Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

hej!

Swietne jest to zdjęcie "na rekina".Dopiero teraz-na tych zdj.zobaczyłam jaki on ma krótki ten pysk bardzo :)

Jeśli chodzi o planowanie to ja też lubiłam mieć wszystko ustalone a mąż nie.Ale nauczyłam sie od niego,że jednak taki sponton dużo zdrowszy;) i już z2-3 lata widzę,że tak jest łatwiej i nawet już mi to nie przeszkadza a pasuje

Posted
3 minuty temu, Erykowa napisał:

hej!

Swietne jest to zdjęcie "na rekina".Dopiero teraz-na tych zdj.zobaczyłam jaki on ma krótki ten pysk bardzo :)

Jeśli chodzi o planowanie to ja też lubiłam mieć wszystko ustalone a mąż nie.Ale nauczyłam sie od niego,że jednak taki sponton dużo zdrowszy;) i już z2-3 lata widzę,że tak jest łatwiej i nawet już mi to nie przeszkadza a pasuje

ja to chyba nigdy się nie nauczę ;) (wieczny stres)

Posted
5 godzin temu, Aleksa. napisał:

W rossmannie są :)

no widzisz, pewnie u Was też są w drogeriach (Bogdan nie będzie musiał piłować :P)

a u nas rano było słoneczko i taki poprószony śnieżek (potem to oczywiście stopniało, a teraz nie ma słoneczka , ale znowu sypie)

Widziałam dwa lisy w3 odległości może 300 m (jeden na zdjęciu)...mam nadzieję, że to nie objaw jakiejś nadchodzącej wścieklizny (już tu raz koty usypiali)

033.JPG.82895abe55fa3f32dc0e4fca0716f095

035.JPG.95ee89556ee2ad0e766232e99fce5bf9

048.JPG.fdb98786f58fc7d78ab07e82b42fdc2c

widok na Śnieżkę

169.JPG.ca04363fbdc4c156554fe27e92ba2606