Oscar Patric Posted November 22, 2016 Posted November 22, 2016 2 godziny temu, mar....ka napisał: Raz Angi prawdę powiedziała heh A oto widok z przed minuty Shadow widzę jak Oscar,byle przy kimś :) Quote
*Magda* Posted November 22, 2016 Posted November 22, 2016 Mariolka, poproś Mikołaja o laptopa ;) Quote
Patikujek Posted November 23, 2016 Posted November 23, 2016 Chyba czas sobie własny komp kupić :P Quote
mar....ka Posted November 23, 2016 Author Posted November 23, 2016 No właśnie ten w Gabi pokoju jest mój, tylko biurko w pokoju stołowym jakoś mi nie leży. W moim kompie mam monitor 21 cali i dobrą kartę graficzną, bo w sumie Damian do gier sobie złożył zestaw, ale ja przejęłam hehe Quote
Tyśka) Posted November 23, 2016 Posted November 23, 2016 Nie wbiję się w temat, bo spodobał mi się Shadow jako podparcie :D hahaha Quote
*Magda* Posted November 23, 2016 Posted November 23, 2016 58 minut temu, mar....ka napisał: No właśnie ten w Gabi pokoju jest mój, tylko biurko w pokoju stołowym jakoś mi nie leży. W moim kompie mam monitor 21 cali i dobrą kartę graficzną, bo w sumie Damian do gier sobie złożył zestaw, ale ja przejęłam hehe Ale nie masz jak z niego korzystać, to niech Mikołaj przyniesie laptopa ;) Quote
*Magda* Posted November 26, 2016 Posted November 26, 2016 Mariolka, szykuj synową na przyjazd zięcia :D 1 Quote
Alicja Posted November 27, 2016 Posted November 27, 2016 Ja mam laptopa w kuchni , przynajmniej nigdzie nie przeszkadza ;) Quote
Oscar Patric Posted November 28, 2016 Posted November 28, 2016 17 godzin temu, Alicja napisał: Ja mam laptopa w kuchni , przynajmniej nigdzie nie przeszkadza ;) to tak jak Ja :) Quote
jolkablaszczyk Posted November 28, 2016 Posted November 28, 2016 my mamy 3 laptopy i żaden nie jest w kuchni. Bartek ma swojego na swoim biurku, drugiego ja mam na ławie a trzeci stoi w sypialni na stoliczku do oglądania wieczorkiem. telewizora za to nie posiadamy żadnego.... ja mam jeszcze jednego laptopa swojego ale ten niestety jest trochę niesprawny dlatego przestałam go uzywac i sobie po prostu leży i czeka aż tylko zgram z niego ważne rzeczy takie jak zdjecia czy dokumenty. Jeszcze jeden laptop lezy sobie na podłodze w rogu sypialni i słuzył do ładowania tylko baterii do tego mojego nieużywanego... :D także w sumie w domu jest 5 lapków :D Quote
łamAga Posted November 28, 2016 Posted November 28, 2016 1 godzinę temu, jolkablaszczyk napisał: my mamy 3 laptopy i żaden nie jest w kuchni. Bartek ma swojego na swoim biurku, drugiego ja mam na ławie a trzeci stoi w sypialni na stoliczku do oglądania wieczorkiem. telewizora za to nie posiadamy żadnego.... ja mam jeszcze jednego laptopa swojego ale ten niestety jest trochę niesprawny dlatego przestałam go uzywac i sobie po prostu leży i czeka aż tylko zgram z niego ważne rzeczy takie jak zdjecia czy dokumenty. Jeszcze jeden laptop lezy sobie na podłodze w rogu sypialni i słuzył do ładowania tylko baterii do tego mojego nieużywanego... :D także w sumie w domu jest 5 lapków :D O matko boska co za burżuazja :D ja mam jednego i to takiego że najchętniej wywaliła bym go przez zamknięte okno :P Quote
