sylrwia Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Szukam weta mającego pojęcie o zębach. Mój pies w czwartek miał mały "wpadek" ma ułamany kieł i odprysk szkliwa od ułamania do dziąsła. Czy możecie podać mi namiary na takich wetów? Im bliżej Gorzowa tym lepiej, może Poznań? Proszę o wszelakie namiary, jak nie znajdę czegoś koło siebie to pojadę dalej. Quote
puli Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 sylrwia napisał(a):Szukam weta mającego pojęcie o zębach. Mój pies w czwartek miał mały "wpadek" ma ułamany kieł i odprysk szkliwa od ułamania do dziąsła. Czy możecie podać mi namiary na takich wetów? Im bliżej Gorzowa tym lepiej, może Poznań? Proszę o wszelakie namiary, jak nie znajdę czegoś koło siebie to pojadę dalej. Z tego co mi wiadomo, to lekarzy o takiej specjalnosci jest tylko dwóch; jeden w Krakowie a drugi w Warszawie. Quote
nenemuscha Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 A ja wiem że we Wrocławiu jest Dr.Maciej Janeczek. Quote
sylrwia Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 Puli właśnie na dogo czytałam o Warszawie i Krakowie, tylko dla mnie bez autka to kawał drogi, tym bardziej, że pies pewnie narkoze przy grzebaniu w zębach by dostał. Wrocław to już ciut bliżej, a może znajdzie się ktoś jeszcze bliżej. nenemuscha a może znasz nazwę przychodni/kliniki gdzie ta osoba przyjmuje? Na razie dostałam namiary na klinikę w niemczech, ale tam pry obecnych cenach euro to koszty mnie zjedą. Quote
nenemuscha Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Mówisz i masz.. Wrocław, Weterynarz - Lekarze - Przychodnia Weterynaryjna Witold Janeczek Quote
nenemuscha Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 nenemuscha napisał(a):A ja wiem że we Wrocławiu jest Dr.Maciej Janeczek. To swietny dentysta i chirurg. Quote
Recommended Posts