Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
3 godziny temu, Ania :) napisał:

Kiedyś miałam whatsa ale odinstalowalam :pp

3 godziny temu, mar....ka napisał:

to zainstaluj :P

A potem daj numer :)

18 minut temu, łamAga napisał:

Watsapp to nie to , dogo lepsze :P

To nie to samo, ale na WhatsApp'ie można odpisać jak się ma minutkę czasu, bo na kompa to trochę za krótko :P

Posted
1 minutę temu, *Magda* napisał:

To nie to samo, ale na WhatsApp'ie można odpisać jak się ma minutkę czasu, bo na kompa to trochę za krótko :P

Co fakt to fakt ale czasami ma sie tylko czas zeby przeczytac a na odpisanie juz braknie :P

Posted

Na dogo przez telefon też można na minutkę! Ja nie raz w pracy tak sobie wyskoczę :P

WhatsApp niby mam,ale jakoś tak używam go tylko do kontaktu z ludźmi z Niemiec, bo z nimi ciężko inaczej...

Posted

Boszzzz... jak nie fejsbuki to whatsappy ;) :P

A z endomondo któraś korzysta? Oczywiście nie w sensie messengera ;) Ja od maja sobie tak monitoruję spacerki.

Posted
5 minut temu, Chesti napisał:

Boszzzz... jak nie fejsbuki to whatsappy ;) :P

A z endomondo któraś korzysta? Oczywiście nie w sensie messengera ;) Ja od maja sobie tak monitoruję spacerki.

Z endomondo ja D:

Posted

Jak tam przygotowania do pierwszych świąt na nowym ?

Chciałam dzwonić , ale w sumie ciężko było czasowo się wyrobić i jak już mi się przypomniało to był czas nieodpowiedni na dzwonienie ;)

Posted
O 10.12.2016 o 17:05, Alicja napisał:

Jak tam przygotowania do pierwszych świąt na nowym ?

Chciałam dzwonić , ale w sumie ciężko było czasowo się wyrobić i jak już mi się przypomniało to był czas nieodpowiedni na dzwonienie ;)

jakoś w tym roku nie czuję świąt, bardziej oczekuję przyjazdu Madzi od Tory z dgm :P Chyba jeszcze za mało czasu upłynęło i mam jeszcze dużo negatywnych emocji w sobie :(

Posted
1 godzinę temu, mar....ka napisał:

jakoś w tym roku nie czuję świąt, bardziej oczekuję przyjazdu Madzi od Tory z dgm :P Chyba jeszcze za mało czasu upłynęło i mam jeszcze dużo negatywnych emocji w sobie :(

Wyściskaj ich tam ode mnie 0heart.gif

Posted
6 minut temu, mar....ka napisał:

no mam nadzieję, że dotrą

Jak Magda mowi że będzie to będzie , nic chyba  ze jakas siła wyższa sprawi że nie będą mogli dotrzeć ....

Posted
Teraz, mar....ka napisał:

to dobrze, bo chcę Nathusia wybawić i zięcia poznać

tylko czasami ślubi beze mnie nie wyprawiajcie :D :P w końcu Theoś był pierwszym mężem Fabiana :P