kmonika Posted April 15, 2009 Author Posted April 15, 2009 [quote name='Fifek_Miśki']WYSTRASZONA ,SMUTNA PUDLICZKA INGA CZEKA NA CIEBIE (610960448) - Aukcje internetowe Allegro o to ogłoszenie mi chodzi - ta aukcja którą tutaj wstawiłaś też mi się nie pokazała - nie ma w niej tego magicznego słowa pudel:roll: ogólnie ktoś pytał o suczkę? Domku gdzie jesteś?!? napisalam do osoby prosbe o zmiane tekstu ogłoszenia jesli chodzi o moje juz sie poprawiłam, mysle ze teraz znajdziesz bez problemu, dzieki za sugestie, na błedach sie człowiek uczy. Jeśli chodzi o domki oprocz 2 pseudohodowli nikt sie o mala nie pytal do tej pory Quote
jotka Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 To ogłoszenie do którego link jest powyżej jest niestety bez sensu. Suka jest w DT, nr proszę podawać mój (0722394983); to zdjęcie zza krat raczej nie zachęci nikogo, już te "moje" wystrzyżone sa lepsze. Swoją droga, Ewa, cieszę się, ze wróciłaś w "psie rejony" Quote
Brysio Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 skoro jej bez sensu rozumiem , ze wiecej mam go nie przedłuzac Quote
__Lara Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Przelewam 36zł na Ingusię z bazarku, przelać na konto Fundacji, tak? Quote
jotka Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Brysio napisał(a):skoro jej bez sensu rozumiem , ze wiecej mam go nie przedłuzac Przedłużaj, przedłużaj, tylko popraw namiary i zdejmij to paskudne zdjęcie zza krat, to nie jest aukcja żebracza, tylko pokazujemy psa do adopcji. Inne akcenty działaja, nie -bida taka - tylko -jaka ładna psina. Quote
__Lara Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 __Lara napisał(a):Przelewam 36zł na Ingusię z bazarku, przelać na konto Fundacji, tak? Czy ktoś mi odpowie? Quote
bela51 Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Jestem pewna, ze dobre strzyżenie i dobre zdjęcia zdziałają cuda.Trzymam kciuki:thumbs: Quote
JOMA Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Jedzie na akcję do Silesii - może ktoś się zakocha :razz: DZIEŃ PSA "Psiejsko - Czarodziejsko w Silesia City Center" Quote
kmonika Posted April 17, 2009 Author Posted April 17, 2009 [quote name='JOMA']Jedzie na akcję do Silesii - może ktoś się zakocha :razz: DZIEŃ PSA "Psiejsko - Czarodziejsko w Silesia City Center" trzymamy kciuki:thumbs: Quote
__Lara Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 [quote name='JOMA']Jedzie na akcję do Silesii - może ktoś się zakocha :razz: DZIEŃ PSA "Psiejsko - Czarodziejsko w Silesia City Center" Super :D :D :D zobaczę Ingusię :D Quote
kmonika Posted April 18, 2009 Author Posted April 18, 2009 monika55 napisał(a):Trzymam, zeby sie ktos zakochal. może już niedługo;) :multi: Quote
Fifek_Miśki Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 jotka napisał(a):To ogłoszenie do którego link jest powyżej jest niestety bez sensu. Suka jest w DT, nr proszę podawać mój (0722394983); to zdjęcie zza krat raczej nie zachęci nikogo, już te "moje" wystrzyżone sa lepsze. Swoją droga, Ewa, cieszę się, ze wróciłaś w "psie rejony" Dzięki Janeczko :p Moja córcia już podrosła troche i mam więcej czasu na poczytanie, jak zacznie chodzić to może zaczniemy coś działać znów aktywniej :p Co u Ingusi? Kurcze czemu nikt nie chce takiej fajnej suczynki??? Mój mąż narazie nie da się przekabacić na piesa :shake: Quote
kmonika Posted April 21, 2009 Author Posted April 21, 2009 hop do gory:multi:pokazuj sie malutka Quote
Recommended Posts