kmonika Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 Dorothy napisał(a):mala pudelka 4 lata i bez domu? dziewczyny z Wroclawia wlasnie oglaszaly pudelke- ale wiekowa psina, siwa calkiem,ząbków mało, a jednak domki sie w kolejce ustawiają. Więc czemu tutaj nie? :niewiem: znajdziemy kogos na pewno.Mała do dzisiaj była na kwarantannie :helo:Wrocek!!!! my mamy pudliczkę śliczną do adopcji:evil_lol: Quote
kmonika Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 jutro jadę do małej z obiadkiem,bidna w tym schronie ,dobrze ze jest ciepło chociaż.. Quote
kmonika Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 oglądam watki innych psów i nie moge zrozumieć DLACZEGO w Sosnowieckim schronie nie ma wolontariatu.:placz:ŻADNEGO:placz::placz:Byłam ,pytałam i nic z tego.To niepojęte:angryy:Jak pomagać tym psom,kiedy nie ma dobrej woli z drugiej strony Quote
kmonika Posted March 7, 2009 Author Posted March 7, 2009 monika55 napisał(a):Wieczorem porobie ogloszenia. Malutka a moze ktos sie w tobie zakocha? Potrzeba matką wynalazku.Nawet ogłoszenia nauczyłam się robić sama,żeby tylko mała znalazła szybko domek. Tylko tak mogę jej pomóc.:placz:Gdyby miała choćby dt ,który by ją wykąpał ... Od razu by wypiękniała i większe szanse na domek by były. Quote
kmonika Posted March 7, 2009 Author Posted March 7, 2009 nikt do nas nie zagląda:placz::placz::placz: Quote
kmonika Posted March 7, 2009 Author Posted March 7, 2009 czyż ta paszcza nie jest śliczna:loveu: Quote
monika55 Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Jestem juz. Na pewno sobie poradzisz? Zdjecie trzeba zmniejszyc do ogloszen. Najlepiej ladny tekst sobie przygotowac a potem wklejac. Jak nie dasz rady to ja na pewno porobie. Quote
kmonika Posted March 7, 2009 Author Posted March 7, 2009 monika55 napisał(a):Jestem juz. Na pewno sobie poradzisz? Zdjecie trzeba zmniejszyc do ogloszen. Najlepiej ladny tekst sobie przygotowac a potem wklejac. Jak nie dasz rady to ja na pewno porobie. zobacz na dole pierwszego postu:eviltong: Quote
monika55 Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 No, no pojetna kobita. :cool3: Super. To ja jeszcze: Darmowe ogloszenia [URL]http://katowiceslask.pajeczyna.pl/Spolecznosc-zwierzaki/276527-suczka_pudla_szuka.html Quote
kmonika Posted March 7, 2009 Author Posted March 7, 2009 właśnie mi sie cos pokrochmalilo na 1 stronie i wszystki linki szlag trafil Quote
kmonika Posted March 7, 2009 Author Posted March 7, 2009 :comp26:udało mi się przywrócić te linki,ufffffffff.....mam nadzieje ze wszystkie Quote
monika55 Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 A mnie wywala i zjada mi linki. Suczka pudla szuka domu : monika55 : Oddam : Adopcja zwierząt, oddam, sprzedam, kupię, znalezione, hodowla - E-zwierzak.pl i jeszcze E_ Zwierzak. Czeka na akceptacje. Quote
kmonika Posted March 7, 2009 Author Posted March 7, 2009 :loveu:dzięki za pomoc w ogłaszaniu,może ktoś ją adoptuje Quote
monika55 Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 To mialo byc Przygarnij zwierzaka. Skontaktuj sie z Wrockiem, tam chyba bylo wiecej chetnych na pudla. Quote
kmonika Posted March 7, 2009 Author Posted March 7, 2009 wkleiłam jej wątek na strony pudli juz jakis czas temu i nic:placz: Quote
monika55 Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Nareszcie, zalogowam sie. Nie wiem co sie dzieje. Nie martw sie, czasem dlugo nic sie nie dzieje, a potem nagle domek sie znajduje. Musi sie udac. Quote
monika55 Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Moze nadaj jej imie i tytul jakis bardziej dramatyczny. Jakos to dziala. Quote
monika55 Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Zeby nie zapeszyc. Trzymam mocno za powodzenie.:kciuki: Quote
kmonika Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 e tam, nie wierze w przesądy.Pani ma małe dziecko i boi się,czy pudliczka lubi dzieciaki.Miała pudla ,który nie lubił więc się martwi Quote
Recommended Posts