mar....ka Posted January 30, 2016 Author Posted January 30, 2016 jęzor to chorągiew :P ale jak ma nie latać, jak on w ciągu paru sekund ze sto kół zrobi , z dwadzieścia razy wleci na górę i zleci- no adhd wypisz wymaluj (zapytaj Inki :P) (poza tym ja jestem przyzwyczajona, że mu wiecznie coś wystaje, bo ma za duży przodozgryz, pewnie Kana rzekła słowo na górze, że matka kocha te zębulki i zostało mu dane :P) Shadow jest wiecznie gotowy na zabawę, ale to po mamie Kleo :) Raczej mu nie grozi, że spoważnieje :P A z tym wolnym w przedszkolu , to faktycznie tragedia. Quote
Erykowa Posted January 31, 2016 Posted January 31, 2016 Hej Mam zimowego doła i nie chce mi się nawet na dogo zaglądać ;) Shadow w wersji "czub" wygląda świetnie :) I powiedz,albo lepiej podeślij to słonko co masz na zdjęciach bo ja już całkem bez wit.D jestem ;) Quote
mar....ka Posted January 31, 2016 Author Posted January 31, 2016 6 minut temu, Erykowa napisał: Hej Mam zimowego doła i nie chce mi się nawet na dogo zaglądać ;) Shadow w wersji "czub" wygląda świetnie :) I powiedz,albo lepiej podeślij to słonko co masz na zdjęciach bo ja już całkem bez wit.D jestem ;) mam błoto za oknem i wiatr, Shadow dzisiaj po bagnie latał (a ja tylko myślałam, jak go domyć po powrocie z łąk, by pół domu nie zabrudził). W nocy spadło trochę śniegu, który dzisiaj topnieje !!!!Cały czas nie mogę się doleczyć, na dodatek Damiana rozkłada. Jedyne co mnie pociesza, to że ferie , luty krótki, a potem marzec i wiosna!!!! Quote
jolkablaszczyk Posted February 1, 2016 Posted February 1, 2016 ja tez już za wiosną wyglądam... Quote
mar....ka Posted February 1, 2016 Author Posted February 1, 2016 a ja mam dzisiaj doła z innego powodu, nasi znajomi z wioski (małżeństwo w wieku rodziców, szwagierka przyjaźni się z ich córka), walnęło koło drugiej autem w drzewo (żeby było lepiej, przy wyjeździe z naszej wsi). Dachowali, babce nic się nie stało, Pana A. zabrali do szpitala ( dwa pogotowia, straż- masakra). O tyle , źle, że on czeka na przeszczep serca i tak sobie myślę, że cokolwiek by mieli z nim robić, to narkozy nie podadzą :( Quote
*Magda* Posted February 1, 2016 Posted February 1, 2016 Uuuuuuuuuuuuuu, to kiepska sprawa :/ Oby wszystko było dobrze ;) 1 Quote
Aleksa. Posted February 1, 2016 Posted February 1, 2016 Heeej :) Widzę temat mojego przylotu do Niemiec poruszany. Mam nadzieję, że mi rodzice nie zakażą...powiedzieli, że zobaczymy, czy sytuacja tam do czerwca się nie pogorszy. tak btw. z 5 km ode mnie budują dom dla uchodźców podobno....i meczet ciekawe ile prawdy z tego... :( Aa tak odnośnie morza, toooo zobaczyłam dzisiaj filmik na fb jak haszczaki biegają po pustej plaży..i chciałam spontan zrobić!! ale rodzice pewnie nie pozwolą mi autem, a pociagiem z Dora nie pojade :D Quote
*Magda* Posted February 1, 2016 Posted February 1, 2016 Ola, u mnie nic takiego się nie buduje :P Quote
mar....ka Posted February 1, 2016 Author Posted February 1, 2016 13 minut temu, magdabroy napisał: Ola, u mnie nic takiego się nie buduje :P Magda w swojej szczerości, wszystkich uchodźców do siebie zaprosiła (dlatego nie budują :P) A meczet na tej trawce postawi, dlatego Tora nie ma prawa tam sr...ć 1 Quote
angineuuka Posted February 1, 2016 Posted February 1, 2016 Wjebac swinski leb i juz meczetu nie zbuduja ;) Mysle, ze gunwo prawda moze byc z tym domem ;) u mnie ktoś puscil plote ze przyjma, podobno fejk. Nawet jak przyjma to dlugo Nie pociagna w Zabrzu. No i przede wszystkim wola inne kraje niz nasz. :P Quote
