Ania :) Posted December 13, 2016 Posted December 13, 2016 Hej Mariolka :) mam nadzieję, że spotkanie się uda i liczę na zdjęcia :) Quote
Oscar Patric Posted December 14, 2016 Posted December 14, 2016 20 godzin temu, łamAga napisał: Jak Magda mowi że będzie to będzie , nic chyba ze jakas siła wyższa sprawi że nie będą mogli dotrzeć .... Nawet Aguś nie myśl tak,wszystko będzie ok i Magda wraz z rodziną dotrą do Marioli a potem rodziny cali i zdrowi :) Mariola ode mnie też wyściskaj Magdę i dzieciaczki :) Quote
łamAga Posted December 14, 2016 Posted December 14, 2016 2 godziny temu, Oscar Patric napisał: Nawet Aguś nie myśl tak,wszystko będzie ok i Magda wraz z rodziną dotrą do Marioli a potem rodziny cali i zdrowi :) Mariola ode mnie też wyściskaj Magdę i dzieciaczki :) A Bodziana to co ???? :P Quote
Oscar Patric Posted December 15, 2016 Posted December 15, 2016 19 godzin temu, łamAga napisał: A Bodziana to co ???? :P No Bodziana też(chyba Magda w łeb mi nie da hihi) Quote
łamAga Posted December 15, 2016 Posted December 15, 2016 5 godzin temu, Oscar Patric napisał: No Bodziana też(chyba Magda w łeb mi nie da hihi) Oj tam , nie mydło , się nie wymydli :P Quote
mar....ka Posted December 16, 2016 Author Posted December 16, 2016 helo, Madzia będzie u mnie w niedzielę :) A więc odliczamy i czekamy i dyskutujemy zawzięcie na whatsappie co tam będziemy pić :P Quote
Oscar Patric Posted December 16, 2016 Posted December 16, 2016 18 godzin temu, łamAga napisał: Oj tam , nie mydło , się nie wymydli :P taaaaaaa,tylko kilka klepek stracę Quote
łamAga Posted December 16, 2016 Posted December 16, 2016 4 godziny temu, mar....ka napisał: helo, Madzia będzie u mnie w niedzielę :) A więc odliczamy i czekamy i dyskutujemy zawzięcie na whatsappie co tam będziemy pić :P Ejjjj no picie to sobie darujcie :D :P długo będziecie "razem" ? :P kurcze jak nie dostanę zdjeć z Waszego spotkania to Was chyba uduszę ! 4 godziny temu, Oscar Patric napisał: taaaaaaa,tylko kilka klepek stracę Oj tam Magda lubi się dzielić więc i Bodzianem się podzieli :P Quote
*Magda* Posted December 16, 2016 Posted December 16, 2016 Aga, wara od Bodziana :P Mariolka, ale mnie zaszczyt kopnął, że czekasz bardziej na mnie niż na święta :D P.S. Jeszcze wielu rzeczy nie wiesz :P Quote
mar....ka Posted December 16, 2016 Author Posted December 16, 2016 Magda powiedziała, że Bogdan powiedział (hehehe) iż jestem stara dupa, więc niech się buja....Jestem stara, ale jara :P Quote
mar....ka Posted December 16, 2016 Author Posted December 16, 2016 Przed chwilą, *Magda* napisał: P.S. Jeszcze wielu rzeczy nie wiesz :P a czego niby nie wiem.....nie bądź tajemnicza Quote
*Magda* Posted December 16, 2016 Posted December 16, 2016 2 minuty temu, mar....ka napisał: a czego niby nie wiem.....nie bądź tajemnicza Jak Ci napiszę, to będziesz wiedzieć, a tego nie chcę :P Quote
mar....ka Posted December 16, 2016 Author Posted December 16, 2016 strach się bać.... przy okazji niech Bogdan nie bierze porządnych butów, my nie mamy dróg na łąkach wybetonowanych- jak u was między polami :P Quote
łamAga Posted December 16, 2016 Posted December 16, 2016 Magda jeszcze nie masz go dosyć ? :P Mariolka ja tez jestem stara :D i dobrze mi z tym :P Quote
mar....ka Posted December 16, 2016 Author Posted December 16, 2016 1 minutę temu, łamAga napisał: Magda jeszcze nie masz go dosyć ? :P Mariolka ja tez jestem stara :D i dobrze mi z tym :P tyle, że ja jeszcze starsza :P Quote
łamAga Posted December 16, 2016 Posted December 16, 2016 2 minuty temu, mar....ka napisał: tyle, że ja jeszcze starsza :P wino i kobieta im starsze tym lepsze :P Quote
mar....ka Posted December 16, 2016 Author Posted December 16, 2016 1 minutę temu, łamAga napisał: wino i kobieta im starsze tym lepsze :P też tak myślę :) Quote
angineuuka Posted December 16, 2016 Posted December 16, 2016 hahaha, to miłej zabawy :D będę na fotki czekała! Quote
Oscar Patric Posted December 17, 2016 Posted December 17, 2016 20 godzin temu, łamAga napisał: Ejjjj no picie to sobie darujcie :D :P długo będziecie "razem" ? :P kurcze jak nie dostanę zdjeć z Waszego spotkania to Was chyba uduszę ! Oj tam Magda lubi się dzielić więc i Bodzianem się podzieli :P hahaha Quote
Ania :) Posted December 17, 2016 Posted December 17, 2016 Hej :) no to czekamy teraz na zdjęcia ze spotkania :) Quote
Tyśka) Posted December 17, 2016 Posted December 17, 2016 Hej, dołączam się do oczekujących na fotki :D Quote
*Magda* Posted December 17, 2016 Posted December 17, 2016 Dnia 16.12.2016 o 20:34, łamAga napisał: Magda jeszcze nie masz go dosyć ? :P Nie, jeszcze nie. Dnia 16.12.2016 o 20:33, mar....ka napisał: strach się bać.... przy okazji niech Bogdan nie bierze porządnych butów, my nie mamy dróg na łąkach wybetonowanych- jak u was między polami :P Pyta czy ma brać gumowce? :D 23 godziny temu, angineuuka napisał: hahaha, to miłej zabawy :D będę na fotki czekała! 4 godziny temu, Ania :) napisał: Hej :) no to czekamy teraz na zdjęcia ze spotkania :) 3 godziny temu, Tyś(ka) napisał: Hej, dołączam się do oczekujących na fotki :D To s czekajcie :P Quote
Recommended Posts