*Magda* Posted November 29, 2016 Posted November 29, 2016 5 minut temu, łamAga napisał: eeee za mały ekran :P nie ma takich dużych lapków :P To się podłącz kablem do TV, wtedy będzie duży ekran :P Quote
łamAga Posted November 29, 2016 Posted November 29, 2016 3 minuty temu, *Magda* napisał: To się podłącz kablem do TV, wtedy będzie duży ekran :P nie przekonasz mnie :D Quote
Patikujek Posted November 29, 2016 Posted November 29, 2016 Nie mam tv, a duży ekran to dalej nie przenośny ekran :D Kocham mojego laptopa i wielkość ekranu mi nie przeszkadza Quote
Ania :) Posted November 29, 2016 Posted November 29, 2016 A ja mam starego laptopa ponad 10 lat ma, który prawie nie działa i leży już z trzy lata schowany :p korzystam tylko z komórki i mamy jeszcze stacjonarny i Kamil z niego korzysta, bo oczywiście też gra :p ja na stacjonarnym to tylko zdjęcia zgrywam, tak to nie lubię z niego korzystać :) Quote
Chesti Posted November 29, 2016 Posted November 29, 2016 A ja bym w życiu stacjonarki nie wymieniła na laptopa. Zwłaszcza mojego obecnego. Żaden ekran w lapsie, żaden tv nie dorówna mojemu monitorkowi :P Nie ma takiej opcji. Ale ja akurat mam zestaw pod fotografię. Gdyby nie to, pewnie wybrałabym lapka. Mamy małego netbooka, ale od czasu komórek z szybkim netem - leży nieużywany. Shadow jako podusia - wymiata :D Quote
Tyśka) Posted November 30, 2016 Posted November 30, 2016 Miałam netbooka - nie polecam. Teraz mam lapka i w życiu nie zamieniłabym na stacjonarny ;) Quote
jolkablaszczyk Posted November 30, 2016 Posted November 30, 2016 ja mysle ze to jest kwestia przyzywczajenia. ja długo broniłam sie przed laptopem, Touchpad mnie przerażał i to jaki jest czuły... a potem nie wyobrażałam sobie jak można się myszką posługiwac, przecież bez touchpada sie nie da :D Quote
łamAga Posted November 30, 2016 Posted November 30, 2016 A ile razy ja siadam przed Sebka kompa stacjonarnego i szukam touchpada żeby przesunąc kursor :D Quote
*Magda* Posted November 30, 2016 Posted November 30, 2016 To ja (i mój mąż również :D) jesteśmy jacyś inni, bo do lapka używamy myszki :P Quote
łamAga Posted November 30, 2016 Posted November 30, 2016 5 minut temu, *Magda* napisał: To ja (i mój mąż również :D) jesteśmy jacyś inni, bo do lapka używamy myszki :P zgadza się , jesteście inni :P Quote
*Magda* Posted November 30, 2016 Posted November 30, 2016 7 minut temu, łamAga napisał: zgadza się , jesteście inni :P Dziękuję za komplement :* Quote
łamAga Posted November 30, 2016 Posted November 30, 2016 Teraz, *Magda* napisał: Dziękuję za komplement :* Ależ prosze bardzo :* :P Quote
Aleksa. Posted November 30, 2016 Posted November 30, 2016 Też używam myszki. Tylko obecnie moja gdzieś zaginęła :P Quote
jolkablaszczyk Posted December 1, 2016 Posted December 1, 2016 ja muszę używać myszki bo w tym akurat lapku touchpad już nie działa... :D Quote
Ania :) Posted December 1, 2016 Posted December 1, 2016 My tu gadu gadu a właścicielki galerii nie ma :) Quote
*Magda* Posted December 1, 2016 Posted December 1, 2016 Ale żyje, bo prawie codziennie z nią na WhatsApp'ie piszę ;) Nawet dziś już "gadałyśmy" :P Quote
Oscar Patric Posted December 1, 2016 Posted December 1, 2016 Nigdy nie siadłam do kompa bez myszki,mam ich zawsze zapas jakby która mi nie zdziałała Quote
Patikujek Posted December 1, 2016 Posted December 1, 2016 Co do myszki to ja kiedyś nie umiałam bez niej żyć, a teraz nawet tworzę w PSie na touchpadzie :P WhatsApp, WhatsAppem, ale my ją chcemy TU! Quote
mar....ka Posted December 2, 2016 Author Posted December 2, 2016 helo, jestem leniwa i ciężko mi ostatnio kompa odpalić :P może whatsa sobie wszystkie zainstalujcie, to będę pisać :P też jestem dziwna, bo używam myszki (a tak propos tematu, jestem z pierwszego zawodu nauczycielem informatyki (niepraktykującym hehe, ale swoje przez parę lat studiów musiałam przesiedzieć przed monitorem, więc może dlatego te kompy tak mi obrzydły :P) Quote
Oscar Patric Posted December 2, 2016 Posted December 2, 2016 24 minut temu, mar....ka napisał: helo, jestem leniwa i ciężko mi ostatnio kompa odpalić :P może whatsa sobie wszystkie zainstalujcie, to będę pisać :P też jestem dziwna, bo używam myszki (a tak propos tematu, jestem z pierwszego zawodu nauczycielem informatyki (niepraktykującym hehe, ale swoje przez parę lat studiów musiałam przesiedzieć przed monitorem, więc może dlatego te kompy tak mi obrzydły :P) Hejka,Ja kupiłam laptopa to każdy miał,a tak szczerze PC są o niebo lepsze,tylko teraz nie mam kiedy go kupić,bo wszystko jest ważniejsze,ale kiedyś na pewno Quote
Ania :) Posted December 2, 2016 Posted December 2, 2016 Kiedyś miałam whatsa ale odinstalowalam :pp Quote
mar....ka Posted December 2, 2016 Author Posted December 2, 2016 11 minut temu, Ania :) napisał: Kiedyś miałam whatsa ale odinstalowalam :pp to zainstaluj :P Quote
Recommended Posts