mar....ka Posted November 10, 2016 Author Posted November 10, 2016 18 godzin temu, *Magda* napisał: A dla mnie praktycznie żadne, bo ciągle w aucie :/ Ja mam 3 braci, siostrę i tatę. Każdy mieszka gdzie indziej. Mąż ma siostrę i rodziców, też każde w innym mieście mieszka (jest jeszcze brat, ale w Niemczech jak my, tylko on na Bawarii ;)). Więc jak jedziemy na tydzień czy dwa, to ciągle do kogoś jeździmy :/ Do tego zawsze coś z autem robimy... I urlop przelatuje, a my odpoczywamy dopiero jak wrócimy :D do mnie masz jeszcze w grudniu przyjechać! Quote
Oscar Patric Posted November 10, 2016 Posted November 10, 2016 Witamy się,też w sumie marzę o wakacjach takich gdzie będę leżeć i się byczyć,no może jeszcze coś tam przy okazji pozwiedzać,a jak tu coś zaplanować z koro coś się zawsze zawali,teraz zaś moje zdrowie siadło,kasa będzie szła na leczenie zamiast na wakacje :( Quote
mar....ka Posted November 10, 2016 Author Posted November 10, 2016 13 minut temu, Oscar Patric napisał: Witamy się,też w sumie marzę o wakacjach takich gdzie będę leżeć i się byczyć,no może jeszcze coś tam przy okazji pozwiedzać,a jak tu coś zaplanować z koro coś się zawsze zawali,teraz zaś moje zdrowie siadło,kasa będzie szła na leczenie zamiast na wakacje :( boshe młoda Jesteś, a co się stało jeśli już wspominasz? Quote
*Magda* Posted November 10, 2016 Posted November 10, 2016 5 godzin temu, mar....ka napisał: do mnie masz jeszcze w grudniu przyjechać! Wiem, wiem :) Takich rzeczy nie liczę, bo to są jednorazowe wypady ;) Quote
angineuuka Posted November 10, 2016 Posted November 10, 2016 Teraz, *Magda* napisał: Wiem, wiem :) Takich rzeczy nie liczę, bo to są jednorazowe wypady ;) a co wy tu planujecie? ;P haha Quote
*Magda* Posted November 10, 2016 Posted November 10, 2016 1 minutę temu, angineuuka napisał: a co wy tu planujecie? ;P haha Kawę u Mariolki :) Quote
angineuuka Posted November 10, 2016 Posted November 10, 2016 Teraz, *Magda* napisał: Kawę u Mariolki :) a mnie na kawe nie zaprosi :P Quote
mar....ka Posted November 11, 2016 Author Posted November 11, 2016 21 godzin temu, angineuuka napisał: a mnie na kawe nie zaprosi :P nie czytając tego, zaprosiłam Cię dzisiaj na herbatę z rumem. A Madzi obiecałam kawkę w moich szklankach, które jej się spodobały. Na racuchy same się dziewczyny wpraszały :P, A ja dzisiaj wyciągnęłam tz-ta w góry. Na przyszły weekend muszę coś ciepłego wymyślić (może termy cieplickie), by wygrzać tyłek- bo dzisiaj zmarzłam. Oczywiście pomagałam sobie jak mogłam, by utrzymać optymalną temperaturę ciała- stąd ta herbatka z rumem :P Quote
mar....ka Posted November 11, 2016 Author Posted November 11, 2016 do nas nie masz tak daleko.....jest chyba pociąg Bielsko-Biała- Jelenia Góra przez Zabrze Quote
Aleksa. Posted November 11, 2016 Posted November 11, 2016 O kuźwa, u Was to ten śnieg widać haha :D Quote
angineuuka Posted November 11, 2016 Posted November 11, 2016 3 minuty temu, mar....ka napisał: do nas nie masz tak daleko.....jest chyba pociąg Bielsko-Biała- Jelenia Góra przez Zabrze nie mów hop :P 1 Quote
łamAga Posted November 11, 2016 Posted November 11, 2016 Ale macie tak fajnie <3 Wy też jesteście fajni :D Quote
mar....ka Posted November 11, 2016 Author Posted November 11, 2016 12 minut temu, łamAga napisał: Ale macie tak fajnie <3 Wy też jesteście fajni :D no baaaa, oczywiście do tego drugiego hehehe Quote
Ania :) Posted November 11, 2016 Posted November 11, 2016 Ale pięknie :) nigdy nie byłam zimą w górach , zawsze latem/wiosna. tylko kurde takie widoki (tyle sniegu) pięknie ogląda się na zdjęciach :p nie lubię sniegu :( Kiedyś jak będę miała "kilka" niepotrzebnych pieniążków to chociaż na weekend Kamila namowie żeby pojechać :) bo daleko w sumie nie mamy - jakieś 4h może ? Quote
Patikujek Posted November 11, 2016 Posted November 11, 2016 Mnie takie widoki skutecznie odstraszają od wycieczek w góry.... Takie rzeczy tylko na monitorze :P Quote
mar....ka Posted November 11, 2016 Author Posted November 11, 2016 9 minut temu, Ania :) napisał: Ale pięknie :) nigdy nie byłam zimą w górach , zawsze latem/wiosna. tylko kurde takie widoki (tyle sniegu) pięknie ogląda się na zdjęciach :p nie lubię sniegu :( Kiedyś jak będę miała "kilka" niepotrzebnych pieniążków to chociaż na weekend Kamila namowie żeby pojechać :) bo daleko w sumie nie mamy - jakieś 4h może ? no to góra 5 minut temu, Patikujek napisał: Mnie takie widoki skutecznie odstraszają od wycieczek w góry.... Takie rzeczy tylko na monitorze :P hehe no co Ty, sama przyjemność :) Quote
łamAga Posted November 11, 2016 Posted November 11, 2016 11 minut temu, mar....ka napisał: no baaaa, oczywiście do tego drugiego hehehe :D :D :D :D Quote
*Magda* Posted November 11, 2016 Posted November 11, 2016 Ja chcę śnieg :( W górach, w zimę, to ja lubię gorącą czekoladę :) Quote
Patikujek Posted November 11, 2016 Posted November 11, 2016 Z gór toja najbardziej lubię Tarnowskie Góry :P 1 Quote
Recommended Posts