Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

heloł, łamAga (myję podłogi raz dziennie- przynajmniej i nie martw się- są czyste przez 5 minut heheh) (a biały kolor ścian jest praktyczny, bo zawsze mam w domu na stanie farbę i zamalowuję ślady Shadowa)

dzięki za życzenia , tych co mam nr- wysłałam przez komórę, miałam wejść na dogo- ale jakoś nie po drodze przed świętami

oznajmiam iż jestem drugi dzień na diecie, jeszcze z 3 dni świętowania i w drzwi bym się nie zmieściła

Gdybym nie była na dogo, to wszystkiego naj w Nowym Roku- oby był lepszy niż ten

Posted

No to często myjesz podłogę :P

Ja kurcze już się kulam , dzisiaj już nic do kawy sobie nie kupowałam na drugą przerwę w pracy a za to u mamy jak dowaliłam to do teraz mi niedobrze i mnie żołądek boli z przejedzenia :/ próbuje ćwiczyć ale moje ćwiczenia wyglądają jak by morze wywaliło na brzeg orkę która próbuje się podnieść :/ masakra jakaś , chyba powaznie się na siłownię zapisze ....

Posted

no dobra, dieta miała być zaraz po świętach, ale znowu się przesunęło- od jutra buahahah

za to dzisiaj świąteczny długi spacer, schudnąć nie schudnę- ale lepsze to niż siedzenie przed tv i jedzenie :)

w ogóle u nas śliczna pogoda dzisiaj i gdybym nie patrzyła na prognozy, to pewnie bym myślała iż szybka wiosna idzie

nowy rok 2017 362.JPGnowy rok 2017 360.JPGnowy rok 2017 363.JPG

konflikt interesów :P

nowy rok 2017 332.JPG

doszli jednak do porozumienia :)

nowy rok 2017 335.JPG

Posted
1 godzinę temu, Paulina94 napisał:

Mi bardziej się podobają boksery z naturalnymi uszami :) Za to dobermany wolę z kopiowanymi :P

też tak mam :D

Super spacer. U nas też ostatnio w ciągu dnia słonecznie i ładnie ale za to jak tylko słońce znika to piździ, że brak słów....

Posted
1 minutę temu, *Magda* napisał:

No Gabi i Theo to przyszłe małżeństwo :P Oboje wyrazili chęć :) Dziś nawet Theoś na spacerze wspominał Gabi :D

Hahahahaha juz sali szukajcie bo czasu mało :P