mar....ka Posted November 7, 2015 Author Posted November 7, 2015 boshe te chrzty mnie prześladują :P Quote
*Magda* Posted November 7, 2015 Posted November 7, 2015 U nas chrzest dopiero pewnie maj/czerwiec, więc kawał czasu :P Quote
*Magda* Posted November 7, 2015 Posted November 7, 2015 A to ja wiem, ze zleci ;) Dopiero co test robiłam, a za 4 miesiące już bobas będzie w moich rękach :) Quote
mar....ka Posted November 7, 2015 Author Posted November 7, 2015 tak te całe życie pędzi....zerkałam właśnie dzisiaj na stare filmy na youtubie, Łuki taki mały- otwarty, uśmiechnięty- Gabi to już w ogóle....kiedy to zleciało Quote
mar....ka Posted November 8, 2015 Author Posted November 8, 2015 Rano 38,1, ale tz był już w aptece i w razie "w" mam na zmianę paracetamol. W nocy do 39 dobiło, ratowały nas zimne okłady. Dzisiaj jakieś paskudne wiatrzysko u nas, wysłałam małża z Shadowem, a ja robię obiad. Na razie tempka u Gabi zbita i ogląda bajki. Łukasz ma przykazane uczyć się fizyki???? Potem wejdę na dgm na kompie, na razie na znienawidzonej komórce piszę Quote
Alicja Posted November 8, 2015 Posted November 8, 2015 Witam w wietrzny dziwny dzień , ciśnienie takie zatykające uszy jest przez ten wiatr . Zdróweczka dla Gabini życzę , u nas dużo dziecków chorych ale to pewnie przez przekroczone normy pyłu zawieszonego ze spalanych śmieci w piecach i dymów przemysłowych z Polski i Czech . Ja bym chciała domek gdzieś w Borach , ew. w mazurskich lasach , tam dużo lepiej się czuję chociaż góry bardzo lubię . Quote
*Magda* Posted November 8, 2015 Posted November 8, 2015 Oby dziewczyna szybko stanęła zdrowa na nogi ;) Theodor chciał choć częściowo podzielić los swojej narzeczonej. Gdzieś go przewiało, ma całe czerwone oko i ropę :/ Na razie przemywanie rumiankiem, a jak do jutra będzie gorzej, to chyba znowu będzie lekarz :( Quote
mar....ka Posted November 8, 2015 Author Posted November 8, 2015 no Theo, nie musisz się solidaryzować z ukochaną - zdrowiej- już swoje wychorowałeś. Alu faktycznie u was tak źle z powietrzem???Jak oglądam wiadomości, to się zastanawiam ile propagandy, a ile prawdy .... Quote
Alicja Posted November 8, 2015 Posted November 8, 2015 no Theo, nie musisz się solidaryzować z ukochaną - zdrowiej- już swoje wychorowałeś. Alu faktycznie u was tak źle z powietrzem???Jak oglądam wiadomości, to się zastanawiam ile propagandy, a ile prawdy .... normy przekroczone były coś 600% , ale to tak jest przy bezwietrznej pogodzie jest jeszcze dużo domów które mają stare ogrzewanie , no i nie ukrywajmy , są ludzie których nie stać zwyczajnie kupić węgiel prima sort , palą mułem a to syfi najbardziej są też miejsca gdzie sie ten syf zaczepia i wisi , a są takie że przeleci bokiem , u mnie np nie jest tak najtragiczniej , bo mam trochę otwartej przestrzeni , ale tam gdzie mieszkali moi Rodzice , w centrum Rybnika , Rynek jest w takiej niecce i to siedziało tam i dusiło , bo nie wywiało w żaden sposób . Quote
Erykowa Posted November 8, 2015 Posted November 8, 2015 Hej I ja dołączam do życzeń zdrowia dla Gabi.Mam nadzieję,że juz lepiej choć przeważnie wieczorami gorzej zawsze :( A przy dzieciach to czas tak zasuwa,że szok ! Ja jak czasami patrze na moje córki to się zastanawiam jak to możliwe,że mam tak duże dzieci.Jakby mnie ktoś w czasie przeniósł.Z tym,że widzę,że one co raz starsze a u siebie wcale tego nie odczuwam :) :) 1 Quote
mar....ka Posted November 8, 2015 Author Posted November 8, 2015 odpukać zeszła jej na razie gorączka.... a ja czasem myślę, że mam dalej dwadzieścia pare (tak 28 :)), a czasem jak mam gorszy dzień, to mam wrażenie, że setka Quote
*Magda* Posted November 9, 2015 Posted November 9, 2015 Hejka :) Mam nadzieję, że gorączka już nie powróciła ;) Quote
mar....ka Posted November 13, 2015 Author Posted November 13, 2015 hej, dzsiaj sprzątałam na dworze z parę godzin, więc o 11 już nie pamiętam :P Quote
Erykowa Posted November 14, 2015 Posted November 14, 2015 Hej I my się witamy :) Córa już zdrowa? /a przynajmniej prawie ;)? Quote
Recommended Posts