Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
12 godzin temu, Alicja napisał:

znasz to indywiduum ? bo ja pierwszy raz to to oglądałam na moim blogasku :) , a widzę to toto szlaja się po dogo od 2008 roku

Nie, nie znam. Tylko "widuję" go w wielu wątkach. Czasem napisze coś śmiesznego, ale najczęściej się czepia :D Ot, taki troll, moim zdaniem niegroźny ;)

P.S. Jeszcze raz Sto Lat Mariolka :*

Posted

Dziękuję :)))))

22 godzin temu, *Magda* napisał:

Aż z ciekawości poszłam poczytać ;)

Nic nowego, Ryss wszędzie musi mieć ostatnie słowo. Nawet mu Red Room przeszkadza :D

Może źle kadrujesz swoje perwersje

Posted

weź Ty mnie tutaj nie strasz, dzisiaj znowu akcja z teściową (nie wiem w jakim celu zaczęła nagrywać Gabi i Shadowa na dworze- Shadow na nią szczeka od czasu kłótni- zwierzęta idealnie wyczuwają intencje). Też stwierdzam, że to trochę nie normalne...

Posted
1 minutę temu, majoka napisał:

no, jej mówiła że chce niby na pamiątkę zdjęcie, ale Gabi już swój wiek ma i swoja komórkę przede wszystkim i stwierdziła że ta ją nagrywała a nie robiła zdjęcie. W ogóle Gabi jak ją zobaczyła, to zwiała i ta ją wołała żeby się nie chowała. Dziwne rzeczy się tu dzieją...

Jeszcze trochę i odetchniecie ;)

Posted

Hej, wszystko powoli idzie ku końcowi. W sumie pozostały gładzie w dwòch pokojach. Panele i malowanie pokoi zrobimy po wprowadzeniu. Zależy mi na jak najszybszej wyprowadzce.

Posted
15 godzin temu, majoka napisał:

Hej, wszystko powoli idzie ku końcowi. W sumie pozostały gładzie w dwòch pokojach. Panele i malowanie pokoi zrobimy po wprowadzeniu. Zależy mi na jak najszybszej wyprowadzce.

super nie ma jak własny dom :)