Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A ja mam starego laptopa ponad 10 lat ma, który prawie nie działa i leży już z trzy lata schowany :p korzystam tylko z komórki i mamy jeszcze stacjonarny i Kamil z niego korzysta, bo oczywiście też gra :p ja na stacjonarnym to tylko zdjęcia zgrywam, tak to nie lubię z niego korzystać :)  

Posted

A ja bym w życiu stacjonarki nie wymieniła na laptopa. Zwłaszcza mojego obecnego. Żaden ekran w lapsie, żaden tv nie dorówna mojemu monitorkowi :P Nie ma takiej opcji. Ale ja akurat mam zestaw pod fotografię. Gdyby nie to, pewnie wybrałabym lapka.

Mamy małego netbooka, ale od czasu komórek z szybkim netem - leży nieużywany. 

Shadow jako podusia - wymiata :D

Posted

ja mysle ze to jest kwestia przyzywczajenia. ja długo broniłam sie przed laptopem, Touchpad mnie przerażał i to jaki jest czuły... a potem nie wyobrażałam sobie jak można się myszką posługiwac, przecież bez touchpada sie nie da :D

Posted

helo, jestem leniwa i ciężko mi ostatnio kompa odpalić :P może whatsa sobie wszystkie zainstalujcie, to będę pisać :P

też jestem dziwna, bo używam myszki (a tak propos tematu, jestem z pierwszego zawodu nauczycielem informatyki (niepraktykującym hehe, ale swoje przez parę lat studiów musiałam przesiedzieć przed monitorem, więc może dlatego te kompy tak mi obrzydły :P)

Posted
24 minut temu, mar....ka napisał:

helo, jestem leniwa i ciężko mi ostatnio kompa odpalić :P może whatsa sobie wszystkie zainstalujcie, to będę pisać :P

też jestem dziwna, bo używam myszki (a tak propos tematu, jestem z pierwszego zawodu nauczycielem informatyki (niepraktykującym hehe, ale swoje przez parę lat studiów musiałam przesiedzieć przed monitorem, więc może dlatego te kompy tak mi obrzydły :P)

Hejka,Ja kupiłam laptopa to każdy miał,a tak szczerze PC są o niebo lepsze,tylko teraz nie mam kiedy go kupić,bo wszystko jest ważniejsze,ale kiedyś na pewno