Jump to content
Dogomania

Wystraszona ,smutna PUDELKA INGA,DŁUG ZA STERYLKE POMOCY! MA DOM!!!POWODZENIA INGA

Recommended Posts

Posted

Dorothy napisał(a):
mala pudelka 4 lata i bez domu?
dziewczyny z Wroclawia wlasnie oglaszaly pudelke- ale wiekowa psina, siwa calkiem,ząbków mało, a jednak domki sie w kolejce ustawiają. Więc czemu tutaj nie?

:niewiem: znajdziemy kogos na pewno.Mała do dzisiaj była na kwarantannie :helo:Wrocek!!!! my mamy pudliczkę śliczną do adopcji:evil_lol:

• Replies 370
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

oglądam watki innych psów i nie moge zrozumieć DLACZEGO w Sosnowieckim schronie nie ma wolontariatu.:placz:ŻADNEGO:placz::placz:Byłam ,pytałam i nic z tego.To niepojęte:angryy:Jak pomagać tym psom,kiedy nie ma dobrej woli z drugiej strony

Posted

monika55 napisał(a):
Wieczorem porobie ogloszenia. Malutka a moze ktos sie w tobie zakocha?

Potrzeba matką wynalazku.Nawet ogłoszenia nauczyłam się robić sama,żeby tylko mała znalazła szybko domek. Tylko tak mogę jej pomóc.:placz:Gdyby miała choćby dt ,który by ją wykąpał ... Od razu by wypiękniała i większe szanse na domek by były.

Posted

Jestem juz. Na pewno sobie poradzisz? Zdjecie trzeba zmniejszyc do ogloszen. Najlepiej ladny tekst sobie przygotowac a potem wklejac. Jak nie dasz rady to ja na pewno porobie.

Posted

monika55 napisał(a):
Jestem juz. Na pewno sobie poradzisz? Zdjecie trzeba zmniejszyc do ogloszen. Najlepiej ladny tekst sobie przygotowac a potem wklejac. Jak nie dasz rady to ja na pewno porobie.

zobacz na dole pierwszego postu:eviltong: