*Magda* Posted February 21, 2016 Posted February 21, 2016 W sumie, jakby tak się zastanowić, to mam tak praktycznie codziennie, że dogo muli, od ostatniej "przeróbki" :/ Quote
Ania :) Posted February 21, 2016 Posted February 21, 2016 To tylko ja nie lubię niebieskiego na psach :P Quote
mar....ka Posted February 22, 2016 Author Posted February 22, 2016 17 godzin temu, Paulina94 napisał: Shadow jest świetny :) dziękuję w jego imieniu, pewnie ze swoim adhd już by Cię wylizał hehe Quote
Erykowa Posted February 23, 2016 Posted February 23, 2016 hej! Swietne jest to zdjęcie "na rekina".Dopiero teraz-na tych zdj.zobaczyłam jaki on ma krótki ten pysk bardzo :) Jeśli chodzi o planowanie to ja też lubiłam mieć wszystko ustalone a mąż nie.Ale nauczyłam sie od niego,że jednak taki sponton dużo zdrowszy;) i już z2-3 lata widzę,że tak jest łatwiej i nawet już mi to nie przeszkadza a pasuje Quote
mar....ka Posted February 23, 2016 Author Posted February 23, 2016 3 minuty temu, Erykowa napisał: hej! Swietne jest to zdjęcie "na rekina".Dopiero teraz-na tych zdj.zobaczyłam jaki on ma krótki ten pysk bardzo :) Jeśli chodzi o planowanie to ja też lubiłam mieć wszystko ustalone a mąż nie.Ale nauczyłam sie od niego,że jednak taki sponton dużo zdrowszy;) i już z2-3 lata widzę,że tak jest łatwiej i nawet już mi to nie przeszkadza a pasuje ja to chyba nigdy się nie nauczę ;) (wieczny stres) Quote
Tyśka) Posted February 23, 2016 Posted February 23, 2016 Hej, ja nie umiem planować. Wszystkie moje harmonogramy biorą w łeb, więc cóż... całe życie na "spontanie" :D 1 Quote
mar....ka Posted February 23, 2016 Author Posted February 23, 2016 1 godzinę temu, Tyś napisał: Hej, ja nie umiem planować. Wszystkie moje harmonogramy biorą w łeb, więc cóż... całe życie na "spontanie" :D może tak i lepiej.... :) Quote
mar....ka Posted February 23, 2016 Author Posted February 23, 2016 hehe chyba stóp, bo właśnie je moczę w misce przy kompie :P zrobiłam maseczkę L'Bioticka - skarpetki złuszczające i teraz skora mi złazi jak z węża Quote
*Magda* Posted February 23, 2016 Posted February 23, 2016 Mi skóra złazi jak z węża ze stóp, jak "idzie" wiosna ;) I teraz właśnie mi się zaczyna, więc na zimę już nie liczę :P Quote
mar....ka Posted February 23, 2016 Author Posted February 23, 2016 powiem Ci, że fajna ta maseczka. Nie wierzyłam, że będzie taki efekt Quote
mar....ka Posted February 23, 2016 Author Posted February 23, 2016 w aptekach na pewno, w drogeriach nie wiem- osobiście nie widziałam Quote
mar....ka Posted February 25, 2016 Author Posted February 25, 2016 5 godzin temu, Aleksa. napisał: W rossmannie są :) no widzisz, pewnie u Was też są w drogeriach (Bogdan nie będzie musiał piłować :P) a u nas rano było słoneczko i taki poprószony śnieżek (potem to oczywiście stopniało, a teraz nie ma słoneczka , ale znowu sypie) Widziałam dwa lisy w3 odległości może 300 m (jeden na zdjęciu)...mam nadzieję, że to nie objaw jakiejś nadchodzącej wścieklizny (już tu raz koty usypiali) widok na Śnieżkę Quote
Recommended Posts