Alicja Posted January 6, 2016 Posted January 6, 2016 O 5.01.2016o14:54, majoka napisał: już nie lubię tego nowego dogo, jakimś cudem wykasowałam sobie obserwowane wątki ...:( ja też nie mam ...a jeśli są to nie wiem gdzie totalna kaszana z tym dogo :( bywam tutaj jakby coś https://www.facebook.com/alicja.rydzewska.9 Quote
Alicja Posted January 6, 2016 Posted January 6, 2016 Ja wyszłam za mąż w wieku 22.5 , znalismy się 8 lat :) a teraz będzie w czerwcu 30 lat po ślubie w UC :) Quote
Ania :) Posted January 6, 2016 Posted January 6, 2016 Hej :) u nas dzisiaj kapke śniegu spadło :P dosłownie ciutke :P Quote
Tyśka) Posted January 6, 2016 Posted January 6, 2016 Temat małżeństw to zupełnie nie dla mnie, bo wiadomo, jeszcze nie jestem po :D Jednak statystyki, o którym mówisz, Magda są jakieś zrypane. Moje obserwacje właśnie mówiąc zgoła zupełnie co innego, że jest na odwrót ;) Quote
*Magda* Posted January 6, 2016 Posted January 6, 2016 Ja napisałam o statystykach, którymi opierała się stacja TVN ;) Skąd oni to mają, tego nie wiem :/ Quote
Aleksa. Posted January 6, 2016 Posted January 6, 2016 A moi rodzice będą mieli teraz jakąś rocznice i chyba będą odnawiać ślub :P Quote
*Magda* Posted January 6, 2016 Posted January 6, 2016 Ja ciągle mówię Bogdanowi, że na 25 rocznicę możemy sobie "śluby odnowić" i w ten sposób będziemy mieć trzeci ślub, a ciągle jeden/a mąż/żona :D Quote
Tyśka) Posted January 6, 2016 Posted January 6, 2016 Aaaaa TVN... wszystko jasne :D Moi rodzice mieli dwa śluby, podobnie jak Ty, Magda ;). Quote
*Magda* Posted January 6, 2016 Posted January 6, 2016 Najlepsze są miny ludzi, którzy nas nie znają i jakoś w rozmowie wychodzi, że mam za sobą 2 śluby...wszyscy już pewnie myślą " w tym wieku, i już rozwód i kolejny ślub...". A potem kończę zdanie, że ten sam mąż i szczęki opadają :D Quote
Oscar Patric Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 14 godzin temu, magdabroy napisał: Najlepsze są miny ludzi, którzy nas nie znają i jakoś w rozmowie wychodzi, że mam za sobą 2 śluby...wszyscy już pewnie myślą " w tym wieku, i już rozwód i kolejny ślub...". A potem kończę zdanie, że ten sam mąż i szczęki opadają :D odnowienie przysięgi małżeńskiej jest super :) było to marzenie mojej mamy,ale wiadomo... Quote
Paulina94 Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 2 godziny temu, magdabroy napisał: Dawaj na dogo, bo jak nie to w ryja :P Hahaha jaka zachęta :D Quote
Oscar Patric Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 Godzinę temu, magdabroy napisał: Jak nie chce po dobroci, to... :D no tak,jak nie prośba to groźba ;) Quote
mar....ka Posted January 7, 2016 Author Posted January 7, 2016 przemoc się tutaj rodzi...wczoraj były urodziny mojego męża, więc mam wymówkę, idę zaraz do Ciebie sprawdzić co tam z tym dogo wykombinowałaś.... Quote
Erykowa Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 Alicja piękny staż w naszych czasach,gratuluję ! Quote
mar....ka Posted January 7, 2016 Author Posted January 7, 2016 Alcia czerwcowa , jak i my. Śmiesznie, no bo u nas będzie dokładnie połowa tego co u Ali (ale jakoś w życiu z Alą dużo rzeczy nam się powiela) 1 Quote
mar....ka Posted January 7, 2016 Author Posted January 7, 2016 hehe, no widzisz,pewnie z tych z czerwca nie brali pod uwagę w ankiecie :P Quote
Alicja Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 4 godziny temu, majoka napisał: Alcia czerwcowa , jak i my. Śmiesznie, no bo u nas będzie dokładnie połowa tego co u Ali (ale jakoś w życiu z Alą dużo rzeczy nam się powiela) :) którego masz rocznicę ? bo ja 19 czerwca :) Quote
Alicja Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 4 godziny temu, Erykowa napisał: Alicja piękny staż w naszych czasach,gratuluję ! dzięki :D i żeby nie było , to my takie pozytywne ludki jesteśmy :) No i Cezary fajny chłopak ;) w końcu jak się ma taką żone ;) i na dodatek nauczycielkę przedszkola to cza być pozytywem co by nie zwariować ;) 1 Quote
Recommended Posts