agatkia Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Piesek został zabrany z drogi po wypadku samochodowym. Lekarz zoperował łapę (stary zrost),ale dziś drut wyszedł na wierzch (nie ma to jak niedziela na takie historie). Został zawieziony do Gdyni na ponowną operację, i czeka go jeszcze jedna. Ma około 5 lat, jest niewielki i bardzo milutki. Taki trójkolorek. Szkoda go w schronisku- i tak nie mogę wyobrazic sobie tego, jak cierpiał. Nie za dużo jak na jednego psa?... Moze znajdzie sie u kogos ciepły kąt w mieszkaniu (jesli nie w sercu), chociaż na czas rekonwalescencji?... Piesek przebywa w schronisku w Dabrówce pod Wejherowem. Nr kontaktowy do mnie: 511- 096- 432. Ma na imię Ferdek :oops: Quote
agatkia Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 agatkia napisał(a):Podnoszę!...:-(:-(:-( ................................................................................................. Quote
agatkia Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 Halo, Drucik chciałby mieć DT!!!!!!!!! Quote
agatkia Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 [quote name='agatkia']kto pomozę w ogłszeniach????? ponawiam proŚbĘ!!!! Quote
agatkia Posted March 4, 2009 Author Posted March 4, 2009 [quote name='agatkia']ponawiam proŚbĘ!!!! ....................................................................... Quote
agatkia Posted March 5, 2009 Author Posted March 5, 2009 Ferdek miał wczoraj kolejną operację :( Prosimy o ogłoszenia, Dt. Cokolwiek. Quote
agatkia Posted March 5, 2009 Author Posted March 5, 2009 Halo!! No, masakra z obojętnoscią na los tego psa. Nie ma nikogo kto pomógłby w ogłoszeniach?????????????????????????? Quote
Redpit Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Ferdek z wypadku!! drut na wierzchu :( (575143090) - Aukcje internetowe Allegro :Dog_run: Quote
agatkia Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 Redpit, dizękuje. Podnoszę Ferdka!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mam plakacik do pobrania, mogę wysłać na maila- chyba, ze ktos mi wytłumaczy, jak go wstawić... Quote
re_ves Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 taki śliczny i milutki psiak... nikt nie zagląda nawet na wątek?? Quote
Patusia7426 Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 hej dziewczyny coś nam Ferdusia nikt nie chce,a on taki biedulek jest Quote
Recommended Posts