Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hej

No właśnie,ja weszłam z komórki i się lekko pogubiłam ale chyba patrząc z kompa jakoś czytelniej jest :) choć jeszcze muszę się oswoić

W każdym razie pozdrawiam ;)

Posted
2 minuty temu, majoka napisał:

dokładnie :P, ale my bardziej upierdliwe jesteśmy, takie pokolenie

Bo my jesteśmy z pokolenia, że jak coś się psuje, to się to naprawia, a nie wymienia na nowy model :)

• Upvote 1
Posted
Teraz, majoka napisał:

dlatego mamy taki staż małżeński heheh

Chyba wczoraj w DDTVN było o małżeństwach, które zostały zawarte w młodym wieku. Według statystyk, to nie bierze się ślubu przed 28 rż, bo bardzo szybko jest rozwód (chyba po 4-6latach). Ja brałam ślub mając lat 20, moja bratowa 21 i mamy się świetnie z mężami :)

Posted

No to ja nie wiem jak nas "liczyć".Bo po ślubie jesteśmy 5 lat,parą/w związku 13 a znamy się z 18 na pewno :) Choć nie od dziecka bo pochodzimy z zupełnie innych województw

Posted
Godzinę temu, majoka napisał:

zbliżasz się do mojego wieku swatowo....

Ale zawsze będziesz starsza :P

Godzinę temu, Oscar Patric napisał:

to Ci chętnie swój oddam :)

Magda,statystyki to bzdury,pełno jest małżeństw co pobrali się za młodu,nadal są ze sobą 

Dawaj, moje dziecko się ucieszy :) Ja też :)

Bo to są osoby, które jak napisałam wcześniej, najpierw próbują coś naprawić ;) To jest podstawa, żeby żyć ze sobą w zgodzie :)

48 minut temu, Erykowa napisał:

No to ja nie wiem jak nas "liczyć".Bo po ślubie jesteśmy 5 lat,parą/w związku 13 a znamy się z 18 na pewno :) Choć nie od dziecka bo pochodzimy z zupełnie innych województw

Żeby było śmiesznie, to ja za swojego męża wychodziłam 2x  :D 13 lat temu cywilny, a 7 lat temu kościelny. Więc też nie wiem jak to liczyć :D