marta1624 Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 Świetna choinka :) u mnie stoi "goła" póki co ;) Quote
Ania :) Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 My choinkę ubieramy dzień przed wigilią ewentualnie kilka dni przed ;) Quote
*Magda* Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 A ja mam ubraną, bo lubię sobie wieczorem włączyć :) Do tego zapalić świeczki i mam świąteczny klimat :) Quote
Ania :) Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 Świeczki codziennie zapalam bo uwielbiam :D Quote
angineuuka Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 Ja chce sobie jakieś fajne zapachowe świeczki kupić, polecacie jakiś stacjonarny sklep?:D Quote
angineuuka Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 A w jakich? Wiem, że są w marketach :D interesują mnie głównie świąteczne zapachy :> Quote
*Magda* Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 W każdym markecie (kaufland, real) znajdziesz ;) Ja biorę tylko Brise (Glade) :) Quote
angineuuka Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 Oo, 16 będę w Kauflandzie to będę polować na świąteczne świeczki :D Quote
Mary&Shena Posted December 8, 2015 Posted December 8, 2015 dawaj..... Tak na szybko streszczam weekend, byłam w Jeleniej, temperatura jak wiosną (musiałam kurtkę uwiązać na pasie, bo szło się ugotować i gdzie ta zima?????), lotniarze poczuli "wiatr w skrzydłach", Shadow spotkał piękną grzywaczkę (przynajmniej wg niego :P)- popatrzcie na jej nóżki :P To zdjęcie mi się baardzo podoba - nie wiem czemu :D 1 Quote
Oscar Patric Posted December 8, 2015 Posted December 8, 2015 W każdym markecie (kaufland, real) znajdziesz ;) Ja biorę tylko Brise (Glade) :) u mnie są w Biedronce Quote
angineuuka Posted December 8, 2015 Posted December 8, 2015 u mnie są w Biedronce Serio? Te w szklankach? Bo u mnie już ich nie ma :( Quote
mar....ka Posted December 9, 2015 Author Posted December 9, 2015 Czekaj, czekaj...przyjdę wieczorkiem (teraz idę jeszcze podłogę zmyć, a potem mam trochę papierów...) Quote
Oscar Patric Posted December 9, 2015 Posted December 9, 2015 Serio? Te w szklankach? Bo u mnie już ich nie ma :( tak Quote
mar....ka Posted December 9, 2015 Author Posted December 9, 2015 tak u mnie też są zeszły sezon używałam http://2.bp.blogspot.com/-zVM9QJFkvjc/UmZdqsawtFI/AAAAAAAAJ0g/AoVuzw5P2BQ/s1600/DSC01360.png(do podgrzewacza zamiast olejku), pachną niesamowicie, ale bardzo mocno (miałam mnóstwo zapachów od szwagierki z Irlandii, u nas na allegro cena mi się średnio podoba, kilka zł za 1 sztukę - a tak góra na 8 razy dzieliłam) Quote
*Magda* Posted December 9, 2015 Posted December 9, 2015 Jak powrót do barf'a? Shadow zadowolony? Quote
mar....ka Posted December 9, 2015 Author Posted December 9, 2015 zadowolony i powiem Ci że zaczerwienienie schodzi, choć podaję jeszcze wapno i loratydynę (dzisiaj miał kaczkę :P). Cały czas myślę co zrobić z kurczakiem, zaryzykować czy na razie się wstrzymać Quote
*Magda* Posted December 10, 2015 Posted December 10, 2015 Jeśli chcesz podać kuraka, to ja bym poszukała takiego wolno biegającego, a nie te takiego brojler'a nafaszerowanego sterydami :/ Powinnaś znaleźć w jakiejś masarni. Ja mam nawet w Kaufland możliwość kupienia takiego "zdrowszego" kuraka i takiego kupuję nam. Suka dostaje brojler'a, bo jest tańszy :D Quote
Oscar Patric Posted December 10, 2015 Posted December 10, 2015 Oscar też dostaje kuraka z wolnego wybiegu i jest ok,bo po innych słyszałam że psy mają okropną alergię,więc bym nie ryzykowała na Twoim miejscu Quote
Erykowa Posted December 12, 2015 Posted December 12, 2015 Hej,hej ! Zaczynam świateczne ogarnianie i porządki.I nawet to lubię ;) tylko kiepsko wtedy z czasem .Jak u Was? Quote
lula2010 Posted December 12, 2015 Posted December 12, 2015 Zdjecie faflaczka z Toba przesliczne :-) pogody zazdroszcze ,bo nie lubie zimna i zimy.... Grzywka powala uroda/ciekawe jak z charakterkiem/,moja corka ma 12-letnia astke i 8 -letniego grzywca ,chlopaka......wrrrrrrr/to do grzywca ;-) sliczna ta Twoja coreczka Mariolko :-) buziaki :-) Quote
Recommended Posts