*Magda* Posted December 2, 2016 Posted December 2, 2016 3 godziny temu, Ania :) napisał: Kiedyś miałam whatsa ale odinstalowalam :pp 3 godziny temu, mar....ka napisał: to zainstaluj :P A potem daj numer :) 18 minut temu, łamAga napisał: Watsapp to nie to , dogo lepsze :P To nie to samo, ale na WhatsApp'ie można odpisać jak się ma minutkę czasu, bo na kompa to trochę za krótko :P Quote
łamAga Posted December 2, 2016 Posted December 2, 2016 1 minutę temu, *Magda* napisał: To nie to samo, ale na WhatsApp'ie można odpisać jak się ma minutkę czasu, bo na kompa to trochę za krótko :P Co fakt to fakt ale czasami ma sie tylko czas zeby przeczytac a na odpisanie juz braknie :P Quote
Tyśka) Posted December 3, 2016 Posted December 3, 2016 Ja z telefonu pousuwałam niemal wszystkie możliwe apki :D Quote
Ania :) Posted December 3, 2016 Posted December 3, 2016 3 godziny temu, Tyś(ka) napisał: Ja z telefonu pousuwałam niemal wszystkie możliwe apki :D Ja mam tylko messengera i snapa :p Quote
Patikujek Posted December 4, 2016 Posted December 4, 2016 Na dogo przez telefon też można na minutkę! Ja nie raz w pracy tak sobie wyskoczę :P WhatsApp niby mam,ale jakoś tak używam go tylko do kontaktu z ludźmi z Niemiec, bo z nimi ciężko inaczej... Quote
Tyśka) Posted December 4, 2016 Posted December 4, 2016 O 3.12.2016 o 22:02, Ania :) napisał: Ja mam tylko messengera i snapa :p Ja nawet tych dwóch nie mam :D Quote
Patikujek Posted December 5, 2016 Posted December 5, 2016 ja mam messenngera i whatsapp... i skype (ale muszę w końcu wywalić bo nie używam) i chyba tyle :D Quote
Chesti Posted December 5, 2016 Posted December 5, 2016 Boszzzz... jak nie fejsbuki to whatsappy ;) :P A z endomondo któraś korzysta? Oczywiście nie w sensie messengera ;) Ja od maja sobie tak monitoruję spacerki. Quote
Aleksa. Posted December 5, 2016 Posted December 5, 2016 5 minut temu, Chesti napisał: Boszzzz... jak nie fejsbuki to whatsappy ;) :P A z endomondo któraś korzysta? Oczywiście nie w sensie messengera ;) Ja od maja sobie tak monitoruję spacerki. Z endomondo ja D: Quote
*Magda* Posted December 5, 2016 Posted December 5, 2016 Właśnie chciałam napisać, że Ola :D Nawet moje bieganie monitorowała jak była u mnie :D Quote
Chesti Posted December 5, 2016 Posted December 5, 2016 Ja mam taki sam login jak tu. Jakby co :) Quote
mar....ka Posted December 9, 2016 Author Posted December 9, 2016 korzystam z endomondo, ale nie z komunikatora Quote
Alicja Posted December 10, 2016 Posted December 10, 2016 Jak tam przygotowania do pierwszych świąt na nowym ? Chciałam dzwonić , ale w sumie ciężko było czasowo się wyrobić i jak już mi się przypomniało to był czas nieodpowiedni na dzwonienie ;) Quote
mar....ka Posted December 13, 2016 Author Posted December 13, 2016 O 10.12.2016 o 17:05, Alicja napisał: Jak tam przygotowania do pierwszych świąt na nowym ? Chciałam dzwonić , ale w sumie ciężko było czasowo się wyrobić i jak już mi się przypomniało to był czas nieodpowiedni na dzwonienie ;) jakoś w tym roku nie czuję świąt, bardziej oczekuję przyjazdu Madzi od Tory z dgm :P Chyba jeszcze za mało czasu upłynęło i mam jeszcze dużo negatywnych emocji w sobie :( Quote
łamAga Posted December 13, 2016 Posted December 13, 2016 1 godzinę temu, mar....ka napisał: jakoś w tym roku nie czuję świąt, bardziej oczekuję przyjazdu Madzi od Tory z dgm :P Chyba jeszcze za mało czasu upłynęło i mam jeszcze dużo negatywnych emocji w sobie :( Wyściskaj ich tam ode mnie Quote
mar....ka Posted December 13, 2016 Author Posted December 13, 2016 46 minut temu, łamAga napisał: Wyściskaj ich tam ode mnie no mam nadzieję, że dotrą Quote
łamAga Posted December 13, 2016 Posted December 13, 2016 6 minut temu, mar....ka napisał: no mam nadzieję, że dotrą Jak Magda mowi że będzie to będzie , nic chyba ze jakas siła wyższa sprawi że nie będą mogli dotrzeć .... Quote
mar....ka Posted December 13, 2016 Author Posted December 13, 2016 to dobrze, bo chcę Nathusia wybawić i zięcia poznać Quote
łamAga Posted December 13, 2016 Posted December 13, 2016 Teraz, mar....ka napisał: to dobrze, bo chcę Nathusia wybawić i zięcia poznać tylko czasami ślubi beze mnie nie wyprawiajcie :D :P w końcu Theoś był pierwszym mężem Fabiana :P Quote
mar....ka Posted December 13, 2016 Author Posted December 13, 2016 13 minut temu, łamAga napisał: tylko czasami ślubi beze mnie nie wyprawiajcie :D :P w końcu Theoś był pierwszym mężem Fabiana :P o tym nie wiedziałam:P Quote
Aleksa. Posted December 13, 2016 Posted December 13, 2016 Ja poznałam Natana jak był malusi hihihi :D :D Quote
Recommended Posts