Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
18 godzin temu, *Magda* napisał:

A dla mnie praktycznie żadne, bo ciągle w aucie :/ Ja mam 3 braci, siostrę i tatę. Każdy mieszka gdzie indziej. Mąż ma siostrę i rodziców, też każde w innym mieście mieszka (jest jeszcze brat, ale w Niemczech jak my, tylko on na Bawarii ;)). Więc jak jedziemy na tydzień czy dwa, to ciągle do kogoś jeździmy :/ Do tego zawsze coś z autem robimy... I urlop przelatuje, a my odpoczywamy dopiero jak wrócimy :D

do mnie masz jeszcze w grudniu przyjechać!

Posted

Witamy się,też w sumie marzę o wakacjach takich gdzie będę leżeć i się byczyć,no może jeszcze coś tam przy okazji pozwiedzać,a jak tu coś zaplanować z koro coś się zawsze zawali,teraz zaś moje zdrowie siadło,kasa będzie szła na leczenie zamiast na wakacje :(

Posted
13 minut temu, Oscar Patric napisał:

Witamy się,też w sumie marzę o wakacjach takich gdzie będę leżeć i się byczyć,no może jeszcze coś tam przy okazji pozwiedzać,a jak tu coś zaplanować z koro coś się zawsze zawali,teraz zaś moje zdrowie siadło,kasa będzie szła na leczenie zamiast na wakacje :(

boshe młoda Jesteś, a co się stało jeśli już wspominasz?

Posted
21 godzin temu, angineuuka napisał:

a mnie na kawe nie zaprosi :P 

nie czytając tego, zaprosiłam Cię dzisiaj na herbatę z rumem. A Madzi obiecałam kawkę w moich szklankach, które jej się spodobały. Na racuchy same się dziewczyny wpraszały :P,

A ja dzisiaj wyciągnęłam tz-ta w góry. Na przyszły weekend muszę coś ciepłego wymyślić (może termy cieplickie), by wygrzać tyłek- bo dzisiaj zmarzłam. Oczywiście pomagałam sobie jak mogłam, by utrzymać optymalną temperaturę ciała- stąd ta herbatka z rumem :P

q.jpgqq.jpgqqq.jpgqqqq.jpgqqqqq.jpg

Posted

Ale pięknie :) nigdy nie byłam zimą w górach , zawsze latem/wiosna. tylko kurde takie widoki (tyle sniegu) pięknie ogląda się na zdjęciach :p nie lubię sniegu :( 

Kiedyś jak będę miała "kilka" niepotrzebnych pieniążków to chociaż na weekend Kamila namowie żeby pojechać :) bo daleko w sumie nie mamy - jakieś 4h może ? 

Posted
9 minut temu, Ania :) napisał:

Ale pięknie :) nigdy nie byłam zimą w górach , zawsze latem/wiosna. tylko kurde takie widoki (tyle sniegu) pięknie ogląda się na zdjęciach :p nie lubię sniegu :( 

Kiedyś jak będę miała "kilka" niepotrzebnych pieniążków to chociaż na weekend Kamila namowie żeby pojechać :) bo daleko w sumie nie mamy - jakieś 4h może ? 

no to góra

5 minut temu, Patikujek napisał:

Mnie takie widoki skutecznie odstraszają od wycieczek w góry.... Takie rzeczy tylko na monitorze :P

hehe no co Ty, sama przyjemność :)