Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hej

ALE PIĘKNE ZDJĘCIA !!Super widoki,rodzinka,piec no ekstra

Mam pytanie co do szelek.Używacie ich po to żeby Shadow nie ciągnął czy "tylko tak".Er super chodzi na kantarku,nauczył się idealnie .Ale tak jak dużo ludzi ostrzegało po zdjęciu zapomina co się nauczył ;) Zastanawiałam się nad tymi szelkami,żeby mu "pysk" uwolnić.Tylko po pierwsze nie wiem na ile się sprawdzają a po drugie boję się,że namieszam mu w głowie,bo do tej pory miał "tłumaczone",że na obroży nie ciągniemy a na szelkach ma właśnie ciągnąć /zawody/

Posted
34 minut temu, Aleksa. napisał:

Na fotkach tak wgląda :)

Dzięki, na żywo też mniej mi dają. Ostatnio w banku facet proponował MDM, ktòrego pròg wiekowy to 35 lat, a ja pojutrze kończę 37. Pewnie wszystko dlatego iż mam okrągłą twarz, a to zawsze jakoś z dzieckiem się kojarzy. Na studiach musiałam pokazywać legitymację, by kupić piwo. Także są plusy i minusy.

Co do szelek, z czystym sercem polecam easy walki. Moim zdaniem sprawują się idealnie, bardzo łatwo koryguje się psa. Przy okazji nie ma skrępowanych ruchòw. Co do mieszania w głowie, to jestem pewna że nic takiego nie będzie miało miejsca. Jak Shadowowi założę zwykłe szelki, to ciągnie jak lokomotywa. 

Posted
25 minut temu, majoka napisał:

Dzięki, na żywo też mniej mi dają. Ostatnio w banku facet proponował MDM, ktòrego pròg wiekowy to 35 lat, a ja pojutrze kończę 37. Pewnie wszystko dlatego iż mam okrągłą twarz, a to zawsze jakoś z dzieckiem się kojarzy. Na studiach musiałam pokazywać legitymację, by kupić piwo. Także są plusy i minusy.

Co do szelek, z czystym sercem polecam easy walki. Moim zdaniem sprawują się idealnie, bardzo łatwo koryguje się psa. Przy okazji nie ma skrępowanych ruchòw. Co do mieszania w głowie, to jestem pewna że nic takiego nie będzie miało miejsca. Jak Shadowowi założę zwykłe szelki, to ciągnie jak lokomotywa. 

Piona, ja jak chce kupić fajki, czy alko to zwykle pokazuje dowód :D

• Upvote 1
Posted
39 minut temu, majoka napisał:

Dzięki!Że też ja wcześniej nie wpadłam na to,żeby Ciebie zapytać:) -widziałam jeu Was już wcześniej.I bardzo pociesza mnie to,że "czuje różnice".Teraz  tylko dobrze dopasować.Mam nadzieję,że u nas w tym sklepie co kupiłam juliusy też takie będą bo boje się czy przez net dobiorę dobre

edit

Macie /polecasz jakiejś konkretnej firmy?

Posted

Ty się tu nie chwal swoimi 162 boś tylko o 1 cm wyższa ode mnie :)

Co do fot to idź  poczytaj u Mnie :D to się dowiesz dlaczego nie ma fot :D ...idę się uczyć kadrować :D :D :D

Posted

Hejka!  :) 

Teraz czekać tylko by remont się kończył i będziecie mieć święty spokój :) 

Foty jak zwykle cudowne <3 i też bym w życiu nie powiedziała że masz 15letniego syna :D 

Posted
19 godzin temu, Erykowa napisał:

Dzięki!Że też ja wcześniej nie wpadłam na to,żeby Ciebie zapytać:) -widziałam jeu Was już wcześniej.I bardzo pociesza mnie to,że "czuje różnice".Teraz  tylko dobrze dopasować.Mam nadzieję,że u nas w tym sklepie co kupiłam juliusy też takie będą bo boje się czy przez net dobiorę dobre

edit

Macie /polecasz jakiejś konkretnej firmy?

