*Magda* Posted March 18, 2016 Posted March 18, 2016 Oby w nocy się nie pojawiła i niech już Gabi zdrowieje ;) 1 Quote
mar....ka Posted March 18, 2016 Author Posted March 18, 2016 6 minut temu, *Magda* napisał: Oby w nocy się nie pojawiła i niech już Gabi zdrowieje ;) no mam nadzieję, a Ty czekasz na pobudkę Nathanka o 10-tej??? Quote
mar....ka Posted March 18, 2016 Author Posted March 18, 2016 o to godzinę później niż wczoraj.... Quote
*Magda* Posted March 18, 2016 Posted March 18, 2016 5 minut temu, majoka napisał: o to godzinę później niż wczoraj.... Od 19 go nużyło spanie, ale walczył jak lew, żeby nie zasnąć :D Dopiero właśnie o 20 się poddał ;) Quote
mar....ka Posted March 18, 2016 Author Posted March 18, 2016 4 minuty temu, Angi napisał: Podobaja mi sie te twoje fotki :D Angina Ty chora nie Jesteś, coś za miły ten wpis???? 3 minuty temu, *Magda* napisał: Od 19 go nużyło spanie, ale walczył jak lew, żeby nie zasnąć :D Dopiero właśnie o 20 się poddał ;) ale dobrze, że wyrabiacie sobie już plan dnia Quote
*Magda* Posted March 18, 2016 Posted March 18, 2016 5 minut temu, majoka napisał: ale dobrze, że wyrabiacie sobie już plan dnia Boję się tylko jak to będzie, jak Bogdan będzie miał drugą zmianę :/ Bo jak będzie miał pierwszą, to wieczorem podzielimy się dziećmi jeśli chodzi o karmienie, kapanie, kładzenie spać...A jak on będzie w pracy, to będzie mi ciężko samej wyrobić się z planem :/ Skończy się pewnie na tym, że Theodor będzie chodził później spać, z czego pewnie będzie się cieszył :) Quote
angineuuka Posted March 18, 2016 Posted March 18, 2016 Chory to jest moj suk ;) serio mi sie twoje fotki podobaja, az zaluje ze nie mam nikona :P Quote
jolkablaszczyk Posted March 19, 2016 Posted March 19, 2016 śliczny ogrodowy Shadowuś :) Dzień dobry tak w ogóle :) Quote
Erykowa Posted March 19, 2016 Posted March 19, 2016 Hej Jak Gabi?? Jak Ty to robisz,że pies Ci się tak błyszczy.Erman po zimie taki brudny,że szok.W poniedziałek kąpiemy się ;) Quote
jolkablaszczyk Posted March 19, 2016 Posted March 19, 2016 jak to po zimie brudny? mi sie psy zimą nie brudzą. Masza zawsze posmiarduje malamutem, a Hiro sie regularnie czesci w pościelach. kąpany nie był od lata ubiegłego roku a i tak siersc mu sie blyszczy :) Quote
Erykowa Posted March 19, 2016 Posted March 19, 2016 No właśnie nie wiem.Nigdy nie był taki "ukurzony" jak teraz .Może ta zima bardziej błotna? Quote
marta1624 Posted March 19, 2016 Posted March 19, 2016 Moje kąpane raz w roku :) Sierść się błyszczy, pościel czysta- więc i one chyba spoko :D Quote
mar....ka Posted March 19, 2016 Author Posted March 19, 2016 22 godzin temu, Angi napisał: Chory to jest moj suk ;) serio mi sie twoje fotki podobaja, az zaluje ze nie mam nikona :P Ojej, a która znowu??? Na standardowo dołączonym obiektywie, tak średnio widzą mi się foty. Dlatego najczęściej robię na Nikkorze Av-s 70-300. Zmiana obiektywu dużo robi, choć to też przecież Nikon. 8 godzin temu, Erykowa napisał: Hej Jak Gabi?? Jak Ty to robisz,że pies Ci się tak błyszczy.Erman po zimie taki brudny,że szok.W poniedziałek kąpiemy się ;) Gabi lepiej, ale się zastanawiam czy ją w poniedziałek puścić do szkoły czy dopiero po świętach. A co do czystości, to ja standardowo myję psy raz na 2-3 miechy. Ale po grzybkach Shadowa ma zapobiegawczo kąpiele w Nizoralu raz na 1,5 tygodnia (więc dlatego jest czysty heheh) Quote
*Magda* Posted March 19, 2016 Posted March 19, 2016 Moja sucz, to już z rok kąpana nie była Planowałam ją wykąpać na jesieni, jak zawsze. Ale już z brzuchem stwierdziłam, że nie będę się w to bawić :P A teraz, to musi czekać aż się zrobi ciepło, to ją na dworze wykąpię :) Quote
mar....ka Posted March 19, 2016 Author Posted March 19, 2016 4 minuty temu, *Magda* napisał: Moja sucz, to już z rok kąpana nie była Planowałam ją wykąpać na jesieni, jak zawsze. Ale już z brzuchem stwierdziłam, że nie będę się w to bawić :P A teraz, to musi czekać aż się zrobi ciepło, to ją na dworze wykąpię :) Shadow wyćwiczony i właściwie sam ładuje się do wanny, jak mam wenę to schodzę i w łazience u teściowej myje (bo tam wanna i prysznic). Wolę jednak u siebie, bo jak nabałaganimy, to na swoim terenie. Oczywiście jak lato, to najprościej pod wężem w ogrodzie :) Wtedy jak schnie na wietrze, to ma śliczny połysk. Quote
*Magda* Posted March 19, 2016 Posted March 19, 2016 Tora, pies który kocha wodę, nie kocha wanny :P Więc do wanny trzeba ją wsadzić :/ Dlatego czekam do ciepłej wiosny i właśnie na dworze ją wykąpię ;) Quote
Erykowa Posted March 19, 2016 Posted March 19, 2016 Erman na razie był tylko raz kąpany ale zniósł to w miare spokojnie takze mam nadzieje,że uda mi się go teraz zaciągnąć do wanny ;) Quote
mar....ka Posted March 19, 2016 Author Posted March 19, 2016 14 minut temu, Erykowa napisał: Erman na razie był tylko raz kąpany ale zniósł to w miare spokojnie takze mam nadzieje,że uda mi się go teraz zaciągnąć do wanny ;) hehe powodzenia, jak był raz kąpany w wannie, to może być ciekawie (niech córcia zrobi Tobie zdjęcia hehehe) Quote
Erykowa Posted March 19, 2016 Posted March 19, 2016 Dzięki.Nie wiem czy zdjęcia będą cenzuralne,bo miss mokrego podkoszulka na pewno będzie:) Quote
Ania :) Posted March 19, 2016 Posted March 19, 2016 To moje mają tak jak Magdy Tora :p wszelakie wody jeziora itp kochają ale pod prysznic ciężko je zaciągnąć :p teraz przed świętami czeka je kapanie xd Quote
marta1624 Posted March 20, 2016 Posted March 20, 2016 Moje też, jeziora uwielbiają ale wanna niet :D I robią taki syf po kąpieli, że wolę na dworze je kąpać i niech schną na zewnątrz :D Quote
angineuuka Posted March 20, 2016 Posted March 20, 2016 Ja to swoje musze kapac gdzies najlepiej 2 razy na mies. Quote
Recommended Posts