mar....ka Posted December 2, 2015 Author Posted December 2, 2015 sama poszukaj, tylko nie miej horrorów w nocy :P Quote
mar....ka Posted December 2, 2015 Author Posted December 2, 2015 Lubię horrory :) ło matko, ja w te wakacje miałam jazdy, bo wróciłam do Miasteczka Salem i Rose Madder Kinga. Na dodatek nad morzem kupiłam na kiermaszu Mistrza i Małgorzatę (ostatni raz czytałam w liceum) i tak spędzałam godziny na plaży :P Quote
mar....ka Posted December 2, 2015 Author Posted December 2, 2015 właśnie ja nie oglądam, bo się boję. Wolę czytać heheh Quote
*Magda* Posted December 2, 2015 Posted December 2, 2015 Ej, zboczuchu :P Czego szukasz w RR?? :P Quote
Erykowa Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 Hej,hej Ja to nawet nie zaczynam oglądac horrorów bo głowa pod koładrą/kocem cały czas ;) za to kocham kryminały :) Quote
Oscar Patric Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 Magda,Ja też uwielbiam horrory,a mój się boi :lol: ,a potem jest cyrk co oglądać(w większości jest na moim :D ) Quote
marta1624 Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 A ja horrory uwielbiam :D Magda- Zejście jest dobre? Bo nie oglądałam :) Quote
*Magda* Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 Marta, rewelacyjny ;) Jeden z lepszych według mnie ;) Quote
Ania :) Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 Zejscie oglądałam i też mi się podobał ten film ;) zejscie 2 też oglądałam xd ale która część lepsza to nie wiem bo nie pamiętam :p Quote
mar....ka Posted December 4, 2015 Author Posted December 4, 2015 Heloł w piąteczek, dzisiaj Shadowski kończy 1,5 roczku (z tej okazji trzasnęłam mu sesję zdjęciową heheh) Quote
*Magda* Posted December 4, 2015 Posted December 4, 2015 Ja bym chciała zobaczyć jak on kręci hula-hop :D I nie odpowiedziałaś na pytanie: Ej, zboczuchu :P Czego szukasz w RR?? :P :P :P :P Quote
mar....ka Posted December 4, 2015 Author Posted December 4, 2015 Ja bym chciała zobaczyć jak on kręci hula-hop :D I nie odpowiedziałaś na pytanie: :P :P :P Sprawdzałam tylko co tym ciężarnym w głowach siedzi :P Quote
Erykowa Posted December 4, 2015 Posted December 4, 2015 No piękne,wszystkiego najlepszego dla chłopaka ! Jak patrzę na tą jego paszczę to wydaje mi się,że spokojnie piłka do nogi by mu się tam zmieściła :) :) Widzę,że pogoda udana jak i u nas dziś Quote
mar....ka Posted December 4, 2015 Author Posted December 4, 2015 Hormony :P gorzej jak mam Oli będzie chciała Cię zlustrować :) Jak kiedyś szukałam Twoje galerii, to najpierw No piękne,wszystkiego najlepszego dla chłopaka ! Jak patrzę na tą jego paszczę to wydaje mi się,że spokojnie piłka do nogi by mu się tam zmieściła :) :) Widzę,że pogoda udana jak i u nas dziś a to z wczoraj, bo dzisiaj wiało, zachmurzyło się i na moment popadało (a w pogodzie słońce zapowiadali ech....). Jutro do jeleniej się wybieramy, mam nadzieje, że będzie pogoda do RR trafiłam :P Quote
Recommended Posts