*Magda* Posted November 11, 2016 Posted November 11, 2016 9 minut temu, Patikujek napisał: Z gór toja najbardziej lubię Tarnowskie Góry :P Quote
mar....ka Posted November 12, 2016 Author Posted November 12, 2016 jedne chcą drugie nie i dogódź tu babom :P ale muszę się przyznać, że z gór to ja też najbardziej kocham JELENIĄ Górę, bo to moje rodzinne miasto Quote
mar....ka Posted November 12, 2016 Author Posted November 12, 2016 3 minuty temu, łamAga napisał: A ja chce już lato :P a ja wiosnę (tylko to się trochę gryzie z naszym dochodem- rozum mówi- ZIMA DO MAJA, a Serce wiosna od dzisiaj :P) Quote
łamAga Posted November 12, 2016 Posted November 12, 2016 4 minuty temu, mar....ka napisał: a ja wiosnę (tylko to się trochę gryzie z naszym dochodem- rozum mówi- ZIMA DO MAJA, a Serce wiosna od dzisiaj :P) Ehhhhh czyli niestety ale jesteś zmuszona woleć zimę :/ 3 minuty temu, angineuuka napisał: A ja śnieg. Nienawidzę jesieni. Ja też powinnam nie nawidzić ( alergie ) ale zimna też nienawidzę :/ Quote
angineuuka Posted November 12, 2016 Posted November 12, 2016 a ja nie alergie, wkurwiają mnie liście :P dzisiaj się miara przebrała. W lesie też mnie wkurwiają :p bo sie plączą miedzy nogami, lepią do butów. Jest łyso i na dodatek mam większego doła. I deszcz pada. FUJ. Quote
łamAga Posted November 12, 2016 Posted November 12, 2016 4 minuty temu, angineuuka napisał: a ja nie alergie, wkurwiają mnie liście :P dzisiaj się miara przebrała. W lesie też mnie wkurwiają :p bo sie plączą miedzy nogami, lepią do butów. Jest łyso i na dodatek mam większego doła. I deszcz pada. FUJ. jesienią zawsze łapią deprechy :/ psychiatrzy zalecają odwiedzic raz na jakiś czas solarium jesienią , podobno pomaga .... Quote
angineuuka Posted November 12, 2016 Posted November 12, 2016 Teraz, łamAga napisał: jesienią zawsze łapią deprechy :/ psychiatrzy zalecają odwiedzic raz na jakiś czas solarium jesienią , podobno pomaga .... powinnam tam zamieszkać :P Quote
łamAga Posted November 12, 2016 Posted November 12, 2016 11 minut temu, angineuuka napisał: powinnam tam zamieszkać :P Kup se suszarkę do paznokci i wsadzaj zamiast rąk łeb :P 1 Quote
mar....ka Posted November 12, 2016 Author Posted November 12, 2016 propos zimy, wygląda na to iż moje dziecko znowu ma gorączkę- idę mierzyć ehhhhhh Quote
łamAga Posted November 12, 2016 Posted November 12, 2016 Teraz, mar....ka napisał: propos zimy, wygląda na to iż moje dziecko znowu ma gorączkę- idę mierzyć ehhhhhh ;( obyś się myliła .... Quote
*Magda* Posted November 12, 2016 Posted November 12, 2016 56 minut temu, łamAga napisał: jesienią zawsze łapią deprechy :/ psychiatrzy zalecają odwiedzic raz na jakiś czas solarium jesienią , podobno pomaga .... Sauna lepsza :P 21 minut temu, mar....ka napisał: propos zimy, wygląda na to iż moje dziecko znowu ma gorączkę- idę mierzyć ehhhhhh I co? Quote
mar....ka Posted November 12, 2016 Author Posted November 12, 2016 ona nie ma, ja chyba białej dostanę!!! zawsze oglądam voice .......... ale dzisiaj mój mąż i Gabi stwierdzili że chcą Gang Wiewióra i tym sposobem wróciłam na dogo Quote
łamAga Posted November 12, 2016 Posted November 12, 2016 1 minutę temu, mar....ka napisał: ona nie ma, ja chyba białej dostanę!!! zawsze oglądam voice .......... ale dzisiaj mój mąż i Gabi stwierdzili że chcą Gang Wiewióra i tym sposobem wróciłam na dogo Uffffff lepiej żebyś Ty dostała białeś niz Gabi w ogóle :P no i fajnie :D Quote
mar....ka Posted November 12, 2016 Author Posted November 12, 2016 no pewnie lepiej, ale oglądam co tydzień Quote
łamAga Posted November 12, 2016 Posted November 12, 2016 a u mnie leci Arka Noego :P w słuchawkach :P Quote
angineuuka Posted November 12, 2016 Posted November 12, 2016 1 minutę temu, łamAga napisał: a u mnie leci Arka Noego :P w słuchawkach :P a u mnie : Quote
angineuuka Posted November 12, 2016 Posted November 12, 2016 Teraz, łamAga napisał: a Luxtorpede lubisz ? ja? Quote
Recommended Posts