Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mam 30 go rocznicę ślubu, wpadłam na moment na komórze, jutro mam ten chrzest u siory, muszę jeszcze wyprasować siebie i rodzinę, nakręcić wałki (nie wiem po co kupiłam sobie lokówkę , jak i tak kręcę na wałki), pomalować pazury. Jutro jak nie padnę po imprezie, zrobię przegląd co tam u Was. Żeby było weselej boli mnie prawe ucho, czasem gardło siada i mam wywalony brzuch na @, która powinna dzisiaj się zjawić. Po prostu żyć nie umierać 

Posted

Hej

Na pewno było/jest super .

Pokarz zdj.w lokach ;) Ja mam włosy sztywne jak druty i jedynie trwała jakoś daje im rade.Jak zakręcę na wałki czy lokówkę to wystarczy,że ubiorę bluzkę przez głowę i już proste :(

Posted

hej z tymi lokami dramat, mimo że na grube wałki, to nie zakręciły się tak jak trzeba- czyli zgodnie z przedziałkiem :( Całą noc się w nich męczyłam a rano jak zobaczyłam efekt, to tylko płakać. Nie wiedziałam czy włączać prostownicę (na mycie nie było już czasu). W końcu rozczesałam-na tyle ile mogłam i trochę z przodu pianką ulizałam!!! Za to chrzciny się udały, Mikuś w kościele spał- nawet woda go nie dobudziła hehe, przyjęcie też udane- jedzenie dobre, sala całkiem przyjemna :), a za oknem pastwisko z łooowieczkami 058.JPG.8f5499ce264ac10f4ddda92b7f8f0be9

5693720bb1f39_264(Kopiowanie).thumb.JPG.

•  

• Upvote 1
Posted

raz i dwa , raz i dwa , to ja mała owieczka :) ...zaśpiewałam

Moi Rodzice wspaniale peklowali baraninę i potem na ogniu robiło się szaszłyki , nawet moja babcia która zarzekała się , ze baraniny w życiu do ust by nie wzięła pochłaniała nieświadoma z apetytem :) ... a teraz , teraz to ja jeszcze tylko tylko drób i ryby i czasem wieprzowinę , mięsa ogólnie bardzo mało ...jakoś tak ;)