To już nasze trzecie easy walky. najbardziej mi leżą właśnie te ostatnie, kupione http://www.pitbull-shop.pl/szelki-szkoleniowe-z-przypieciem-z-przodu-p-68.html

Szybka dostawa, dobre szycie, my mamy od grudnia 2015 (taśma 4 cm, na allegro ciężko o taką szerokość)

18 godzin temu, Alicja napisał:

Ty się tu nie chwal swoimi 162 boś tylko o 1 cm wyższa ode mnie :)

Co do fot to idź  poczytaj u Mnie :D to się dowiesz dlaczego nie ma fot :D ...idę się uczyć kadrować :D :D :D

Widziałam to wczoraj i zgłupiałam. Doszłam jednak do wniosku, że to Twoja znajoma i jakiś czarny humor. Sformułowanie, że Tytulek to morderca, jakoś mnie w tym upewniło (BO JAK DO CHOLE...Y MOŻNA NA DGM PISAĆ, ŻE JAKIŚ PIES TO MORDERCA, przecież to forum dla miłośników psów!!!). Znasz tę osobę???

18 godzin temu, GabiM napisał:

Ty też z 16.08? To razem pijemy.

16.08.  godzina 15.25 :) Kiedyś na dgm była jabłuszkowa i ona też na pewno 16.08. Widocznie urodzeni w tym dniu, to miłośnicy psów :)

18 godzin temu, Ania :) napisał:

Hejka!  :) 

Teraz czekać tylko by remont się kończył i będziecie mieć święty spokój :) 

Foty jak zwykle cudowne <3 i też bym w życiu nie powiedziała że masz 15letniego syna :D 

W sumie, to jakby się uprzeć, to mogłabyś zostać moją synową :P

3 godziny temu, Oscar Patric napisał:

Ja mam taki wzrost,akurat nie za mała nie za duża jestem :)

chwalipięta :P heh

2 godziny temu, jolkablaszczyk napisał:

jja to kiedyś nie lubiłam swojego wzostu (164cm) ale teraz mi już to kompletnie nie przeszkadza :) przeciez małe jest piekne :D 

Jak się nie ma, co się lubi, to się lubi, co się ma :)

Posted
7 minut temu, majoka napisał:

W sumie, to jakby się uprzeć, to mogłabyś zostać moją synową :P

W sumie za kilka/kilkanaście lat nie byłoby pewnie widać tak tej różnicy, bo ja na swój wiek nie wyglądam haha :P

Posted
26 minut temu, majoka napisał:

hehe, to się nazywa małżeństwo aranżowane :P Najważniejsze, by moja synowa była " psiolubna", resztę da się dopracować :)

Nawet jakby za bardzo nie była to wszystko da się zrobić :p patrz mój Kamil który panicznie bal się psow :p 

Posted

Z Jabłuszkową mam nadal kontakt :)

A tego debila Ryssa nie znam , ale wlazłam w profil , wszędzie się dopierdziela gdzie się pokaże , włączyłam funkcję ignor i nie widzę wpisów tego debila

Posted
4 minuty temu, Alicja napisał:

A tego debila Ryssa nie znam , ale wlazłam w profil , wszędzie się dopierdziela gdzie się pokaże , włączyłam funkcję ignor i nie widzę wpisów tego debila

Aż z ciekawości poszłam poczytać ;)

Nic nowego, Ryss wszędzie musi mieć ostatnie słowo. Nawet mu Red Room przeszkadza :D

Posted
2 godziny temu, *Magda* napisał:

Aż z ciekawości poszłam poczytać ;)

Nic nowego, Ryss wszędzie musi mieć ostatnie słowo. Nawet mu Red Room przeszkadza :D

znasz to indywiduum ? bo ja pierwszy raz to to oglądałam na moim blogasku :) , a widzę to toto szlaja się po dogo od 2008 roku