*Magda* Posted October 18, 2015 Posted October 18, 2015 http://images67.fotosik.pl/1269/5157947d4e5a9491.jpg pięknie mu w tych jesiennych kolorach :) Quote
Alicja Posted October 18, 2015 Posted October 18, 2015 Dziwne zwierza u was po lasach biegają ;) Oj to u was dziecków małych przybywa ;) . U nas też mamy mala Lilę , właściwie ma na imię Lilianka :) , kuzynki dzieci adoptowały w maju córeczkę , 1 września miała roczek :) taka mała dziewczyneczka :) Quote
łamAga Posted October 18, 2015 Posted October 18, 2015 Ale suuuuper ! kiedy ja znowu pojde na psi spacerek :/ Quote
agutka Posted October 19, 2015 Posted October 19, 2015 zazdraszczamy pogody :) u nas deszcz, szaro buro :( Quote
Guest TyŚka Posted October 19, 2015 Posted October 19, 2015 U nas dzisiaj słońce, ale zaszło nim zdążyłam ogarnąć się po mojej nieobceności w domu... i już ciemno jak w d. murzyna :( A po zmroku nie chodze z psem na spacer: on się boi, ja się boję (okolica nieciekawa), wzajemnie się nakręcamy. Quote
Alicja Posted October 19, 2015 Posted October 19, 2015 U nas wczoraj fajnie , dzisiaj fajnie , z Zajączkami wykicałam dziś na spacer po osiedlu :) Quote
mar....ka Posted October 20, 2015 Author Posted October 20, 2015 U nas wczoraj fajnie , dzisiaj fajnie , z Zajączkami wykicałam dziś na spacer po osiedlu dzisiaj u nas już popaduje U nas dzisiaj słońce, ale zaszło nim zdążyłam ogarnąć się po mojej nieobceności w domu... i już ciemno jak w d. murzyna A po zmroku nie chodze z psem na spacer: on się boi, ja się boję (okolica nieciekawa), wzajemnie się nakręcamy. jeszcze ta zmiana czasu.... zazdraszczamy pogody :) u nas deszcz, szaro buro no u nas dzisiaj juz też :( Siemka z rana widzę, że w poniedziałek Theo nie dał Ci pospać, a ja zamiast robić papierzyska, musiała wejść do galerii, aby zerknąć co tam ma miedzy nogami dzidzia heheh Fajną pogodę mieliście, u nas niestety wczoraj i dzisiaj deszcz. niedziela i poniedziałek były ładne, niestety wszystko co dobre, szybko się kończy. Mam nadzieję, że wróci ładna pogoda, bo muszę groby pomyć .... Quote
mar....ka Posted October 20, 2015 Author Posted October 20, 2015 Ale suuuuper ! kiedy ja znowu pojde na psi spacerek :/ no ja też tak dale,j to chyba dopiero w weekend http://images67.fotosik.pl/1269/5157947d4e5a9491.jpg pięknie mu w tych jesiennych kolorach :) Shadow się zaczerwienił :P Jakie śliczne zdjęcia! <3 dzięki <3 Łał, piękne fotki. Przyjedź do mnie pofocić :D Fajny ten Twój boksio. I zazdroszczę możliwości spuszczenia psa, ja po ostatnich akcjach pt "strzelamy wszędzie do piesków" oraz faktu, że pies mi ostatnio uciekł z podwórka i mu coś na łeb wali na stare lata... trzymam psa na lince. Gdzie przez całe życie latał samopas wszędzie (w lesie, w parku, w mieście). Teraz już nie i trochę mnie to męczy :P no te zdjęcia w Jeleniej robione (właściwie w centrum miasta). Jest taki lasek pomiędzy starym miastem a nowym Osiedlem Czarne (wysuniętym w stronę Karpacza). W każdym razie bezpieczniej można spuścić psa w Jeleniej niż u nas na wsi :( http://images66.fotosik.pl/1268/9ab8022809f9eec2.jpgcudne foto! dzięki Quote
*Magda* Posted October 20, 2015 Posted October 20, 2015 Hej, u nas też dzisiaj leje :( żeby nie było Wam smutno, mam to samo :P :( Quote