*Magda* Posted November 28, 2016 Posted November 28, 2016 Aga, to też napisz list do Mikołaja ;) Quote
łamAga Posted November 28, 2016 Posted November 28, 2016 5 minut temu, *Magda* napisał: Aga, to też napisz list do Mikołaja ;) Ja już dostane psa na mikolaja zajaczka urodziny imeininy za 20 nasteonych lat co najmniej :P Quote
*Magda* Posted November 28, 2016 Posted November 28, 2016 Jeszcze krycia nie było, więc nie wiadomo czy cokolwiek się urodzi :P Więc niech Mikołaj nie leci w ch*ja :D Quote
łamAga Posted November 28, 2016 Posted November 28, 2016 2 minuty temu, *Magda* napisał: Jeszcze krycia nie było, więc nie wiadomo czy cokolwiek się urodzi :P Więc niech Mikołaj nie leci w ch*ja :D Hahahahahahaha nie wyjdzie to krycie wyjdzie nastepne :D po dwa nie chce juz lapka , teraz sobie sprawie stacjonarny ;) Quote
angineuuka Posted November 28, 2016 Posted November 28, 2016 2 godziny temu, *Magda* napisał: Jeszcze krycia nie było, więc nie wiadomo czy cokolwiek się urodzi :P Więc niech Mikołaj nie leci w ch*ja :D a to jedna hodowla? :P Quote
Patikujek Posted November 29, 2016 Posted November 29, 2016 18 godzin temu, łamAga napisał: Hahahahahahaha nie wyjdzie to krycie wyjdzie nastepne :D po dwa nie chce juz lapka , teraz sobie sprawie stacjonarny ;) Ja do stacjonarki w życiu nie wrócę. Nie mogę być z kompem uziemiona. Ja lubię sobie na kanapie leżąc coś pooglądać czy poczytać. Albo w łóżku, albo i w kuchni nieraz. Do tego stacjonarkę ciężko byłoby mi tachać ze sobą na wszelkie wyjazdy :) Quote
Oscar Patric Posted November 29, 2016 Posted November 29, 2016 19 godzin temu, łamAga napisał: Hahahahahahaha nie wyjdzie to krycie wyjdzie nastepne :D po dwa nie chce juz lapka , teraz sobie sprawie stacjonarny ;) My też chcemy stacjonarny,bo żaden laptop nie "dogoni"stacjonarnego,cały czas żałujemy że na laptopy się zdecydowaliśmy Quote
łamAga Posted November 29, 2016 Posted November 29, 2016 4 godziny temu, Patikujek napisał: Ja do stacjonarki w życiu nie wrócę. Nie mogę być z kompem uziemiona. Ja lubię sobie na kanapie leżąc coś pooglądać czy poczytać. Albo w łóżku, albo i w kuchni nieraz. Do tego stacjonarkę ciężko byłoby mi tachać ze sobą na wszelkie wyjazdy :) Laptopa na wyjazdy od biedy mam ale na lapku sobie np nie pogram :P Quote
*Magda* Posted November 29, 2016 Posted November 29, 2016 27 minut temu, łamAga napisał: Laptopa na wyjazdy od biedy mam ale na lapku sobie np nie pogram :P A to niby czemu? Quote
łamAga Posted November 29, 2016 Posted November 29, 2016 1 minutę temu, *Magda* napisał: A to niby czemu? A bo ja lubie grac na padzie to po raz , po dwa nie wszystkie gry mi na lapku pojdą ;( Quote
*Magda* Posted November 29, 2016 Posted November 29, 2016 To trzeba kupić lapka z takimi wnętrznościami, żeby poszły :P Quote
łamAga Posted November 29, 2016 Posted November 29, 2016 1 minutę temu, *Magda* napisał: To trzeba kupić lapka z takimi wnętrznościami, żeby poszły :P eeee za mały ekran :P nie ma takich dużych lapków :P Quote
Recommended Posts