Jump to content
Dogomania

Wystraszona ,smutna PUDELKA INGA,DŁUG ZA STERYLKE POMOCY! MA DOM!!!POWODZENIA INGA

Recommended Posts

Posted

Moi znajomi dzwonili do schroniska, czy moga przyjechac po pudliczke. Odpowiedziano, ze nie ma. Trzeba by odnowic ogloszenia, bo tamte zapadly w mrok zapomnienia. Ja moge dopiero pod koniec tygodnia.

• Replies 370
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mogę odnowić ogłoszenia, jak je odszukam co nie bedzie łatwe, bo jak pisałam wcześniej, dogo mi linki pozjadało. A może po prostu dam znać do schronu , ze jak by ktoś pytał o Ingę , to niech podadzą moj nr tel bo takowym dysponują

Posted

monika55 napisał(a):
Moi znajomi dzwonili do schroniska, czy moga przyjechac po pudliczke. Odpowiedziano, ze nie ma. Trzeba by odnowic ogloszenia, bo tamte zapadly w mrok zapomnienia. Ja moge dopiero pod koniec tygodnia.

Chcieli ją do zabrać domu? Czy chcieli sprawdzić możliwość uzyskania informacji w schronisku?

Posted

kmonika napisał(a):
Mogę odnowić ogłoszenia, jak je odszukam co nie bedzie łatwe, bo jak pisałam wcześniej, dogo mi linki pozjadało. A może po prostu dam znać do schronu , ze jak by ktoś pytał o Ingę , to niech podadzą moj nr tel bo takowym dysponują

Ale jak będą ogłoszenia to jest większa szansa na dom, a tak to chyba nie bardzo.

Posted

bardzo proszę o info na temat Ingusi, jak się zachowuje w stosunku do innych zwierząt i w domku, to porobię zupełnie nowiutkie ogłoszonka

CZY KTOŚ ZADEKLARUJE SIĘ Z POMOCĄ FINANSOWĄ?:cool3:

Bardzo prosimy:lol:choć grosiczkiem wspomóż INGUSIĘ

Posted

Daria_13 napisał(a):
Kto może zrobić allegro?
Ile w końcu Inga ma lat?

Może poproszę Brysio, myślę, że się zgodzi:lol:
Tylko potrzeba trochę wiecej inf. o małej i nr. telefonu kontaktowy ( bo na 1 str. jest do schronu). Pisać do Brysio?

Posted

jotka napisał(a):
Czuje się dobrze, wyniki histopatologii za dwa tygodnie. Domu trzeba, bo inne psy na tymczas czekają.

Towar deficytowy, niestety:cool3:Ale mam nadzieję, że złapie kogoś za serce i szybko znajdzie swojego Ludzia:loveu:
Mocno trzymam kciuki za wyniki.

Posted

Ogłoszenie napisałabym tak: Inga to ok.7 śliczna czarna sunia w typie pudla – w typie, bo nie ma metryki, że jest po rasowych rodzicach. Suczka została znaleziona na ulicy i umieszczona w schronisku. Obecnie Inga jest pod opieką Fundacji S.O.S. dla Zwierząt i przebywa u wolontariusza w domu tymczasowym. Jest wysterylizowana. Inga będzie cudownym kompanem dla osób lubiących małe, spokojne pieski. Utrzymuje w domu czystość i sygnalizuje chęć załatwienia swoich potrzeb. Nie ciągnie na smyczy. Raczej dogaduje się z innymi zwierzętami. Z utęsknieniem czeka na nowy, kochający domek. Suczka zostanie oddana do adopcji po wizycie przed adopcyjnej i podpisaniu umowy adopcyjnej.. Kontakt w sprawie adopcji:tel 692 246 844; gg 2260998;mail....... myślę, że kmonika dobrze poprowadzi akcję adopcyjną. jeszcze jest potrzebny jej mail. Kmonika -może tak być? Jeśli chodzi o wiek, to trudno powiedzieć, zęby ma niezłe, a wiek oceniany po zębach ma margines dwuletni u dorosłego psa. a 7 to jednak nie 9.

Posted

Daria_13 napisał(a):
Więc jak kmonika się zgodzi i poda wszystkie dane to wtedy porobię ogłoszenia ;)

To pytać Brysio czy Ty robisz alegro, bo już nie wiem?

Posted