Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziwne zwierza u was po lasach biegają ;)

Oj to u was dziecków małych przybywa ;) . U nas też mamy mala Lilę , właściwie ma na imię Lilianka :) , kuzynki dzieci adoptowały w maju córeczkę , 1 września miała roczek :) taka mała dziewczyneczka :)

Posted

U nas dzisiaj słońce, ale zaszło nim zdążyłam ogarnąć się po mojej nieobceności w domu... i już ciemno jak w d. murzyna :( A po zmroku nie chodze z psem na spacer: on się boi, ja się boję (okolica nieciekawa), wzajemnie się nakręcamy.

Posted

U nas wczoraj fajnie , dzisiaj fajnie , z Zajączkami wykicałam dziś na spacer po osiedlu

dzisiaj u nas już popaduje

U nas dzisiaj słońce, ale zaszło nim zdążyłam ogarnąć się po mojej nieobceności w domu... i już ciemno jak w d. murzyna A po zmroku nie chodze z psem na spacer: on się boi, ja się boję (okolica nieciekawa), wzajemnie się nakręcamy.

jeszcze ta zmiana czasu....

zazdraszczamy pogody :) u nas deszcz, szaro buro

no u nas dzisiaj juz też :(

Siemka z rana

widzę, że w poniedziałek Theo nie dał Ci pospać, a ja zamiast robić papierzyska, musiała wejść do galerii, aby zerknąć co tam ma miedzy nogami dzidzia heheh

Fajną pogodę mieliście, u nas niestety wczoraj i dzisiaj deszcz.

niedziela i poniedziałek były ładne, niestety wszystko co dobre, szybko się kończy. Mam nadzieję, że wróci ładna pogoda, bo muszę groby pomyć ....

Posted

Ale suuuuper ! kiedy ja znowu pojde na psi spacerek :/

no ja też tak dale,j to chyba dopiero w weekend

http://images67.fotosik.pl/1269/5157947d4e5a9491.jpg pięknie mu w tych jesiennych kolorach :)

Shadow się zaczerwienił :P

Jakie śliczne zdjęcia! <3

dzięki <3

Łał, piękne fotki. Przyjedź do mnie pofocić :D

Fajny ten Twój boksio. I zazdroszczę możliwości spuszczenia psa, ja po ostatnich akcjach pt "strzelamy wszędzie do piesków" oraz faktu, że pies mi ostatnio uciekł z podwórka i mu coś na łeb wali na stare lata... trzymam psa na lince. Gdzie przez całe życie latał samopas wszędzie (w lesie, w parku, w mieście). Teraz już nie i trochę mnie to męczy :P

no te zdjęcia w Jeleniej robione (właściwie w centrum miasta). Jest taki lasek pomiędzy starym miastem a nowym Osiedlem Czarne (wysuniętym w stronę Karpacza). W każdym razie bezpieczniej można spuścić psa w Jeleniej niż u nas na wsi :(

dzięki

Posted

U nas dziś w kratkę , sennie ogólnie , wstać rano nie mogłam .

Jutro idę na 8 i siedzę do ....chyba 18 , maluchy mają pasowanie na przedszkolaka :)

Ale zapomniałam wam napisać , jak byłam z Zajączkami na spacerku w poniedziałek to spotkalam boksia , takiego mordziulca pręgusa jak był Harley i też bez ogonka :) , możecie mnie zastrzelić ale uwielbiam jak kikutek napędza całe ciałko i pies tak cudownie się cieszy , taki faflun to był , ze gdyby nie 16 sztuk Zajączków na wężu Leonie to bym go wycałowała :) , pańcia boksiowa aż się dziwiła , ze komuś tak bardzo może psiak obcy się podobać , ze pieje z zachwytu :)

Posted

U nas dziś w kratkę , sennie ogólnie , wstać rano nie mogłam .

Jutro idę na 8 i siedzę do ....chyba 18 , maluchy mają pasowanie na przedszkolaka :)

Ale zapomniałam wam napisać , jak byłam z Zajączkami na spacerku w poniedziałek to spotkalam boksia , takiego mordziulca pręgusa jak był Harley i też bez ogonka :) , możecie mnie zastrzelić ale uwielbiam jak kikutek napędza całe ciałko i pies tak cudownie się cieszy , taki faflun to był , ze gdyby nie 16 sztuk Zajączków na wężu Leonie to bym go wycałowała :) , pańcia boksiowa aż się dziwiła , ze komuś tak bardzo może psiak obcy się podobać , ze pieje z zachwytu :)

Ala, faflun Ci przesądzony hehe, ale ja tez lubię boksie bez ogonów, wtedy lata im cała dupka

U nas teraz leje, oglądałam debatę, ale już mam dosyć .....

Posted

Ja czekam na Skazane ;( debaty nie oglądam bo nie chce mi sie denerwować ;)

no my to mamy ten sam gust hehe, też czekam (nie sadzisz, że ten policjant będzie z Martą???) A w ogóle uwielbiam Monikę Krzywkowską (swoją droga piękna kobieta)

Posted

Hej
O debacie nie chce pi sie pisac a pogode tez mamy fatalna .
Wczoraj w deszczu poszlam do parku.Jest tyle pieknych koloroiwych lisci ale tak szaro,ze nawet nie ma sensu robic zdjec a mogly by byc takie piekne :(

Posted

Jacy polscy politycy, taka pogoda. I tyle w tym temacie :D