Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Rano 38,1, ale tz był już w aptece i w razie "w" mam na zmianę paracetamol. W nocy do 39 dobiło, ratowały nas zimne okłady. Dzisiaj jakieś paskudne wiatrzysko u nas, wysłałam małża z Shadowem, a ja robię obiad. Na razie tempka u Gabi zbita i ogląda bajki. Łukasz ma przykazane uczyć się fizyki???? Potem wejdę na dgm na kompie, na razie na znienawidzonej komórce piszę

Posted

Witam w wietrzny dziwny dzień , ciśnienie takie zatykające uszy jest przez ten wiatr .

Zdróweczka dla Gabini życzę , u nas dużo dziecków chorych ale to pewnie przez przekroczone normy pyłu zawieszonego ze spalanych śmieci w piecach i dymów przemysłowych z Polski i Czech .

Ja bym chciała domek gdzieś w Borach , ew. w mazurskich lasach , tam dużo lepiej się czuję chociaż góry bardzo lubię .

Posted

Oby dziewczyna szybko stanęła zdrowa na nogi ;)

Theodor chciał choć częściowo podzielić los swojej narzeczonej. Gdzieś go przewiało, ma całe czerwone oko i ropę :/

Na razie przemywanie rumiankiem, a jak do jutra będzie gorzej, to chyba znowu będzie lekarz :(

Posted

no Theo, nie musisz się solidaryzować z ukochaną - zdrowiej- już swoje wychorowałeś.

Alu faktycznie u was tak źle z powietrzem???Jak oglądam wiadomości, to się zastanawiam ile propagandy, a ile prawdy ....

Posted

no Theo, nie musisz się solidaryzować z ukochaną - zdrowiej- już swoje wychorowałeś.

Alu faktycznie u was tak źle z powietrzem???Jak oglądam wiadomości, to się zastanawiam ile propagandy, a ile prawdy ....

normy przekroczone były coś 600% , ale to tak jest przy bezwietrznej pogodzie

jest jeszcze dużo domów które mają stare ogrzewanie , no i nie ukrywajmy , są ludzie których nie stać zwyczajnie kupić węgiel prima sort , palą mułem a to syfi najbardziej

są też miejsca gdzie sie ten syf zaczepia i wisi , a są takie że przeleci bokiem , u mnie np nie jest tak najtragiczniej , bo mam trochę otwartej przestrzeni , ale tam gdzie mieszkali moi Rodzice , w centrum Rybnika , Rynek jest w takiej niecce i to siedziało tam i dusiło , bo nie wywiało w żaden sposób .

Posted

Hej

I ja dołączam do życzeń zdrowia dla Gabi.Mam nadzieję,że juz lepiej choć przeważnie wieczorami gorzej zawsze :(

A przy dzieciach to czas tak zasuwa,że szok ! Ja jak czasami patrze na moje córki to się zastanawiam jak to możliwe,że mam tak duże dzieci.Jakby mnie ktoś w czasie przeniósł.Z tym,że widzę,że one co raz starsze a u siebie wcale tego nie odczuwam :) :)

• Upvote 1