Aleksa. Posted February 1, 2016 Posted February 1, 2016 2 minuty temu, Angi napisał: Wjebac swinski leb i juz meczetu nie zbuduja ;) Mysle, ze gunwo prawda moze byc z tym domem ;) u mnie ktoś puscil plote ze przyjma, podobno fejk. Nawet jak przyjma to dlugo Nie pociagna w Zabrzu. No i przede wszystkim wola inne kraje niz nasz. :P Oby ;p Quote
*Magda* Posted February 1, 2016 Posted February 1, 2016 2 godziny temu, majoka napisał: Magda w swojej szczerości, wszystkich uchodźców do siebie zaprosiła (dlatego nie budują :P) A meczet na tej trawce postawi, dlatego Tora nie ma prawa tam sr...ć Jeszcze się suki muszę pozbyć, bo dla nich to nie czyste zwierze jak świnia :D :P Quote
*Magda* Posted February 3, 2016 Posted February 3, 2016 Ej, właścicielko galerii, gdzie się szwendasz? :P A teraz coś na poważnie ;) Jak chcesz jechać do Pobierowa na wakacje, to lepiej już dzwoń i rób sobie rezerwację, bo ja dziś dzwoniłam i facet ma już bardzo dużo pozajmowanych terminów. No a mamy dopiero luty :/ No i my niestety nie pojedziemy do Pobierowa, bo te domki/apartamenty co mnie interesowały, są już zarezerwowane na te terminy, w których mogę jechać :( No a pod namiot z niemowlakiem nie pojadę :/ Tak więc szukam czegoś innego ;) Quote
Erykowa Posted February 5, 2016 Posted February 5, 2016 Hej Właścicielka ma ferie to baluje :) Jak tam sąsiedzi? Mam nadzieję,że jak wrócisz do codzienności to nowe zdjęcia pokarzesz Quote
Erykowa Posted February 5, 2016 Posted February 5, 2016 Hej Właścicielka ma ferie to baluje :) Jak tam sąsiedzi? Mam nadzieję,że jak wrócisz do codzienności to nowe zdjęcia pokarzesz Quote
mar....ka Posted February 5, 2016 Author Posted February 5, 2016 O 3.02.2016o18:49, magdabroy napisał: 3 godziny temu, Erykowa napisał: Hej Właścicielka ma ferie to baluje :) Jak tam sąsiedzi? Mam nadzieję,że jak wrócisz do codzienności to nowe zdjęcia pokarzesz Godzinę temu, magdabroy napisał: Dzień dobry :) Ej, właścicielko galerii, gdzie się szwendasz? :P A teraz coś na poważnie ;) Jak chcesz jechać do Pobierowa na wakacje, to lepiej już dzwoń i rób sobie rezerwację, bo ja dziś dzwoniłam i facet ma już bardzo dużo pozajmowanych terminów. No a mamy dopiero luty :/ No i my niestety nie pojedziemy do Pobierowa, bo te domki/apartamenty co mnie interesowały, są już zarezerwowane na te terminy, w których mogę jechać :( No a pod namiot z niemowlakiem nie pojadę :/ Tak więc szukam czegoś innego ;) no właśnie, ja feriuje :P, ale pogoda mnie wykończy- albo wieje, albo leja, albo wieje i leje, a dzisiaj w nocy spadł śnieg, który już się topi wrrrr Madzia, bo to fajny ośrodek:P A tak poważnie , mam nadzieję że Poddąbie Wam przypasuje (ja będę w poniedziałek, ostateczni kończyć rezerwację w Kotwicy, mam nadzieję że ta babeczka we Włoszech, ma kontakt z synem w Polsce:P) byłam na ośnieżonych jeszcze pewnie przez godzinę łąkach :P (wiatr chłodny, ale lepsze to niz wichura i deszcz ) Quote
mar....ka Posted February 5, 2016 Author Posted February 5, 2016 4 minuty temu, Ania :) napisał: Śliczna masz córeczkę :) dziękuje :) to synowa Madzi (Gabriela&Theodor Broy :P) Quote
*Magda* Posted February 5, 2016 Posted February 5, 2016 30 minut temu, majoka napisał: A tak poważnie , mam nadzieję że Poddąbie Wam przypasuje (ja będę w poniedziałek, ostateczni kończyć rezerwację w Kotwicy, mam nadzieję że ta babeczka we Włoszech, ma kontakt z synem w Polsce:P) Stronka wygląda bardzo fajnie, wszystko dobrze opisane ;) Myślę, że nie będę żałować ;) Jedynie zobaczymy jak to będzie z tym psem+plaża. No ale to jest najmniejszy problem. Nawet jak Tora dooopki nie pomoczy, to nic jej nie będzie ;) 18 minut temu, majoka napisał: dziękuje :) to synowa Madzi (Gabriela&Theodor Broy :P) No, ładną mam synową :) Quote
Recommended Posts