Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
5 minut temu, majoka napisał:

o to godzinę później niż wczoraj....

Od 19 go nużyło spanie, ale walczył jak lew, żeby nie zasnąć :D Dopiero właśnie o 20 się poddał ;)

Posted
4 minuty temu, Angi napisał:

Podobaja mi sie te twoje fotki :D

Angina Ty chora nie Jesteś, coś za miły ten wpis????

3 minuty temu, *Magda* napisał:

Od 19 go nużyło spanie, ale walczył jak lew, żeby nie zasnąć :D Dopiero właśnie o 20 się poddał ;)

ale dobrze, że wyrabiacie  sobie już plan dnia

Posted
5 minut temu, majoka napisał:

ale dobrze, że wyrabiacie  sobie już plan dnia

Boję się tylko jak to będzie, jak Bogdan będzie miał drugą zmianę :/ Bo jak będzie miał pierwszą, to wieczorem podzielimy się dziećmi jeśli chodzi o karmienie, kapanie, kładzenie spać...A jak on będzie w pracy, to będzie mi ciężko samej wyrobić się z planem :/ Skończy się pewnie na tym, że Theodor będzie chodził później spać, z czego pewnie będzie się cieszył :)

Posted

jak to po zimie brudny? mi sie psy zimą nie brudzą. Masza zawsze posmiarduje malamutem, a Hiro sie regularnie czesci w pościelach. kąpany nie był od lata ubiegłego roku a i tak siersc mu sie blyszczy :)

Posted
22 godzin temu, Angi napisał:

Chory to jest moj suk ;) serio mi sie twoje fotki podobaja, az zaluje ze nie mam nikona :P

Ojej, a która znowu??? Na standardowo dołączonym obiektywie, tak średnio widzą mi się foty. Dlatego najczęściej robię na Nikkorze Av-s 70-300. Zmiana obiektywu dużo robi, choć to też przecież Nikon.

8 godzin temu, Erykowa napisał:

Hej

Jak Gabi??

Jak Ty to robisz,że pies Ci się tak błyszczy.Erman po zimie taki brudny,że szok.W poniedziałek kąpiemy się ;)

Gabi lepiej, ale się zastanawiam czy ją w poniedziałek puścić do szkoły czy dopiero po świętach.

A co do czystości, to ja standardowo myję psy raz na 2-3 miechy. Ale po grzybkach Shadowa ma zapobiegawczo kąpiele w Nizoralu raz na 1,5 tygodnia (więc dlatego jest czysty heheh)

Posted

Moja sucz, to już z rok kąpana nie była think.gif Planowałam ją wykąpać na jesieni, jak zawsze. Ale już z brzuchem stwierdziłam, że nie będę się w to bawić :P A teraz, to musi czekać aż się zrobi ciepło, to ją na dworze wykąpię :)

Posted
4 minuty temu, *Magda* napisał:

Moja sucz, to już z rok kąpana nie była think.gif Planowałam ją wykąpać na jesieni, jak zawsze. Ale już z brzuchem stwierdziłam, że nie będę się w to bawić :P A teraz, to musi czekać aż się zrobi ciepło, to ją na dworze wykąpię :)

Shadow wyćwiczony i właściwie sam ładuje się do wanny, jak mam wenę to schodzę i w łazience u teściowej myje (bo tam wanna i prysznic). Wolę jednak u siebie, bo jak nabałaganimy, to na swoim terenie. Oczywiście jak lato, to najprościej pod wężem w ogrodzie :) Wtedy jak schnie na wietrze, to ma śliczny połysk.

Posted
14 minut temu, Erykowa napisał:

Erman na razie był tylko raz kąpany ale zniósł to w miare spokojnie takze mam nadzieje,że uda mi się go teraz zaciągnąć do wanny ;)

hehe powodzenia, jak był raz kąpany w wannie, to może być ciekawie (niech córcia zrobi Tobie zdjęcia hehehe)