Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mam sentyment do majoki, mój brat nie umiał mówić Mariola i najpierw byłam Joką a potem Majoką (teraz stary koń ma 33 lata)

E tam stary koń od razu,są starsi i zyją ;)

I właśnie,super zdjęcia ! Chyba pisałaś w tym samym czasie co i ja i nie zauwazyłam od razu.Piękny portret

Posted

No,na razie dziewczyny
Ja tez zaraz padam bo jutro niestety się nie wyśpię.
Na rocznik nie narzekam,nigdy wiek mi nie przeszkadzal i jak na razie to się mu zmienia.Tylko dzieci się starzeją i ku mojej wielkiej rozpaczy psy :( Do tego w rodzinie męża jestem najmłodsza i co chwile słyszę,ze ja to jeszcze dziecko :) :)

A jesli chodzi o zdrobnienia imion to moja starsza córka w oryginale Karolina jak była malutka nie potrafiła wypowiedzieć tego i sama 'ochrzcila' się Kają i tak wszyscy mówią na Nią juz cały czas.

Posted

A jesli chodzi o zdrobnienia imion to moja starsza córka w oryginale Karolina jak była malutka nie potrafiła wypowiedzieć tego i sama 'ochrzcila' się Kają i tak wszyscy mówią na Nią juz cały czas.

Mój syn jak zaczynał mówić, to też nie potrafił wypowiedzieć swojego imienia (Theodor dla tych co nie wiedzą :P) i mówił o sobie Tutu :D

I tak mówiła do niego niania, jej mąż, my... I do tej pory częściej mówię do niego Tutu, niż Theodor :D

Posted

Hej

Majoka rozpoczęłaś już bal Sylwestrowy,że zniknęłaś?

Jakieś śliczne zdjęcia z oszronionych gór z pręgowanym przystojniakiem by sie przydały :)

U mnie dziś rano było -7