*Magda* Posted November 2, 2016 Posted November 2, 2016 Hej Mariolka :) Dawaj jakieś zdjęcia mojej synowej :) Quote
mar....ka Posted November 4, 2016 Author Posted November 4, 2016 helo, wejdę potem na lapka Damiana. Mam teraz w nowym domu pod górę- mój komp stoi u Gabi w pokoju, a Damian nie chce się dzielić lapkiem wrrrr (z komóry dogo nie ogarniam) Pozaglądam do Was popołudniu, lecę zaraz racuchy robić (wrzucę tylko foty, bo właśnie mam zakaz zaśmiecania kompa Damiana i mogę tylko ze swojego hehe czy mój pies ma pysk jak sito???? :PPPP Quote
*Magda* Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 Shadow sam Ci pokazał gdzie ma Twoje tłumaczenia czemu Cię nie ma na dogo :P Quote
Ania :) Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 Hahaha jakie miny wali :P A racuchy ... mniam zjadłabym ! 1 Quote
mar....ka Posted November 4, 2016 Author Posted November 4, 2016 Godzinę temu, *Magda* napisał: Shadow sam Ci pokazał gdzie ma Twoje tłumaczenia czemu Cię nie ma na dogo :P bujaj się!!! Angi przyjeżdżaj, racuchy gotowe. Nawet zdążyłam się przebiec do szkoły- Gabi na tańcach- ale nie chciało mi się czekać- zabrałam plecak i po pierwszej znowu muszę po nią lecieć (dobre strony mieszkania w mieście- mam wszędzie blisko) Quote
angineuuka Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 zanim przyjade, to ich nie bedzie :P Quote
Ania :) Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 11 minut temu, mar....ka napisał: bujaj się!!! Angi przyjeżdżaj, racuchy gotowe. Nawet zdążyłam się przebiec do szkoły- Gabi na tańcach- ale nie chciało mi się czekać- zabrałam plecak i po pierwszej znowu muszę po nią lecieć (dobre strony mieszkania w mieście- mam wszędzie blisko) Pfff mnie nie zaprosiła <foch> Quote
angineuuka Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 1 minutę temu, Ania :) napisał: Pfff mnie nie zaprosiła <foch> nie lubi cię :D Quote
mar....ka Posted November 4, 2016 Author Posted November 4, 2016 5 minut temu, Ania :) napisał: Pfff mnie nie zaprosiła <foch> odpisałaś w trakcie mojej odpowiedzi, nie zdążyłam (ale to lepiej dla Twojej figury, więc tylko się cieszyć :P) dobra lecę po Gabi (trochę racucha spalę :P) Quote
Tyśka) Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 Aż narobiłaś mi smaka na racuchy, niedobra Ty :( A zdjęcia - sama poezja Quote
angineuuka Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 tak jakoś mi sie z racuchami skojarzyło ahah 1 Quote
Erykowa Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 2 godziny temu, *Magda* napisał: Shadow sam Ci pokazał gdzie ma Twoje tłumaczenia czemu Cię nie ma na dogo :P Oj,to ja sie nawę nie tłumacze;) Widzę za to,ze 10! stron mam do nadrobienia... Quote
*Magda* Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 3 godziny temu, Ania :) napisał: Pfff mnie nie zaprosiła <foch> Witaj w klubie :( 3 godziny temu, angineuuka napisał: nie lubi cię :D Jak widać mnie też nie :P Quote
Ania :) Posted November 4, 2016 Posted November 4, 2016 17 minut temu, *Magda* napisał: Witaj w klubie :( Jak widać mnie też nie :P Zrobimy sobie swoje i też nie zaprosimy Mariolki :P Quote
Recommended Posts