Alicja Posted October 20, 2015 Posted October 20, 2015 U nas dziś w kratkę , sennie ogólnie , wstać rano nie mogłam . Jutro idę na 8 i siedzę do ....chyba 18 , maluchy mają pasowanie na przedszkolaka :) Ale zapomniałam wam napisać , jak byłam z Zajączkami na spacerku w poniedziałek to spotkalam boksia , takiego mordziulca pręgusa jak był Harley i też bez ogonka :) , możecie mnie zastrzelić ale uwielbiam jak kikutek napędza całe ciałko i pies tak cudownie się cieszy , taki faflun to był , ze gdyby nie 16 sztuk Zajączków na wężu Leonie to bym go wycałowała :) , pańcia boksiowa aż się dziwiła , ze komuś tak bardzo może psiak obcy się podobać , ze pieje z zachwytu :) Quote
łamAga Posted October 20, 2015 Posted October 20, 2015 A u nas tez od rana nieustająca mżawka ehhh Quote
mar....ka Posted October 20, 2015 Author Posted October 20, 2015 U nas dziś w kratkę , sennie ogólnie , wstać rano nie mogłam . Jutro idę na 8 i siedzę do ....chyba 18 , maluchy mają pasowanie na przedszkolaka :) Ale zapomniałam wam napisać , jak byłam z Zajączkami na spacerku w poniedziałek to spotkalam boksia , takiego mordziulca pręgusa jak był Harley i też bez ogonka :) , możecie mnie zastrzelić ale uwielbiam jak kikutek napędza całe ciałko i pies tak cudownie się cieszy , taki faflun to był , ze gdyby nie 16 sztuk Zajączków na wężu Leonie to bym go wycałowała :) , pańcia boksiowa aż się dziwiła , ze komuś tak bardzo może psiak obcy się podobać , ze pieje z zachwytu :) Ala, faflun Ci przesądzony hehe, ale ja tez lubię boksie bez ogonów, wtedy lata im cała dupka U nas teraz leje, oglądałam debatę, ale już mam dosyć ..... Quote
łamAga Posted October 20, 2015 Posted October 20, 2015 Ja czekam na Skazane ;( debaty nie oglądam bo nie chce mi sie denerwować ;) Quote
*Magda* Posted October 20, 2015 Posted October 20, 2015 A ja nie lubię polityki :P I oglądam "Aż po sufit" :) Quote
mar....ka Posted October 20, 2015 Author Posted October 20, 2015 Ja czekam na Skazane ;( debaty nie oglądam bo nie chce mi sie denerwować ;) no my to mamy ten sam gust hehe, też czekam (nie sadzisz, że ten policjant będzie z Martą???) A w ogóle uwielbiam Monikę Krzywkowską (swoją droga piękna kobieta) Quote
mar....ka Posted October 20, 2015 Author Posted October 20, 2015 no dobra będzie się zaczynać, a jeszcze wc muszę zaliczyć (miłego oglądania dziewczynki heheh) Quote
Ana :) Posted October 20, 2015 Posted October 20, 2015 Ja zamiast debaty to pewnie zaraz zasiądę do oglądania Sons Of Anarchy i znowu pójdę w środku nocy spać :D Quote
Alicja Posted October 20, 2015 Posted October 20, 2015 a ja ....ja polatałam po necie i stwierdziłam , ze niektórzy ludzie powinni przy urodzeniu w głowe dostać zamiast w dopalona :) ....ot tak mnie naszło :) Quote
Erykowa Posted October 21, 2015 Posted October 21, 2015 Hej O debacie nie chce pi sie pisac a pogode tez mamy fatalna . Wczoraj w deszczu poszlam do parku.Jest tyle pieknych koloroiwych lisci ale tak szaro,ze nawet nie ma sensu robic zdjec a mogly by byc takie piekne :( Quote
Guest TyŚka Posted October 21, 2015 Posted October 21, 2015 Jacy polscy politycy, taka pogoda. I tyle w tym temacie :D Quote
marta1624 Posted October 21, 2015 Posted October 21, 2015 Oj, i ja z tych bezpogodowych :( Dzisiaj jeszcze fatalne samopoczucie i psy na spacerze tylko po 20-30 minut, ale jutro odbijemy sobie :) Oby pogoda odpuściłam (do soboty!) Quote
Alicja Posted October 21, 2015 Posted October 21, 2015 debata debatą, a mój TZ nadal nie chce psa :( Quote
Recommended Posts