angineuuka Posted December 26, 2016 Posted December 26, 2016 7 minut temu, Patikujek napisał: Ej no jeszcze trwają! od 9 minut juz nie trwają :D Quote
Patikujek Posted December 27, 2016 Posted December 27, 2016 12 godzin temu, angineuuka napisał: od 9 minut juz nie trwają :D Oj tam, oj tam :P Quote
mar....ka Posted December 28, 2016 Author Posted December 28, 2016 heloł, łamAga (myję podłogi raz dziennie- przynajmniej i nie martw się- są czyste przez 5 minut heheh) (a biały kolor ścian jest praktyczny, bo zawsze mam w domu na stanie farbę i zamalowuję ślady Shadowa) dzięki za życzenia , tych co mam nr- wysłałam przez komórę, miałam wejść na dogo- ale jakoś nie po drodze przed świętami oznajmiam iż jestem drugi dzień na diecie, jeszcze z 3 dni świętowania i w drzwi bym się nie zmieściła Gdybym nie była na dogo, to wszystkiego naj w Nowym Roku- oby był lepszy niż ten Quote
łamAga Posted December 28, 2016 Posted December 28, 2016 No to często myjesz podłogę :P Ja kurcze już się kulam , dzisiaj już nic do kawy sobie nie kupowałam na drugą przerwę w pracy a za to u mamy jak dowaliłam to do teraz mi niedobrze i mnie żołądek boli z przejedzenia :/ próbuje ćwiczyć ale moje ćwiczenia wyglądają jak by morze wywaliło na brzeg orkę która próbuje się podnieść :/ masakra jakaś , chyba powaznie się na siłownię zapisze .... Quote
Patikujek Posted December 31, 2016 Posted December 31, 2016 U mnie też hehe, i pewnie w przyszłym roku też w planach będzie :P Quote
Tyśka) Posted December 31, 2016 Posted December 31, 2016 Ja zawsze planuję dietę... nic z tego nie wychodzi :D Quote
mar....ka Posted January 1, 2017 Author Posted January 1, 2017 no dobra, dieta miała być zaraz po świętach, ale znowu się przesunęło- od jutra buahahah za to dzisiaj świąteczny długi spacer, schudnąć nie schudnę- ale lepsze to niż siedzenie przed tv i jedzenie :) w ogóle u nas śliczna pogoda dzisiaj i gdybym nie patrzyła na prognozy, to pewnie bym myślała iż szybka wiosna idzie konflikt interesów :P doszli jednak do porozumienia :) Quote
*Magda* Posted January 1, 2017 Posted January 1, 2017 Wygląda jakby srał, a Gabi mu próbuje przerwać :D Quote
łamAga Posted January 1, 2017 Posted January 1, 2017 Jaki on słodki <3 wiem , jestem zua , ale nigdy nie chcieliście skopiowac mu uszy ? :P Quote
Paulina94 Posted January 1, 2017 Posted January 1, 2017 Mi bardziej się podobają boksery z naturalnymi uszami :) Za to dobermany wolę z kopiowanymi :P Quote
Patikujek Posted January 1, 2017 Posted January 1, 2017 1 godzinę temu, Paulina94 napisał: Mi bardziej się podobają boksery z naturalnymi uszami :) Za to dobermany wolę z kopiowanymi :P też tak mam :D Super spacer. U nas też ostatnio w ciągu dnia słonecznie i ładnie ale za to jak tylko słońce znika to piździ, że brak słów.... Quote
Tyśka) Posted January 3, 2017 Posted January 3, 2017 Ależ cudne fotki! Jaka sielanka na nich :) Mnie boksie lepiej się widzą z naturalnymi. Quote
łamAga Posted January 6, 2017 Posted January 6, 2017 Dnia 4.01.2017 o 13:02, *Magda* napisał: Siema swatko :P Jaka swatko ? :P Quote
*Magda* Posted January 6, 2017 Posted January 6, 2017 1 minutę temu, łamAga napisał: Jaka swatko ? :P No Gabi i Theo to przyszłe małżeństwo :P Oboje wyrazili chęć :) Dziś nawet Theoś na spacerze wspominał Gabi :D Quote
łamAga Posted January 6, 2017 Posted January 6, 2017 1 minutę temu, *Magda* napisał: No Gabi i Theo to przyszłe małżeństwo :P Oboje wyrazili chęć :) Dziś nawet Theoś na spacerze wspominał Gabi :D Hahahahaha juz sali szukajcie bo czasu mało :P Quote
Recommended Posts