok.7 śliczna czarna sunia w typie pudla – w typie, bo nie ma metryki, że jest po rasowych rodzicach. Suczka została znaleziona na ulicy i umieszczona w schronisku. Obecnie Inga jest pod opieką Fundacji S.O.S. dla Zwierząt i przebywa u wolontariusza w domu tymczasowym. Jest wysterylizowana. Inga będzie cudownym kompanem dla osób lubiących małe, spokojne pieski. Utrzymuje w domu czystość i sygnalizuje chęć załatwienia swoich potrzeb. Nie ciągnie na smyczy. Raczej dogaduje się z innymi zwierzętami. Z utęsknieniem czeka na nowy, kochający domek. Suczka zostanie oddana do adopcji po wizycie przed adopcyjnej i podpisaniu umowy adopcyjnej.. Kontakt w sprawie adopcji:tel 692 246 844; gg 2260998;mail kmonika34@tlen.pl

• Replies 370
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

energy napisał(a):
no całkiem ładnie:loveu:
Czyli odwołuję akcję brysio:evil_lol:a przed chwilą dostałam pw od darii żeby brysio zrobiła:evil_lol:

myślisz? Może być?;)

Posted

kmonika napisał(a):
allegro zrobiłam tak jak umiałam:oops:

No całkiem ładnie:loveu:
Czyli odwołuję akcję Brysio:evil_lol:a przed chwilą dostałam pw od Darii żeby Brysio zrobiła:evil_lol:

Posted

przetarłam szlaki i wpłaciłam dzisiaj 50 zł na Ingusię

czy ktoś dorzuci grosik? :cool3:

jestescie dłużej na dogo, wiec się orientujecie.Może znajdziemy jakiegoś groomera dla Ingi na dogo co by ją za friko pięknie ostrzygł, no, może za symboliczną złotówkę:lol:

Posted

Daria_13 napisał(a):
W schronie jest chyba jeszcze jeden 2 letni pudelek też czarny. Ciekawe w jakim stanie:shake:

jak pojade to wszystko wyczaję, problem w tym , ze na dzien dzisiejszy zostalam bez aparatu:(a dobrze by bylo jakies foty porobić

Posted

jotka napisał(a):
Domek tymczasowy zameldował, że Inga jest cytuję "cuuuuuuuudnaaaaa!!!"
Trzeba szybko zabierać bo jak nic sunie rozpuści.:lol:

Bardzo dobrze niech rozpuszcza:loveu::loveu::loveu:

Posted

Fundacja wydała na przywrócenie Ingi do stanu ,,używalności'' duże pieniądze. A po za Ingą mają jeszcze dużo psów, za które też trzeba płacić. Zrobiliście już tak dużo wpłacając pieniążki, jeszcze tylko troszkę i będzie cała suma;) POMÓŻCIE!!!

Posted

Podałam telefon z ogłoszenia , pewnej pani, która straciła swoją pudliczke w zeszłym roku. Może cos z tego wyjdzie.? Na pewno Inga mialaby u niej dobrze.

Posted

bela51 napisał(a):
Podałam telefon z ogłoszenia , pewnej pani, która straciła swoją pudliczke w zeszłym roku. Może cos z tego wyjdzie.? Na pewno Inga mialaby u niej dobrze.

Super, może to akurat będzie ten domek:p
W pierwszym poście jest napisane, że Ingunia ma ok 30 cm w kłębie, a na zdjęciach wygląda na większą:crazyeye: